Şimdi Ara

cls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba.ben bir mercedes cls hastasıyım.eminim ki siz de hayransınızdır.fakat benimki bir başka.ilk clsyi gördüğümde böyle bir araba olabilir mi dedim.hasta oldum.dünyada hiçbir araba beni bu kadar heyecenlandırmıyor.o arabanın asaleti,ruhu bambaşka.yenilendi ama o ruh aynı.ve dedim ki ben bu arabayı alacağım.aslında dünyalık,maddi şeylere çok önem vermem.evmiş,eşyalarmış,elbiselermiş,giyim kuşammış..hakikaten önem vermem ama araba sevdası bambaşka birşey benim içimde.neyse ben cls yi düşündüm derslerime asıldım.çalışmak istemediğim çok zaman oldu,ama hedefim belliydi.ben de durmadım.herkesin hedefinden çok farklıydı benimki.Allah'ta fazlasıyla yardım etti.ve fen lisesini kazandım şimdi de hacettepe tıptayım.okula geldiğimizde soruyorlar niye hacettepe tıp diye ben de hayalimdeki arabayı almak için diyorum gülüyorlar.tabi ben aldırmıyorum.hedefime doğru emin adımlarla ilerliyorum inşallah iyi bir doktor olurum hem insanlara Allah rızası için hizmet ederim(düşüncem hep buydu,Allah'ta kapıları sonuna kadar açtı bana),hem de istediğim arabaya kavuşurum.Bunları niye paylaştın derseniz,öyle işte paylaşmak istedim sizlerle.siz de clsyle cls de olmayabilir.hayalinizdeki arabayla ilgili duygularınızı paylaşabilirsiniz.

cls..

• inşallah hayalin gerçekleşir kardeşim tıp benimde çok istediğim bi bölümdü ama olmadı bu arada çok çalışmaya devam etmen lazım
  • Para için tıp okuyorsan baştan kaybetmişsin..Tıpta o arabayı alsan bile binecek zaman bulamazsın.

Ben de CL serine bayılıyorum ama hayatım boyunca da alamayacağımı biliyorum.Bu saatten sonra ayda 10-15 binden fazla para kazanamazsın.

Boşver hevestir geçer kendine başka yaşam amaçları bul derim.
  • Allah rızası için iyi bir doktor olup altıma CLS'yi çekerim diyorsun...

Helal kardeşime.
  • nişAllah nasip olur, ne diyelim.
  • clsnin ne olduğuna bakmak için girdim
  • Kardeş sen şimdi 6 sene tıp okuyacaksın doktor olacaksın ama pratisyensin diye kimse seni iplemeyecek.Tus a girip uzmanlığı kazanacaksın 4-5 senede burda karın tokluğuna sürüneceksin.Sonra devlet sana diyecekki 500-600 gün mecburi hizmet yap yoksa diplomanı vermem.Elin mahkum yine 3 kuruş paraya çalışacaksın.Hadi mecburi hizmetide yaptın diyelim özele geçsen eskisi gibi para vermiyorlar, devlette kalsan para kazanman için çakallık yapman lazım.

Kısaca arkadaşların sana gülmekte çok haklı.Ama inşallah dediğim gibi olmazsa sen alırsın cls ni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Para için tıp okuyorsan baştan kaybetmişsin..Tıpta o arabayı alsan bile binecek zaman bulamazsın.

Ben de CL serine bayılıyorum ama hayatım boyunca da alamayacağımı biliyorum.Bu saatten sonra ayda 10-15 binden fazla para kazanamazsın.

Doktor arkadaşim henüz yeni satti s350cdi aracini..M3 binen avukat tanidiğim var ulusta açliktan ağzi kokan bir sürü avukat var, insanin kendisinde bitiyor herşey az çalişan avucunu yalayip video izlemekle yetiniyor malesef bu arkadaş inşallah alir hayalindeki araci almamasi için neden yok.
  • Ah be genç yanlış tercih yapmışsın o zaman cls istiyorsan...neyse bakalım belli olmaz belki zengin birisiyle evlenirsin :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Kardeş sen şimdi 6 sene tıp okuyacaksın doktor olacaksın ama pratisyensin diye kimse seni iplemeyecek.Tus a girip uzmanlığı kazanacaksın 4-5 senede burda karın tokluğuna sürüneceksin.Sonra devlet sana diyecekki 500-600 gün mecburi hizmet yap yoksa diplomanı vermem.Elin mahkum yine 3 kuruş paraya çalışacaksın.Hadi mecburi hizmetide yaptın diyelim özele geçsen eskisi gibi para vermiyorlar, devlette kalsan para kazanman için çakallık yapman lazım.

Kısaca arkadaşların sana gülmekte çok haklı.Ama inşallah dediğim gibi olmazsa sen alırsın cls ni.

+1
    katılmamak elde değil, kaldıki ileride ihtisas eğitimi için hoca bulamaması da olası.
  • Bir araba için kendinizi paralamayın bence. Hayatın tadını çıkarın.

Maddi şeyler bunlar. Sadece şekillendirilmiş teneke yığınları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

quote:

Para için tıp okuyorsan baştan kaybetmişsin..Tıpta o arabayı alsan bile binecek zaman bulamazsın.

Doktor arkadaşim henüz yeni satti s350cdi aracini..M3 binen avukat tanidiğim var ulusta açliktan ağzi kokan bir sürü avukat var, insanin kendisinde bitiyor herşey az çalişan avucunu yalayip video izlemekle yetiniyor malesef bu arkadaş inşallah alir hayalindeki araci almamasi için neden yok.

Dostum ben de doktorum benim de mesleğimin henüz 14.ayı.Bu süre içerisinde 2008 Clio 3 HB ve 2011 sıfır km AUDI A3 marka aracım oldu.Aylık gelirime göre istesem altıma 320d'de çekerdim.Ama her şeyin bir mantığı var.Bir insanın hayattaki tek amacı bir CLS almak olamaz.Hele tıpa yeni başlamış birinin hiç olamaz.Bunun içinde okumak var asistan iken azıcık maaşla kıt kanaat geçinmek var evlilik var olursa çoluk çocuk bakmak var...Kısacası arkadaş 6+5 sene okuyacak ve piyasada bilinmeyen yeni bir uzman doktor olacak.Mecburi yapacak 1-2 sene.Etti 13-15 sene.Kaldı ki alanında en iyi olmazsa kazanacağı paralar da ancak bir aile hekimi kadar olur.

Arkadaş kusurabakmasın ama buna ancak gülerler.Arkadaşın hayatla ilgili en ufak bir tecrübesi olmadığını iddia ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Allah rızası için iyi bir doktor olup altıma CLS'yi çekerim diyorsun...

Helal kardeşime.

• Benim de tanıdığım avukat arkadaşım var icra işine bakıyor aldığı arabalar sırasıyla Honda Civic 2009,Chrysler Sebring , AUDI Q7.. Ama doktorlukta bunu yapmak mümkün değil.En az 6+4+2 seneye ihtiyaç var bunu yapmak için.

Kısadan hızlı para kazanmanın üç yolu ticaret,ticaret,ticaret.
  • Uzmanlığı al, 3-4 tane cls çekersin altına
  • ben burada gayet iyi niyetle araba hakkında duygularımı paylaşıyorum,siz de paylaşabilirsiniz diyorum.güzel bir sohbet oluşsun istiyorum.lütfen konuyu amacından saptırıp ders vermeye çalışmayın.resmen gereksiz yere insanın moralini bozuyorsunuz.bir de konuyla alakası yok.doktorluk istediğim bir meslek,ama tıp kazanmak için çalışmak gerekiyor,ben de bu çalışma için önüme bir hedef koydum.kötü mü yaptım yani.insan hayalleriyle yaşar diye bir söz var.hayallerimiz,heveslerimiz olmasa yaşamında çok bir anlamı kalmaz.LÜTFEN GEREKSİZ,SAÇMA DERSLER VERMEYİ BIRAKALIM ve bundan sonra yorum yapanlar lütfen,rica ediyorum arabalar hakkında konuşsunlar.otomobilin bir tutku olduğunu en iyi bu forumdakiler anlar diye düşünüyorum,sizin de eğer bir otomobile tutkunuz varsa paylaşırsanız sevinirim.konuyu açma sebebim sadece otomobiller!!
  • CLS hakkındaki yorumuna katılıyorum. Böyle bir otomobilin yeryüzünde dolaşıyor olması bence bizim için büyük lütuf. Tasarımından, en son kontrolünü yapan Mercedes işçisine kadar emeği geçen herkese helal olsun diyorum.

Geri kalan konuya ne yalan söyleyeyim benim de bu tarz bir hayalim var ama gittiğimiz yollar farklı. Bence bu ve bunun gibi hiç bir hayal Türkiye'de gerçekleştirilemez yani en azından benim gördüğüm ve refaha ulaşmış kişiler hayatının önemli bir kısmında yurtdışında bulunup ekmeğini çıkarmış gelmiş..

Hayatım boyunca paranın hesabını yaparak ölüp gitmemek ve bunun belki de en ufak bir sonucu olan CLS istemek her insanın hakkıdır. Haa doktorluğun duygusal yanını kullanıp arkadaşa yüklenmek yanlış. Sonuçta atıyorum Elektronik mühendisi olup Aselsan'da işe gireceğim dese herkes aferin sana derdi.

Şurda senin bitireceğin okulun daha tek bir dersini geçemeyecek kişiler olduğunu ve de duygularında yalnız olmadığını unutma.. Yolun açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 4 Aralık 2011; 0:48:52 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben de doktorum benim de mesleğimin henüz 14.ayı.Bu süre içerisinde 2008 Clio 3 HB ve 2011 sıfır km AUDI A3 marka aracım oldu.Aylık gelirime göre istesem altıma 320d'de çekerdim.Ama her şeyin bir mantığı var.Bir insanın hayattaki tek amacı bir CLS almak olamaz.Hele tıpa yeni başlamış birinin hiç olamaz.Bunun içinde okumak var asistan iken azıcık maaşla kıt kanaat geçinmek var evlilik var olursa çoluk çocuk bakmak var...Kısacası arkadaş 6+5 sene okuyacak ve piyasada bilinmeyen yeni bir uzman doktor olacak.Mecburi yapacak 1-2 sene.Etti 13-15 sene.Kaldı ki alanında en iyi olmazsa kazanacağı paralar da ancak bir aile hekimi kadar olur.

Arkadaş kusurabakmasın ama buna ancak gülerler.Arkadaşın hayatla ilgili en ufak bir tecrübesi olmadığını iddia ediyorum.

doğru söze ne denir..çok iyi doktor olmam lazım..piyasada ismin olması lazım..bulursan doktor biriyle evlen...

• quote:

quote:

quote:

tıp okumanın ne dmek olduğunu ve sonrasındaki inanılmaz zorlukları biliyorum..bitmeyen nöbetler,zorluklar vs. ama bir doktor hayatı boyunca cls binemez demeyin hocam daha öncede tanıdığım çılgın doktorlar oldu güzel araçlara binen..ama umarım arkadaş 30'u geçmeden şak diye alacağını düşünmüyordur.

• Hacettepe TIP ı kazanmak CLS sahibi olmaktan daha zor, adam daha zor olanı başarmış, CLS yide çeker altına ilerde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.