Şimdi Ara

Claymore (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Animeyi bir çırpıda indirdim bir çırpıda izledim.Genel olarak iyiyi. Fakat bundan sonra kokoreç yermiyim orasını bilemiyorum.

Donuk Bakışlı Teressa bölümleri çok iyiyi diğerlerine göre.

Donup bakışlı Terassanın bir çırpıda harcanması animenin en bohtan yeriydi.

Her animede olduğu gibi bundada vardı bir tane uyuz karakter. Sakura gibi Orihime gibi.Bundan erkekti ama olsun.Daha ilk 2 bölümde belli oldu Rakiyle birşeyler olacağı.

Animenin sonu klasik olarak çok kötü bitti. Devamı var der gibiydiler ama bu zamana kadar çıkmadı.

İlk 5 Claymore'dan sadece 3ünü görebildik.1.cisi nasıl birşeydi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Animeyi bir çırpıda indirdim bir çırpıda izledim.Genel olarak iyiyi. Fakat bundan sonra kokoreç yermiyim orasını bilemiyorum.

Donuk Bakışlı Teressa bölümleri çok iyiyi diğerlerine göre.

Donup bakışlı Terassanın bir çırpıda harcanması animenin en bohtan yeriydi.

Her animede olduğu gibi bundada vardı bir tane uyuz karakter. Sakura gibi Orihime gibi.Bundan erkekti ama olsun.Daha ilk 2 bölümde belli oldu Rakiyle birşeyler olacağı.

Animenin sonu klasik olarak çok kötü bitti. Devamı var der gibiydiler ama bu zamana kadar çıkmadı.

İlk 5 Claymore'dan sadece 3ünü görebildik.1.cisi nasıl birşeydi anlamadım.

Devamı manga'da mangası animeden daha güzel diyebilirim ama çıkış zamanını çözemedim bir türlü, 2 haftada bir çıkıyor, çıkmıyor stabil değil yani...

Anime'yi sanırım parasal nedenlerden ötürü kısa kestiler, uyduruk bir sonla...

• nie animesi devam etmiyor derken mangayı keşfettim. bi solukta okudum, aklımda kalan tüm sorulşara yanıt oldu. tavsiye ederim ama biraz zorlama hissettim ya da aşmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

nie animesi devam etmiyor derken mangayı keşfettim. bi solukta okudum, aklımda kalan tüm sorulşara yanıt oldu. tavsiye ederim ama biraz zorlama hissettim ya da aşmışlar

manga'da animenin bittiği yer Hangi Chapter ???
  • baya bi hort olucak ama bunu yazmasam gerçekten içimde kalır.
    geçen gün beynime şimşek gibi bir düşünce saplandı.
    bu sıralar witcher serisini yeni bitirmiş olmam ve claymore animesini de gerçekten sevmem sanırım buna yol açtı.
    sizce de bu ikisi birbirine biraz fazla benzemiyormu.
    kedi gibi gözler , para karşılığında canavar avlayan mutantlar olmaları , sırtlarında taşıdıkları kılıçlar , witcherların sadece erkek claymorelarında sadece kadın olması , toplum tarafından dışlanmaları , çoğunlukla yalnız dolaşmaları ve bunun gibi ufak tefek benzerlikler.
    evet birbirinden özenti demiyorum ama bu benzerlşklerin olması bile insana acaba dedirtiyor.
    sadece bunları yazmak istemiştim iyi formlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Missclick -- 19 Temmuz 2017; 17:1:59 >

• Missclick M kullanıcısına yanıt
    Hocam evrenleri ve hikayeleri aşırı derecede farklı. Mangasından devam etseydiniz çok alakasız iki seri olduğunu anlardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Hocam evrenleri ve hikayeleri aşırı derecede farklı. Mangasından devam etseydiniz çok alakasız iki seri olduğunu anlardınız.

Hocam claymore türkçe manga var mı? varsa hangi siteden okuyayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam claymore un cok duzgun Turkce mangasi bulunuyor. Cok sayida manga bolumunu birlestirip tek pdfde topladiklari yaklasik 24 pdf var. Ana hikayenin epey sonrasina kadar gidiyordu ama benim okudugum donemde Turkce seri finale ulasmamisti.

Mangayi oneririm olaylar cok farkli yerlere gidiyor ama okumak oldukca zevkli. Linkini bulursan tekrar atarim veya suze mangayi gonderirim.

• Periah kullanıcısına yanıt
    3-4 hafta oldu bitireli claymore'u,bayağı,merak ediyorum sonrasında olanları,ben bir araştırayım indirmek istiyorum

Siz bulursanız da bilgilendiririsiniz beni hocam

• Claymore un sonu degistirilmis durumda mangada animenin son 2 bolumu yok. Bu arada indirip tabletten okumak buyuk keyif netten biraz zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Temmuz 2017; 13:43:21 >
  • Ben yıllar evvel bi siteden türkçe olarak okumuştum.
    Yalnız anime de 24. bölümü final olarak düşünün, son 2 bölüm animeyi bitirmek için yapılmış.
    24. bölümden itibaren devam ediyor manga o yüzden kafanız karışmasın.
    Animenin finalinde ölen kişiler aslında ölmüyor
    Mangayı mutlaka okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Claymore un sonu degistirilmis durumda mangada animenin son 2 bolumu yok. Bu arada indirip tabletten okumak buyuk keyif netten biraz zor oluyor.

Evet onu duydum hocam,son 2bölüm filler mış.Böyle filler mı olur arkadaş

Jeane falan ölmüyor o zaman sevindim

• Bu animeyi izlemeye düşünüyorum tavsiye edermisiniz
  • supernatrll42 kullanıcısına yanıt
    ilk 3-4 ısınma, 5-8 çok güzel bölümlere giriş. daha sonrası da seni seyretmeye zorlayacak.

bu animeyi izlerken mümkünse yanında kalabalık olmasın, seyir zevkin baltalanıyor.

çok farklı şeyler hissedeceksin hazır ol.

mümkünse dvd versiyonları izle onlar kaliteli, eski eclipse versiyonları filan boşver.

Japonca dublaj gibisi yoktur onu söyliyim.

mangası uzun zaman önce tamamlandı onu da okuyabilirsin, son 2 bölüm felan filler gibi bir şey, asıl sonu çok uzun bir yolculuk içerir iyi seyirler.

Ne günlerdi bee beni depresyona sokmuştu. Teresa is greatest ever forever diye motto vardı tartışma forumlarında.

Kişisel görüşüm anime tarihinin en sağlam female karakteri.

Yobikakeru Kioku çok dinlersin belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Eylül 2017; 1:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ilk 3-4 ısınma, 5-8 çok güzel bölümlere giriş. daha sonrası da seni seyretmeye zorlayacak.

bu animeyi izlerken mümkünse yanında kalabalık olmasın, seyir zevkin baltalanıyor.

çok farklı şeyler hissedeceksin hazır ol.

mümkünse dvd versiyonları izle onlar kaliteli, eski eclipse versiyonları filan boşver.

Japonca dublaj gibisi yoktur onu söyliyim.

mangası uzun zaman önce tamamlandı onu da okuyabilirsin, son 2 bölüm felan filler gibi bir şey, asıl sonu çok uzun bir yolculuk içerir iyi seyirler.

Ne günlerdi bee beni depresyona sokmuştu. Teresa is greatest ever forever diye motto vardı tartışma forumlarında.

Kişisel görüşüm anime tarihinin en sağlam female karakteri.

Yobikakeru Kioku çok dinlersin belki.

Zaten takip ettiğim animelerdede hep orjinal japon ses türkçe altyazı izlerim yoksa ruhu kaçıyor gibi hissediyorum.Başlamayı düşündüğüm animelerdendi sen böyle söyleyince listenin başına aldım.Teşekkürler.

• Bu öyle bir seri ki seni yeri gelir ağlatır

Yeri gelir gaza getirir,yeri gelir şaşırtır öyle birşey yani

yeni sezon bence getirilecek çünkü izleyeni çok ve bekleyeni

Eğer desteklenirse destekleyen firma gayet de kârın dibine vurur benden söylemesi ama zaten 2020 den sonra çıkacağını hissediyorum (D gray man a dönecek gibi )

• quote:

Orijinalden alıntı: mertk1999

Bu öyle bir seri ki seni yeri gelir ağlatır

Yeri gelir gaza getirir,yeri gelir şaşırtır öyle birşey yani

yeni sezon bence getirilecek çünkü izleyeni çok ve bekleyeni

Eğer desteklenirse destekleyen firma gayet de kârın dibine vurur benden söylemesi ama zaten 2020 den sonra çıkacağını hissediyorum (D gray man a dönecek gibi )

Benim ikinci izlediğim animeydi Claymore. Güzel dünyası var. Karanlık atmosferini baya beğenmiştim. Sonu güzel tamamalayamadılar. Mangası daha tutarlıydı. Mangası bittiğine göre daha iyi bir uyarlama yapılabilir bence. Netflixin finanse ettiği bir yapım daha çok ses getirebilir

• Claymore'a anime yönüyle çok yazık etmişler fazla eksik maalesef

Son 4 gün içerisinde ilk animesini ardından mangasını ise bugün bitirerek Claymore defterini kapattım

Mangadan tek şikayetim sanırım şu olurdu;

Alicia Beth ikizleri geldi Rafaela ve Luciela geldi Priscilla derken manga o nokta içerisinde çorbaya döndü tam anlamıyla

Animenin finalinden itibaren adam akıllı kemik kadroda kayıp olmaması hele ki bir raddeden sonra Helen ve Deneve ikilisinden gına geldi desem yeridir

Yahu manganın yarısı parçalanıp düzeltmekle geçti zaten kayıp verilenler ekibe sonradan katılan kişilerdi ve hep aralarında dönen klişe laflar kabak tadı vermeye başladı

Açık konuşayım final savaşına kadar bariz bir düşüş vardı ama çok güzel ve dokunaklı bir final verdi,okuyucunun o görmeye doyamadığı Teresa'yı son kez daha görebilmesi...

Genel olarak sürükleyici yapısıyla ve ayrı bir parantez açmamız gereken Teresa karakteri ile kendi içerisine çeken kaliteli bir yapımdı gayet memnun ayrıldım

Bu 3 resmi buraya koyayım arada bakarım desem yeridir (Okumayanlar açmasın dememe gerek yok sanırım)

Claymore

Claymore

Claymore

• Şu animenin devamının gelmemesi ukte benim için ilk izlediğim animelerdendir.

Ben manga okumuyorum. Beceremedim o işi. Normalde uzun süren OP gibi serileri mangadan bitirirdim yoksa. Denedim de epey.
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt
    Bunun devamı gelmez çünkü baya + 18 gidiyor. Şiddet açısından.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.