Merhaba Arkadaşlar, Dişimizden tırnağımızdan arttırdık ve 2.el 2020 model clio 4 satın aldık. Eksper raporuna göre araçta boya değişen vb yok ama bugün bagaja bakarken aşağıdaki manzarayla karşılaştım. ![]() ![]() Bu durum ile alakalı açılmış eski bir konu da var forumda; Bu macunun sebebi nedir? Standart bir şey midir? Benzer bir durum yaşayan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 4 Ağustos 2021; 22:59:51 > |
Clio 4 Bagaj İçi Macun Normal mi?

-
-
Renault Türkiye'nin muhteşem üretim prosesi.
-
Clio 4 sahipleri bakarak daha net bilgi verebilirler ama fotoğrafta görünen macun çokta normal gelmedi bana. -
Sebebini bilmiyorum ama normal hocam, daha önceden kullandığım 2016 Clio 4'de vardı bu macun
-
Her araçta olan bir seydir abartmaya gerek yok . Mercedesler de bile var . Sizde markayı karalayacak yer arıyorsunuz. -
Clioda normal. Pedalların altına eğilip bakarak ikinci şoku yaşayabilirsin. -
-
Fabrika çıkış bi uygulamaysa eğer rezalet ötesi. -
Eğer fabrikasyon ise gerçekten kötü bir uygulama olmuş, bildiğin sanayi işçiliği gibi duruyor. -
2 taraf karşılıklı ortası boş
-
Normal hocam, hondalarda o şekilde .
-
Clio 3 aracım vardı ondada macun vardı ,yani normal.
-
Pedalların oraya baktığınızda hele ikinci el almışsanız kesin pert araba aldım diyorsunuz ilk anda
-
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07Pedalların oraya baktığınızda hele ikinci el almışsanız kesin pert araba aldım diyorsunuz ilk anda
Bundan mı bahsediyorsunuz , dikkate değer birşey yok. Yalıtım süngeri o
https://i.imgur.com/Gmg30hD.jpg
-
Anca fransizlardan beklenir boyle bisi :) talisman bile alsam guvenmem bunlara -
bende şüphelenip gittiğimde showroom daki clio ların hepsınde görmüştüm aynısını...
-
Normal değil.
-
bende de var ama üstü boyalı, araç sıfır alındı
-
Bende de 2014 clio 4 var ama bagajda öyle bişey yok. Benim arabada mı bi anormallik var acaba?
En Beğenilen Yanıtlar

Her araçta olan bir seydir abartmaya gerek yok . Mercedesler de bile var . Sizde markayı karalayacak yer arıyorsunuz.
|
Clioda normal. Pedalların altına eğilip bakarak ikinci şoku yaşayabilirsin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X