Şimdi Ara

Claymore (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok iyi bir anime. Bazı bölümler nefesiniz kesilir. Ama Yoma'ların bağırsak yeme olayı bana tuhaf gelsi. Her bağırsak yiyen yoma gördüğümde iyice temizleseydin diyorum. ( Ne bilim beyin yeseler daha iyi olurdu )
  • Animesini izleyip bitirdim.
    Mangasının 79. bölümü çıktı mı ? Bilgisi olan var mı ?
  • kılıçların çok hızlı oldugu sahnelere bayılıyorum tekrar tekrar seyrediyorum
  • bütün bölümler elimnde olmasına karşın sadece ilk 3 bölümü izleyebildim o anime bu anime oradaki oyun şu film derken arada kaynadı..bnde bi başlayım buna bi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

bütün bölümler elimnde olmasına karşın sadece ilk 3 bölümü izleyebildim o anime bu anime oradaki oyun şu film derken arada kaynadı..bnde bi başlayım buna bi...

bende indirdikten 1.5 ay sonra seyretmiştim şuanda 19. bölüme geçtim
  • quote:

bütün bölümler elimnde olmasına karşın sadece ilk 3 bölümü izleyebildim o anime bu anime oradaki oyun şu film derken arada kaynadı..bnde bi başlayım buna bi...

benimde ilk indirdiğim animelerden biri olmasına rağmen daha anca ilk 2 dakikasını izledim ne zaman izlemeye karar versem açıyorum başını izliyorum sonra aklıma başka anime geliyor kapatıp onu izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

benimde ilk indirdiğim animelerden biri olmasına rağmen daha anca ilk 2 dakikasını izledim ne zaman izlemeye karar versem açıyorum başını izliyorum sonra aklıma başka anime geliyor kapatıp onu izliyorum

o dert hepimizde var mesela ben afro samuraiyi indireli 5 ay olucak daha bakmadım bile

• Bir solukta izledim süperdi herkese öneririm 2. sezonu yada ovaları ne zaman çıkıcak acaba..
  • Claymore'un mangasının 79. bölümü çıkmıştır arkadaşlar.
    Okuyan arkadaşlarımız buraya tıklayarak ulaşabilirler.
  • saol burdan mangayı okumaya başlıyorum bende şimdi
  • Ken-chan-!!'ın dediği gibi bende bir solukta izledim.Kesinlikle herkes izlemeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erreguay

saol burdan mangayı okumaya başlıyorum bende şimdi

an itibari ile manga nın 79 uncu bölümünü bitirmiş durumdayım ve devamı gelicek...... Bu Rakiiiii ye ne olduuuuu????
  • Konuya atılan son mesajın üstünden bir seneden fazla zaman geçmiş, pek fazla bakan yok herhalde Claymore'a?
    20-25 dk. önce bitirdim, aslında daha önce de bitebilirdi ama ilk indirdiğim seri 29 fps çıktı ben de uygun altyazı bulamayınca bir süre bilgisayarda öylece bekledi, en sonunda silip yenisini yükledim ve bu sefer bir solukta izleyip bitirdim desem yeridir.
    Beklediğimden çok daha güzel bir animeymiş başta onu söyleyeyim. Keşke daha önceleri izleseydim diyorum ayrıca müzikleri de çok hoş. Ve baş kahramanlarımızın yani ellerinde kılıçla yoma avlayanların beklediğim üzere erkek değilde bayan olmaları da çok hoşuma gitti. Önceleri Clare'e hasta olurken birden Teresa geldi ve animede ne kadar karizma karakter varsa hepsini dağıtıp bütün ilgimi kendisine çekti. Hayatımın uzun bir bölümünde unutamayacağım karakterler arasında yerini aldı diyebilirim.
    Ve bir soru sorayım, Teresa'dan sonra gelen 1 Numara'yı hiç görmedik mi yoksa gördük de ben mi unuttum?

• Animede görmedik sana mangasını okumanı öneririm çünkü animesinden çok daha güzeldir.Manga "İnvasion of North" da değişiyor ve ilerliyor,iş basit Yoma Claymore savaşlarını kişisel intikamları aşıyor.Claymore'un içinde geçtiği dünya ile ilgili bilgiler ortaya çıkıyor ve Organizasyon Claymore'ları gölgede bırakıcak "şeyler" yapıyor.
  • Güzel bir animeye benziyor izlemek lazım aslında ama nerden indirecegimi bulamadım

Elinde linkleri olan varsa paylasabilir mi acaba?
  • animemangantr.turkforumproNOKTAcom/turk-fansub-takymlary-f32/aniankaclaymore-t1452.htm

aniankanin turkce fansubudur.

Asıl kızımızın yanında ki çocuğa gıcık kapardım yayınlandığı yılın en iyi animelerinden biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 27 Eylül 2009; 19:19:42 >
  • anime ilk başlarda epeybi sıkıcı bu yüzden fazla izleyeni olmayabilir. ama aksiyonun dozunun artmaya başladığı son bölümler baya bir etkileyici. clare (yanlış yazmış olabilirim) teresa nın soyundan gelmiş (onun kanıyla yapılmış) olduğu için diğer tüm claymore lardan üstün. bildiği gibi claymore lar yooma soyundan yapılıyor. sonuçta clare organizasyon içinde bir test olmuş oldu ve başarılı çıktı. dolayısı ile anime sürdürülebilir yada mangada çok farklı gelişmeler olabileceğinden şüphe duymuyorum
  • Ya manga okumayı çok istiyorum ama bu İngilizceyle olmuyor maalesef ilerde geliştirebilirsem inşallah herşeyden önce okumayı planladığım birkaç manga var.
    Bir de sanki devam edecek gibi bitmiş, yani mangada devam ediyor olabilir ama umarım animesi de yapılır, önce berserk şimdi de bu, ne olurdu devamını yapsalardı. (tabi bir de Slam Dunk faciası var ki beni tam gaza getirmişken bitmesiyle az kalsın animeden soğumama neden oluyordu )
    Dipçik: Eğer ki devam ederse Raki denen o uyuzun ölmesi çok makbule geçerdi doğrusu.

• İyide arkadaşlar ben hala 2. sezonu bekliyorum .

Çıkacak mı çıkmayacak mı
  • @sano Hiç uyuz olma mangayı okusan Raki'nin şu an ki halini görsen oturur saygı duyarsın

@Lurtz Muhtemelen çıkmayacak eğer 2. sezon çıkıcak olsa "İnvasion Of North" olayını değiştirmezlerdi ama belki FMA:Brotherhood gibi bir şey yapılırsa:İnvasion Of North" ARCını değiştirip mangaya sadık kalınırsa güzel olur. Sanmıyorum ki bunu yapsınlar sonuçta beklemeye devam ama fazla ümitlenme
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.