Bildirim
AUDİ A7 Mİ MERCEDES CLS Mİ ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
celese -
@Mulligun mıydı neydi, forumda o eleman kullanıyordu sanırım A7'yi. Ona bir soralım -
Aradaki 20.000 € pek sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle ama kesinlikle CLS tercihim. benimde uzun zamandır aklımı meşgul eden bir durum bu 2 aracın durumu yıl başından sonra Allah nasip ederse bende bu 2 araçtan birisini tercih etmeyi planlıyorum A7 tasarım olarak hoşuma gidiyor ve arada 20.000 € gibi hatırı sayılır bir fark var onun dışında tamamen CLS diyorum -
CLS -
0 tereddüt CLS -
Kemiksiz cls -
Tabiki CLS. -
CLS -
Ben evet diyorum -
ikisinide alın bence -
Bence de, ikisini de alın. -
CLS hariç gerisini okumadım bile
sanırım anladınız -
Kesinlikle CLS. Geçen yol da gördüm harika bir araba -
Bütçeyi zorlayıp cls al kardeş
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-diecast-model-mercedes-cls-2011-black-bestelhobi-57397314/detay/? -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Bütçeyi zorlayıp cls al kardeş
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-diecast-model-mercedes-cls-2011-black-bestelhobi-57397314/detay/?
Hakikaten iyiymiş yalnız
-
Gran turismo 5'te yok ya olsa bende alıcam.. -
CLS akar -
CLS -
CLS alınabiliyorsa başka arabaya bakmaya ne hacet
Benzer içerikler
- tiguan paket sıralaması
- ford focus station wagon yorumları
- hyundai i20 1.2 mpi jump alınır mı
- audi a3 yorum
- renault kangoo 1.9 kronik sorunları
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X