Şimdi Ara

Claymore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anime'nin Adı: Claymore
    Diğer Adları: クレイモア
    Kategori: TV Serisi
    Tür: Fantazi, Macera, Korku, Drama
    Resmi Sitesi:http://www.j-claymore.com/
    Bölüm Sayısı: 26
    Yayım Tarihi: 4/4/2007
    Firma/Stüdyo: Madhouse Studios, NTV, VAP, avex mode

Konusu: İnsanları avlayan ve onların arasında kılık değiştirerek yaşayan Yoma adlı canavarların olduğu bir dünyada, insanlığın tek umudu Claymorelar olarak bilinen yeni bir savaşçı türüdür. Claymorelar; gümüş rengi gözleri olan ve gizemli bir organizasyon tarafından bu yaratıkları yok etmek için yarı-canavara dönüştürülmüş kızlardır. Ama bu doğaüstü güçlerini bir Claymore ne kadar kullanırsa, insan yanını sonsuza kadar kaybetmeye de o kadar yaklaşır…

Alıntı: Anime.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Ocak 2008; 21:45:17 >

• güzel animedir en azından ben beğendim.
  • walla ben indiridim ama haken bakamadım
  • Genel:
    Ortaçağda insanları avlayarak yaşayan yoma adında canavarlardan oluşan bir dünyada geçiyor anime. Bu yoma lara karşılık olarak CLAYMORE lar çıkıyor karşımıza.Her biri özelliklerine ve yeteneklerine göre numaralandırılmış olan bu claymore lar yarı insan yarı yoma şeklindeler.İlginç konusu ile 26 bölümlük sürükleyici bir anime...

İyi Yanları:
    Animenin geçtiği ortam ve atmosfer harika ilk bölümlerde durgunluk olsada ilerledikçe sizi kendi içine doğru sürükliyor. Aynı zamanda duygusallık unsuru da önplanda tutulmuş şiddet ve kan unsuru yerinde kullanılmış.Ayrıca animeyi tamamlayan en önemli öğe muzik . Klasik iyi kötü savaşı olsada güzel ezgilerle süslenmiş kendinizi olaylara kaptırabileceğiniz bir anime diyebilirim.Çizimler için fazla bişey diyemem iyi sayılır ama kısa soluklu anime serisi için dahada iyi çizimler olabilirmiş

Kötü Yanları:
    Animede herkes gibi yomaların kanlarının mor oluşu banada baya bi yapmacık geldi. Bunu ne amaçla düşündüklerini merak ediyorum. Animenin kısa oluşu kötü diyebilirim. Sanki biterken devamı var der gibiydi.

Sonuç:
    2007 yılının sayılı animelerinden kesinlikle ...Anime severler için arşivlere eklenecek türden bir yapıt. İzlendiğinde pişman olmucağınız kesin diyebilirim.Keşke sezon 2 diyerek devam etse...

Not: Anime.gen.tr deki yorumum. Şunu söleyim Blood+ dan daha çok hoşuma gitti.Heleki Teresa'nın karakterine hasta olmuştum.Teresa'nın hayatını anlattığı kısım beni çok etkiledi.

• Hocam bunun alt yazılarını bitirdiğiniz zaman söylermisiniz,indirmeye başlayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Hocam bunun alt yazılarını bitirdiğiniz zaman söylermisiniz,indirmeye başlayım.

Divxplanet 'te serinin altyazısı bitti.
  • yeni indirmeye başladım daha izlemeye vaktim olmadı inşallah bir süreliğine beni oyalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    9 yıl önce açıldı
    Mt Revenge kask
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Hocam bunun alt yazılarını bitirdiğiniz zaman söylermisiniz,indirmeye başlayım.

Divxplanet 'te serinin altyazısı bitti.

Ben bi downloada başlayım ozaman buna.
  • Bende indiricem inşallah tatmin edicidir ...
  • ben başladım bile indirmeye hadi hayırlısı
  • Ben devam serisini bekliyorum çok pis yerde klasik anime sonu ile kestiler Güzel bir anime .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Ben devam serisini bekliyorum çok pis yerde klasik anime sonu ile kestiler Güzel bir anime .

seri tutunca öyle yapıyorlar hacı
  • Ben de indirmeye başladım, ilk iki bölümünü izledim, güzeldi.

Edit: Animeyi izledim, bana göre bu izlediğim en iyi animelerden biriydi. Konu, müzikler ve içerik çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 18 Ocak 2008; 21:25:01 >
  • 6.bölümün sonu tam bir şoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Bende indiricem inşallah tatmin edicidir ...
    Taa ne zaman indircem demiştim sıra anca geldi :) İlk 3 bölümü izledim çok güzel görünüyor anime ...
  • İlk 2 bölümü izledim, fena değildi. Biraz sıkıcı gibi geldi bana ama gene de indiriyorum gerisini ^^
  • İzlemeye yeni başladım güzel gibi geldi konu biraz alışıldık ama güzel gibi Hem o hatunun sakin tavrı çok tatlı
  • Yav bu konuyu ben açmıştım sanki Arada kaynadı galba.
    [http://forum.donanimhaber.com/m_17488202/mpage_1/key_//tm.htm#17488202 ]

Nese hakkatten yazık oldu bu animeye istense 70-80 bölüm yapılırdı tam da süper olurdu.
  • Az olsun , öz olsun... Animeleri sakız gibi uzatınca kötü oluyor konu dağılıyor... Yoksa Türk dizilerindeki mantık gibi "aaa bak raiting alıyor , sen uzatabildiğin kadar uzat , seyirci anlamaz aradaki mantık hatalarını boşver" diye senaristleri zorlaması...
  • Bencede ya tadında bırakılması gerekli iyi hoş daha izlemedim sonunu bilmiyorum ama ucu açık olan animeler hoşuma gidiyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.