Şimdi Ara

cleaver nerden duser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cleaver hangi canavardan duser dustugu canavar guclumudur. 47lwl okcuyum cypher dayım.
    Ayrıca bu konu daha once acılmıssa simdiden ozur dilerim.

• assassin olcaksan 55 den önce assas olma hiç bi işe yaramaz
  • cleaver golem türlerinden düşer ama en çok DM den düşer
  • bize golemden düşmüştü 1 tane, 1 tane de dm den.

zaten 1 senedir oynuyorum 2 tane anca düştü
  • Zaten simdi asas olmayacam. Dedigin gibi 55 ten sonra olacam ama simdiden itemleri hazırlamak lazım.

Golem ve dm den dusuyosa ben onları kesemem :D
    Kukry vb ile yapacaz artık. Kukry lamiros tan dusuyo dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalib -- 21 Haziran 2006; 23:19:46 >
  • Dm and Golem.
  • Kukry Lamia ve çeşitlerinden düşüyor.
    Cleaver abyss den kırdırdıgında sanslıysan düsebilir sanırım,dark mare ve golemden düşüyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    sos som nerden düşer
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bana Lupus tan çıktı oldu başka şeyden da düşmedi bana. Lupus pendant ve cleaver çıktı
  • golem,dm...
  • golem ve dm den duser ama 55 de skıl sıfırlatcak kadar paran var (rahat 15 m tutar) ve sen kukryle dolasırım dıyorsunsunu bılkı her kullanacagın sılahı kendın dusurmek zorunda degılsın bence 55 oldugunda okcuysan basıt bossları bekle - centaru kes- abys kas- tıcaret yap vs vs para bırıktır ve elıne en az mırage al yoksa asasın olarak hıc sansın olmaz
  • DM'den golem'den bide obo'dan 1-2 kere almıştım..
  • bana samma dan düşmüştü
  • golem,dm,lamentation ama sakat hayvan bunlar :)
  • en seri golemden duser

deli gibi golem kes
  • quote:

Orjinalden alıntı: :earthworm_tr:

en seri golemden duser

deli gibi golem kes

+1905
  • Kardeş sen boşver cleaver düşürmeyi bea git bi buff heal bul eslant taki lamiları kes şanslıysan Ironx, Bardish yada Kukry düşürürsün onlarla takas yaparsın +5 +6 cleaver ile daha iyi uğraşmazsın. Hem bu arada bi sürü Full Plate toplarsın vede 1920 lik mana bana 2 - 2.5 aylık zaman aralığında lamilardan 5 tane Kukry , 8 Bardish , 3 tane de Ironx düşmüştü. Ne bileyim baya bi şanslımıyım ne bu oyunda zaten kecoon lardan da 2 tane Kekury düşürmüştüm ama şimdi hiç biri kalmadı bea zaten bıraktık ta, ama yine de sen bilirsin kardeş seçim senin

• Ne yapıcaksın ki cleaver, harpy kesip mirage dagger düşürmeye çalışın, her yarım saatte nerdeyse 1 tane düşüyo. Raven den daha da sık düşüyo 2 saatte raven den 7 tane düşmüştü.
  • evet boşver clever kukry yi kendini düşürme al eline +7iron x para biriktirip okçu kal
  • bana cleaver 2 kere hyde den düştü hyde yi 47 lvl la kesersin buffun olursa

dün dragon tooth kestik edana serverına miraqe dagger çıktı
  • saolun arkadaslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.