Şimdi Ara

Clio Sembol Extrememi, Hyundai era mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gun, Renault bayisine uğradım ve Extreme Sembol için, en son 23000YTL bırakıyolar, acaba nasıldır bu araç ve fiyat nasıldır sizce? burada okudum bir başlıkta, 20,000YTL ye kadar pazarlıkla alınabilir diye.
    Bindiğim aracım olan, Toyota Carina için, expertiz raporuna göre yarın fiyat verecekler.
    Hyundaide daha fiyat araştırmadım ama,
    Acaba bunun fiyatı ve Hyundai fiyatı ve özellikleri hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.

Opel Vectra 1.9 CDDesign sütçü Edition
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

hyundai era donanim ve konfor olarak cliodan iiidir onun icin accent..

Teşekkurler bilgi için, Hyundai araclar için, Era ve Getz, suspansiyon yok diye duymuştum, ondan sordum, birde bunların sıfırı için, fiyat bilgisi olan varmı acaba?

Orjinalden alıntı: firtina_67

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

hyundai era donanim ve konfor olarak cliodan iiidir onun icin accent..

Teşekkurler bilgi için, Hyundai araclar için, Era ve Getz, suspansiyon yok diye duymuştum, ondan sordum, birde bunların sıfırı için, fiyat bilgisi olan varmı acaba?

hyundaı accent erada nasıl suspansıyon yok ya.kım çıkarıyor bunları akıla mantığa sığarmı bu dusunce.
    neyse asağıdakı tablo hyundaının sıtesinden alıntı bak istersen.

Süspansiyon

Ön
    Bağımsız Mac Pherson Tipi Helezon Yaylar ve Denge Çubuğu Bağımsız Mac Pherson Tipi Helezon Yaylar ve Denge Çubuğu Bağımsız Mac Pherson Tipi Helezon Yaylar ve Denge Çubuğu

Arka
    Denge Çubuk Akslı, Bağımsız Süspansiyon ve Helezon Yaylar Denge Çubuk Akslı, Bağımsız Süspansiyon ve Helezon Yaylar Denge Çubuk Akslı, Bağımsız Süspansiyon ve Helezon Yaylar
    Amortisörler Gazlı Tip Teleskopik Amortisörler Gazlı Tip Teleskopik Amortisörler Gazlı Tip Teleskopik

bu arada hyundaı accent era renault clıo symbol extremeden daha ıyı bır seçım olcaktır

• bu da hyundaı eranın lıste fıyatları

http://www.hyundai.com.tr/price/pricelist.asp?modelID=3#3

bu da renault symbolun fıyatları

http://www.renault.com.tr/model/price_list.asp?modelID=2

edıt: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brawa -- 27 Kasım 2007; 20:20:00 >

• Accent Era
  • Daha zengin donanım dersen accent era derim. Çünkü symbolde herşey ekstra para ile veriliyor. 20 bine alacağın symbol 1400 cc 75 beygir olan, ABS klima falan olmayan bomboş bir araç. Ayrıca 25000 YTL civarında Honda City varki donanım olarak ve teknoloji olarak gayet iyi bir araç onuda düşün derim.
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Linea mı? - Clio Symbol mü?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar era gayet güzel ancak sembol extrem de donanım çok abs yol bilgisayarı alaşım cant mp3 çalar bazıları ve 22-23 civarı era da donanımlısı select 25 civarı tabi pazarlık olur ayrıca sorunsuzlıuk olarak sembol daha iyidir tabi eranın da kendine göre artıları var tabi bunlar benzinli fiatlar
  • Kesinlikle Era. Clio 7 senelik araba.
    Evet bendede Hyundai biraz ağır basıyo gibi, fakat Renault Cilio Sembol'un Extreme modelide daha yeni çıkıyo ve klima, tek hava yastığı, ABS, yol bilgisayarı, direksiyon ayarı, çelik jant, 1.4 motor ama tek hoşuma gitmeyen tarafı, sis farı yok, birde 8Wlf olması onuda HB modeline koymuşlar1,4 motor 16 wlf,oda 1.500Ytl fark ediyo yani:24,500YTL'ye bırakıyolar. yani yaklaşık 3000YTL indirim yapıyolar şuan için
  • clio3lee karıştırmışımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 29 Kasım 2007; 2:01:45 >
  • Era'nın 1.5 CRDi-VGT START (110 bg) modeli kampanyalı 22 900 şu an...

quote:

Orjinalden alıntı: 4polat

Era'nın 1.5 CRDi-VGT START (110 bg) modeli kampanyalı 22 900 şu an...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

sitede göremedim o fiyatları..
    ben de araç almayı düşünüyorum, ankaradayım, orhan ağaçlıdan fiat albea dynamic klimalı + stil paket 25900ytl fiyat aldım..
    ama eranın fiyatını görünce de aklım eraya gitti.. kafam karıştı şimdi

quote:

Dünkü Hürriyet'te Akbak'ın ilanında vardı o fiyat. Sitesindeki fiyatlar üzerinden zaten 5000 YTL indirim kampanyası var...

• quote:

quote:

ben de araç almayı düşünüyorum, ankaradayım, orhan ağaçlıdan fiat albea dynamic klimalı + stil paket 25900ytl fiyat aldım..

quote:

Dünkü Hürriyet'te Akbak'ın ilanında vardı o fiyat. Sitesindeki fiyatlar üzerinden zaten 5000 YTL indirim kampanyası var...

uygunmus gercekten fiyat

• o zaman albea almak çok mantıklı değil.. ben gidim bugun hyundai plazaya bi fiyat alim.. ben dizel team modelini düşünüyorum, 26000ytl denilen modeli, abs olmasa da olur zaten bütçemi yeterince aştım..
    quote:

quote:

quote:

• Ben çok daha uygun fiyata almadım extremi onu söyleyeyim..Donanımında ne olursa olsun 8 v symbole o kadar para vermek bana mantıklı gelmedi..Araba benzin canavarı üstelik şehir içinde 9.7 yakıyor, era 8.3..Accentın fiyatı daha makul, ustelik daha performanslı...O parayı verdikten sonra zaten klimalı abs li bir era alırsın..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.