....clio II 'nin clio III'e göre daha küçük olduğu kesin gibi. clio II ler fransız üretim mi?
bu clio hatcback lerin üretim yerleri nere? clio III yerli üretim heralde öyle biliyorum.? clio II yerli mi fransız mı??
kaç model arası mesela,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,??
clio 3 ler turk malı clio 2 ler fransız
clio 3 clio 2 den
+ daha geniş + daha konforlu + direksiyon pedallar ve vites daha yumusak - görüş açısı çok kötü - yol tutuşu daha zayıf
Bende clio III var yol tutuşu gayet güzel.
arkadaşlar clio2 ile clio3 ü karşılaştırmak biraz zor çünkü eşitler ilkesine aykırı, motor,şasi,kasa,donanım,komfor,aktif ve pasif güvenlik sistemleri olarak birbirlerinden çok farklılar. otomotiv mühendisi olarak şunu söyleyebilirim en iyi clio henüz yapılmadı. bir aracın tasarım olarak yaradılması,prototipinin yapılması,üzerinde ar-ge yapılması vs 3 ile 5 yıl arasında sürer o yüzden clio nun ilk çıktığı günden beri clio yu geliştiriyorlar. tabiki ekonomik,ticari birtakım faktörler bu süreci etkiler ama her zaman fabrika mühendisleri ar-ge ve ür-ge ye devam ederler. son çıkan her zaman daha tecrübelidir yani... bunu soyut olarak düşünün sizin otomobildeki beklentileriniz farklı olabilir, kullanım alışkanlıklarınız da o yüzden teknik bir tasarım olarak düşünün. şu an clio nun 2015 de çıkaracağı model hazır ama o kadar uzun bir süreçten geçiyorki bu zaman alıyor. biz bu süreçlerin son aşaması yani pazarlama aşamasını görüyoruz yoksa binlerce farklı aşamadan geçer araçlar. uzun lafın kısası clio 3.
quote:
Orijinalden alıntı: özgür akar
arkadaşlar clio2 ile clio3 ü karşılaştırmak biraz zor çünkü eşitler ilkesine aykırı, motor,şasi,kasa,donanım,komfor,aktif ve pasif güvenlik sistemleri olarak birbirlerinden çok farklılar. otomotiv mühendisi olarak şunu söyleyebilirim en iyi clio henüz yapılmadı. bir aracın tasarım olarak yaradılması,prototipinin yapılması,üzerinde ar-ge yapılması vs 3 ile 5 yıl arasında sürer o yüzden clio nun ilk çıktığı günden beri clio yu geliştiriyorlar. tabiki ekonomik,ticari birtakım faktörler bu süreci etkiler ama her zaman fabrika mühendisleri ar-ge ve ür-ge ye devam ederler. son çıkan her zaman daha tecrübelidir yani... bunu soyut olarak düşünün sizin otomobildeki beklentileriniz farklı olabilir, kullanım alışkanlıklarınız da o yüzden teknik bir tasarım olarak düşünün. şu an clio nun 2015 de çıkaracağı model hazır ama o kadar uzun bir süreçten geçiyorki bu zaman alıyor. biz bu süreçlerin son aşaması yani pazarlama aşamasını görüyoruz yoksa binlerce farklı aşamadan geçer araçlar. uzun lafın kısası clio 3.
CLİO 3 ÜN İÇ MALZEMESİ BERBAT DURUMDA,CLİO 2 NİN MALZEMESİ GERÇEKTEN KALİTELİ MOTOR SESİ YOK YALITIM İYİ,YUMUŞAK PLASTİKTEN,STEPNESİ ARABANIN ALTINDA DEĞİL KAMYONLARUN Kİ GİBİ :) CLİO 2 NİN BAGAJDA GİZLİ V.S
Hortlatmaya devam diyeceğim ama araba sektörü sonuçta her zaman canlı olmaya ihtiyacı var :)))
Clio 2 ler hakkında yorum yazacak olursam
- Fransız yapımdır. - Tek kronik sorunu airbag için kablolar koltuğun altından geçiyor çok oynarsanız servis ışığı tek ondan yanar. - Clio 2 lerin başka sorunu yoktur hatta hız , arazi , yakıt olarak memnun edecektir diyebilirim. Sonuçta kendi klasmanında iyi bir performansı var, şahsi görüşüm.
bende de fransız üretim clio 3 dinamik dizel var.iç döşeme de oldukça kaliteli.öyle sert plastik falan değil. donanım olarak da güvenlik olarak da performans olarak da her türlü clio 2 den önde. şahsi görüşüm.
temizinden dizel bulsam :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme