Arkadaş cinnet geçiren aile babaları gibi milleti satırla kovalamak istiosa en az lamiros yada lamentation kesmesi lazım ama nerde cleaverlı asas görsem kopuyorum
walla sizi bilmem ama bana gıant golemden düştü 4 tane şun 1tanesi +7 diğerleri yandı :)
quote:
Orjinalden alıntı: polter
Valla bana Lupus tan çıktı oldu başka şeyden da düşmedi bana. Lupus pendant ve cleaver çıktı
Aslında ilginç gelebilirdi ama,Caithoras bug zamanında anahtar yerine warrior chitin düşürmüştür Bunu gören bir kişiye bu drop pek de ilginç gelmez
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
Valla bana Lupus tan çıktı oldu başka şeyden da düşmedi bana. Lupus pendant ve cleaver çıktı
Aslında ilginç gelebilirdi ama,Caithoras bug zamanında anahtar yerine warrior chitin düşürmüştür Bunu gören bir kişiye bu drop pek de ilginç gelmez
oha kal geldi bana:)
arklar centeur dan ne cıkıyo?
yaw clever lamentation dan düşer her 20 tanede bir düşüo yane ...!
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
Hatta f9devilin videosunda war kesio atı ve chitin helmet düşüo
Ya onu geçinde shard dm den başka neyden düşer cleaver dan bize ne
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme