Şimdi Ara

Hangi yaratıktan ne duser?(ayrıntılı acıklama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bunun benzeri topicler cok acılıyo..Ben bu topic kirliligini onlemek için sizinle paylaşmak istedim

ITEMLER : Power-Up Store'den alinanlar disinda, oyun icerisinde gordugunuz butun itemler, yaratiklardan dusmektedir. itemlerin hemen hepsi gerek trade ile gerek ise merchant olarak satilabilir veya gorevleri yapmakta kullanilabilir. En cok karsilasilan itemlerden bazilari
    Abyss, Abyss Holly Water ve Key of Hell sadece 1. serverlerdeki Moradon sehirlerinden gidilen "Delos Zone"da bulunan yaratiklardan duser.
    +9 Takıar : Abyys (Delos Zone) veya Roan da yasayan flame Skeletonlardan (Yanan iskelet) duser.
    Holy Water of Temple Sadece CZde yasayan OBLden (Orc Bandit Leader) duser.
    Goblin Parts Bellua da yasayan "Goblin Bouncer", "Bugbear" veya "Cobold"lardan duser.
    Talisman of Destruction Kalluga kapisina yakin yasayan "Hell Hound"lardan duser.
    Talisman of Talia Linate disinda, Lunar Gate civarinda ve Roan Camp arkasında yasayan "Haunga" veya "Haunga Warrior"lardan duser.
    Kekuri Ring veya Belt Moradon'da yasayan "Kecoon" cinsi yaratiklar patronu "Kekurikukurikakaka" dan duser.
    Kukry, Iron Crossbow, Mirage : Raon Camp ve Eslant'ta yasayan, "Lamia", "Lamiros" veya "Lamentation" dan duser.
    Bill, Trident, Harpoon, v.s. : Orta ve ust level yaratiklardan duser.
    Raptor, Mirage Sword : Samma, Troll King, Giant Golem, Death Mare抣erden duser.
    Opal,Sapphire, Crystal, Low Quality Jewel Levele bagli olarak butun koylerdeki yaratiklardan duser.
    Blessed Scroll Butun yaratiklardan duser.
    Heal ve Mana Pot Yine levele bagli olarak hemen hemen butun yaratiklardan duser. ust level yaratiklar(Apos, Lamiros, Lamentation gibi) oldurunce, "Soul Pot" denilen, 1920'luk Mana pot duser.
    Gavolt Wing : Luferson civarinda yasayan "Gavolt", "Giant Gavolt" gibi kus turlerinden cikar.
    Zombi Eye : Luferson Civarinda ve koylerinde yasayan "Zombi", "Undying" ve "Decayed Zombi" den duser.
    Blood of Glyptodont : Luferson Civarida ve koylerinde yasayan "Mastadon", "Megarodon", "Glyptodont" ve "Stegodon" dan duser.
    Tyon Meat : Roan Camp arkasinda, Harpy'lerin asagisinda yasayan "Tyon" dan duser.
    Bee Sting : Roan ile Linate arasinda yasayan "Hornet" lerden duser.
    Tentacle : Bellua ile Roan arasinda yasayan "Grell"lerden duser.
    Poison Sack : Eslant Gate ile Bellua arasindaki collde yasayan "Gray Ozzy" lerden duser.
    Cursed Bone : Luferson Disi Luferson koyleri ve Eslant'ta yasayan "Skeleton", "Skeleton Warrior", "Skeleton Champion", "Death Knight", "Ash Knight" ve "Dragon Teeth Skeleton" dan duser.
    Dragon Teeth : Roan cikisindaki karli bolgelerde ve eslant'ta yasayan "Dragoon Teeth Skeleton" dan duser.
    Feather of Harpy Quenn : Eslant ve CZ'de yasayan "Harpy" lerin patronu "Harpy Quenn" den duser.
    Iron Bow, Chitin Bow, Chitin Shell : Kaluga ile roan aras? Eslant ve CZ'de yasayan "Giant golem", "Troll King" "Deathmare" ve "Darkmare" lerden duser.
    Tail of shaula, Scorpion Bow, Scorpion Shield : Eslant'ta ve CZ'de yasayan "Shaula"dan duser.
    Tail of Lesath : Sadece CZde yasayan lesathtan duser.

Yukarda bir kismi yazan itemlerin disinda, itemler ile elde edilebilen itemler de bulunmaktadir
    Charon'da, Lotto cekilisine katilarak veya Abyss kirarak, Chitin Armor, Shard, Mirage, Tabar, Raptor, Iron Bow, Rogue Earring,Chitin Shell Armor v.b. gibi itemler alabilirsiniz.
    Proconsul'da, Goblin Parts armor yaptirarak, Goblin Armor, Plate Goblin Armor, Full Plate Goblin Armor ve Chitin Goblin Armor elde edebilirsiniz.
    Yine Proconsul'da, Talisman of Destruction veya Talia ile Destruction armor set veya,Talia skin govdelik yaptirabilirsiniz

Not:Konu alıntıdır.Hatalar için şimdiden ozur dilerim..Umarım yararı dokunurda bidaha bunla ilgili topicler acılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda. -- 25 Ocak 2006 21:14:47 >

• galıba bu konuya kesın cozum gelmıstır.cunku yettı yanı her gun aynı topıc sıkıldık.
  • helal sonunda kac gundur forumda duzgun bı topic cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

galıba bu konuya kesın cozum gelmıstır.cunku yettı yanı her gun aynı topıc sıkıldık.

bencede yetti artık forumun cıvıgını cıkarmışlardı işallah bu topic cozum olur..

Orjinalden alıntı: super gunes

helal sonunda kac gundur forumda duzgun bı topic cıktı

Orjinalden alıntı: _ArDa_den (Orc Bandit Leader) duser.
    Heal ve Mana Pot Yine levele bagli olarak hemen hemen butun yaratiklardan duser. ust level yaratiklar(Apos, Lamiros, Lamentation gibi) oldurunce, "Soul Pot" denilen, 1940'luk Mana pot duser.

aha hata 1940 değil 1920 olcak

Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA

quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_den (Orc Bandit Leader) duser.
    Heal ve Mana Pot Yine levele bagli olarak hemen hemen butun yaratiklardan duser. ust level yaratiklar(Apos, Lamiros, Lamentation gibi) oldurunce, "Soul Pot" denilen, 1940'luk Mana pot duser.

aha hata 1940 değil 1920 olcak

iyi tespit editliym de duzeltiym

mirage dagger:::::: harpy ler türleri fark etmez(harpy bosstanda çıkar)
    bardish:::::::lamia, lamiros, lamentation
    glave:::::::: troll ,troll warrior(bana sadece bunlardan çıktı belki başka trollerdende çıkar)
    halberd:::::::uruk tron
    raptor:::::::: dark mare, death mare, dread mare(boss)
    iron crossbow:::::::::lamia, lamiros, lamentation, dark mare
    +8 short bow ::::::::bulcan,wormların hepsi
    +8 stiletto::::::::::::bulcan, wormların hepsi
    +8 tabar :::::::::::troll,harpy, dire wolf (fazla kesersen çıkar)
    +8 wood staff::::::bulcan,dire wolf,worm lar
    salamander staff::::::::apostle,deruvish
    viper staff:::::::::golem
    elixir staf:::::::::dark mare den duymuştum
    iron bow:::::::::::::antares(boss),lesath(boss),golem(ama çok kesmen lazım)
    chitin bow:::::::::lesath,shaula(boss/boss)
    scorpion shield::::::::antares(boss)
    dragon tooth hammer::::::::::dragon tooth,dragon tooth skeleton(ama çok fazla kesmeniz lazım)
    javana axe,twohanded javana axe::::::::::javana(boss)
    gigantic axe,two handed gigantic axe:::::::::samma(boss)
    scorpion bow::::::::::shaula(boss)
    scorpion scythe::::::::::antares(boss)
    chitin sheild::::::::lesath(boss)
    level 35 magician spell:::::::::antares(boss),haunga,baron
    sword of dead:::::::::::hyde
    kekuri ring::::::::::::kecoon(tüm hepsinden),kekurikekukaka(BOSS)
    totemic spear::::::::dark mare,dread mare(boss),death mare(talos kes belki çıkar)
    pike::::::::::lamia,lamiros,lamentation,uruk blade
    dextery bonus +8,+9::::::::::::ghost warrior,shadow(bana çıkmıştı)
    strength bonus +8,+9:::::::::::ghost warrior,shadow
    magic power bonus +8,+9:::::::::::orc magician,orc wizard(orc wizardan çıktığını duymuştum)
    chitin shell::::::::::::::bosslar(kekurikekukaka dan çıkarmı bilmem),dark mare,atross
    kukry:::::::::::lamia,lamiros,lamentation
    shard:::::::::::::darkmare,deathmare,dreadmare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEGYRON -- 27 Ocak 2006 13:11:31 >

• Ellerinize sağlık Çok Güzel Olmuş Bence bu forum da ki üyeler bilinçsiz üye olduğum diğer forumlarda böle bişi yok topic üstüne yopic ee boş bulan açıo

hani rep te olsa tamam diecem ama neyse

gerçekten müthiş bir kaynak ben tex olarak kopyaladım el altına aldım umarım telif hakkı yoktur:::
  • güzel konu banko üst konu olur musalla bi okusunda da benim kafama bi şey takıldı ne zamandır rep ne? miri cev ap versin lütfen

Orjinalden alıntı: spawn1991

güzel konu banko üst konu olur musalla bi okusunda da benim kafama bi şey takıldı ne zamandır rep ne? miri cev ap versin lütfen

bu forumda rep yok
    Item SSS'i bu olsun. Ayrıca bu tip konuları haber verin SSS yapalım. Örnek: "Hangi level'da ne kesilir. " gibi fakat birçok bilgi içerecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 2 Şubat 2006 0:30:21 >
    test 4
    test 5
  • ya ben bıse sorcam beyler maradonda kekurıkukurikakaka dıye yaratıok hıc gormedım yaw lvl 47 warrıorum bugune kadar maradoında 20 ye kadar kastım hala da manner kasmak ıcın ezık kasıyorum oyle bı canavar ısmı gormedım yaw .kecoon tıpı sunlar var kecoon kecoon fıghter keceoon warrıor kecoon captaın baska da gormedım yaw nerde bu tam olarak lutfen cvbınıza resım koyun yalvarırım

• ellerine sağlık dostum :)

Orjinalden alıntı: warrior_1679

ya ben bıse sorcam beyler maradonda kekurıkukurikakaka dıye yaratıok hıc gormedım yaw lvl 47 warrıorum bugune kadar maradoında 20 ye kadar kastım hala da manner kasmak ıcın ezık kasıyorum oyle bı canavar ısmı gormedım yaw .kecoon tıpı sunlar var kecoon kecoon fıghter keceoon warrıor kecoon captaın baska da gormedım yaw nerde bu tam olarak lutfen cvbınıza resım koyun yalvarırım

dostum dediğin yaratık kecoonların bossudur. ne zman çıkcağı belli olmaz ama gelnelde her boss gibi server reslerde çıkar.8 saatde bir çıkıyoda diyenler var ben her server resten sonra arıyorum ama bi yetişemedim hemen kesiyolar
    Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)

• COK GUZEL BIR CALISMA SUPERSINIZ ELLLERINIZE SAGLIK
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.