Şimdi Ara

Cliff Bleszinski: 'Sony Sizinle Oynuyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cliff Bleszinski: 'Sony Sizinle Oynuyor'

Epic Games'te önemli işlere imza atan, Gears of War serisinin baş tasarımcısı olarak da nam salan Cliff Bleszinski, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla Sony'i eleştirdi.

2. el ve kiralama sisteminin olduğu bir sektörde yüksek bütçeli oyunların barınamayacağını iddaa eden Bleszinski, Sony'nin de 2. el konusunda benzer bir sisteme sahip olduğuna inandığını ancak şu anda esen güzgarı arkasına alarak internette ücretsiz reklam yaptığını dile getiriyor ve ekliyor:

"Sizinle oynuyorlar! Sony size sadece akşam yemeği ısmarladı."

Kaynak

Tartışmaya değecek bir konu,ben bu görüşü mantıklı bulmaya başladım oyunlar artık çok daha yüksek bütçeli olacak,bakalım zaman gösterecek neyin ne olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Haziran 2013; 17:38:13 >

• Geleneksel @KAKÁ imzalı Sony ve PS4 karalama konusuna hoş geldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Geleneksel @KAKÁ imzalı Sony ve PS4 karalama konusuna hoş geldiniz.

Yav niye karalayayımki benim de ilk tercihim Playstation 4 gelecek nesilde :D
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Atma Recep din kardeşiyiz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Atma Recep din kardeşiyiz.

Yok ciddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Haziran 2013; 17:45:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OD (Hideo Kojima) {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Geleneksel @KAKÁ imzalı Sony ve PS4 karalama konusuna hoş geldiniz.

Yav niye karalayayımki benim de ilk tercihim Playstation 4 gelecek nesilde :D

Bişey olmaz nextgen kardeş sony'e güven ve sadece resmi açıklamaları dinle pc yalakalarinin değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok da Cliff Bleszinski...
  • Bu adama en iyi lafi capcom sokmustu, epic een ayrildiktan sonra daha cok kari gibi dir dirlari meshur bu adamin,
    Capcom a da benimle irtibata gecin resident i adam edebilmek icin ne yapabilirim size diye twit atmisti, capcom da pizza getir diye karsilik vermisti,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu adama en iyi lafi capcom sokmustu, epic een ayrildiktan sonra daha cok kari gibi dir dirlari meshur bu adamin,
    Capcom a da benimle irtibata gecin resident i adam edebilmek icin ne yapabilirim size diye twit atmisti, capcom da pizza getir diye karsilik vermisti,

Hala ağzının payını almamış gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bu adama en iyi lafi capcom sokmustu, epic een ayrildiktan sonra daha cok kari gibi dir dirlari meshur bu adamin,

Microsoft'la çalışmış adam ,yüzsüzün önde gideni olmuştur..Suratına tükürsen yarabbi şükür der o derece.
  • Olabilir.Ama Microsoft kadar katı olmaz.
  • Sırf single üzerine olan oyunların bence hep dezavantajı var.

Çoğu insan 1 kere oynayıp satacak 2.el

Ama bir oyunun güzel bir multisi olur ise insanın o oyunu tutası geliyor uzun bir süre.

Edit :

Zaten Sony 2. ele limit yok fakat bu olay tamamen oyun firmasının insiyatifinde demişti.

Sony Exclusivelerde belki sorun olmaz ama EA gibi firmalar bişeyler yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 18 Haziran 2013; 18:19:56 >
  • Bu adam hala Epic Games'te çalışmıyor sanırım, ben öyle biliyorum. Çalışıyorsa zaten amacı bellidir, dediğim gibi çalışmıyorsa da Sony'e öz geçmişini bırakmıştır. Yetkililer de, "Biz sizi ararız." demiştir.
  • microsoftun nasil bir firma oldugunu bilen bilir, sony on siparislerde dagitti adamlari ve parali askerler cikti ortaya,xbox'in rezilligini savunan siteler dahi var.o 1 milyar dolarin hepsinin bu e3 cikan oyunlara mi harcandigini saniyorsunuz.neyse ki gamerlar yeterince bilincli bu adamlara prim vermiyor tabi xbox fanboylar haric.
  • Adam bas bas bağırdı "Disc based games" olacak ve kiralık, 2. el oyunlara izin verilecek diye.
    Sony bu işi Microsoft kısa donla gezerken başlattı. Kullanıcılarına bu kazığı atmaz.
    Cliff Blezinski' de Fıratın çükünü yisin.

• Bir konuyu açana baktım birde başlığa...
  • Bu adam PS3 ün donanımı çok kötü diyen adam değilmi Last of Us tan sonra ağzının payını aldı zaten
  • Ps fanatikleri Xbox bölümüne , Xbox fanatikleri Ps bölümüne konu açmada yarışıyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.