Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunda 57 lwl im köy binasını 8 e basıcam 1 2 haftaya bu seviyede veya ilerleyen seviyelerde ham madde kasmanın ne kadar zor oldugunu oynayanlar bilir. seviye arttıkca maliyet ve oyunun istediği emek artıyo. her oyunda olduğu gibi clash of clans ın da bi hackı var oda xmod game bu konuyu biraz araştırdım min ham miktarlarını girip arama baslattıgında seri seri geçiyo köyleri ve girdiğimiz miktar ın uzerinde köy bulunca duruyo. bu oyunu oynayanlar için aşırı derecede iyi bişey ve oyuna harcadığımız vaktide rahat yarı yarıya düşürebilir. ancak bu uygulama root istiyo. suan elimdeki telefon henüz 2 aylık ve bildiğiniz gibi root garanti dışı bırakıyo bu yuzden bunu telefonuma yapamıyorum bu oyun bilgisayardanda bluestarck gibi uygulamalarla oynanabiliyo benimde aklıma söyle bi soru geldi. acaba pc ye yüklediğimiz uygulama ya root atıp veya direk root lu bi uygulama bulma şansımız varmı eğer bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar özelden veya konuya cevap şeklinde yardımcı olursa sevinirim.

• Arkadaşlar bir cihazdan 2 hesap yönetiyorum.

Bu kurallara aykırı mı ?

Hesap askıya alınmasın sonra ?
  • Kurallara aykırı değildir diye düşünüyorum, aykırı olsa bana şimdiye kadar çoktan kısıtlama gelirdi. bir android cihazdan 6 hesap idare etmeye çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme257

Arkadaşlar bir cihazdan 2 hesap yönetiyorum.

Bu kurallara aykırı mı ?

Hesap askıya alınmasın sonra ?

Kurallara aykırı değil kardeş, zaten aykırı olsa oyunun içinde başka cihaza hesap bağlama ve gönderme olmazdı, bende 2 hesap yönetiyorum 6 hesap yönetmek bence çok zor olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

Kurallara aykırı değildir diye düşünüyorum, aykırı olsa bana şimdiye kadar çoktan kısıtlama gelirdi. bir android cihazdan 6 hesap idare etmeye çalışıyorum.

işsizliğin bu kadarı
    bana 1 hesaba bakmak zor geliyor
  • seranklss S kullanıcısına yanıt
    Xmodgame Bluestacks'te çalışmaz.

Telefonu niye root etmekten korkuyorsun ki? Root'tan sonra saçma sapan yerleri kurcalamayacaksan hiçbir zararı yok. Zaten temelli de değil, istediğin zaman unroot edebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 13 Ocak 2015; 23:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

Kurallara aykırı değildir diye düşünüyorum, aykırı olsa bana şimdiye kadar çoktan kısıtlama gelirdi. bir android cihazdan 6 hesap idare etmeye çalışıyorum.

işsizliğin bu kadarı
    bana 1 hesaba bakmak zor geliyor

aslında hepsi bana ait değil, kendi orjinal hesabım th9 104 level, duvar ve izbe kışla askerleri hariç full..
    diğerleri yan çar gibi. 51 ve 52 level bana ait olanlar. ikiside th7. gelişim aşamasında.

diğerleri arkadaşların.
    biri oyunu bıraktı hesap bana geçti gibi birşey. o th8 orta seviyede gelişimde. şimdilik pek bakmıyorum sadece ganimet toplayıp duvar basıyorum.
    biri başka arkadaşın. th8 full iken th9 oldu, kendisi pek ilgilenemiyor, genelde ben bakıyorum. bana ait değil.
    biride başka bi arkadaşın th7 full. sadece duvarlar kaldı. sadece ganimetleri madenden toplayıp duvar basıyorum.

pek zor bişi değil yani :)

• Yok mu başka sorusu olan, konu unutuldu gitto herhalde :)

• ganimet için istedigimiz köye saldırsak olmazmı :) al soru

ganimet bulmak ve asker basmak için 15-20dk harcamak zorundamıyız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

ganimet için istedigimiz köye saldırsak olmazmı :) al soru

ganimet bulmak ve asker basmak için 15-20dk harcamak zorundamıyız ?

Bu ancak fake olarak mevcut, nasıl diye sorma konuyu siliyorlar (bkz. Xmod)

Asker basmak için kolaylık mevcut, kışlayı hızlandır ;))

Ganimet meseleside yukarıda söylediğim şey ile hızlı hale getirebilirsin. Saygılar

• xmod biliyorum ama bence ban yeme iktimali çok yüksek riske degermi bilmiyorum
  • 4-5 aydır aktif olarak kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.

Tabi dikkatli olman gerekmekte. Ekranda xmod simgesi varken ss Alıp paylaşırsan ve köyün adı, klanın adı vs gözüküyorsa geçmiş olsun

• ben oyuna başlayalı 1 2 ay oldu 7.seviye köy binam var

• her şeyinizi fullemeden köy binasını yükseltmeyin ganimet azalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: koremir

her şeyinizi fullemeden köy binasını yükseltmeyin ganimet azalıyor

Ben 1 yıldır oynuyorum th7 deyim yükseltmek marifet değil daha öncede söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Arkadaşlar 93 lvl köyüm var ve cidden hala saldırı yaparken sıkıntı yaşıyorum.

Maksimum seviye yani 4. seviye ejderim var maksimum seviye 7.seviye okçum var ve 6.seviye dev 5.seviye duvar yıkıcı 5.seviye barbar 3.seviye domuz binicisi gibi saldırı güçlerim var aynı zamanda 4. 5. seviye de iksirlerim ve 7.seviye barbar kral 5.seviye okçu kralım var ama hiç bir saldırıyı kazanamıyorum sizce nasıl bir kombinasyon yapayım saldırı yaparken?

Klan savasi icin mi yoksa ganimet kasarken mi

hepsi için kupam 2700 civarında o yüzden kolay rakip çıkmıyor kesinlikle genelde savunmada kazanıyorum ama saldırı da kaybediyorum hep... %40 civarı ölüyor askerler.

O askerle bis eyapamiyosan oyunu birak. 12-15 sihirbaz 20 dew 6 kirici gerisi okcu bas cogu kotu olirsin ama bence 19pp lerde takil gani var ve eziklerya fullersin hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum benim her serseyim full

• bu yeni güncelleme ile gelen klan karşılaştırma nerden nasıl bakılıyor?
  • Oyuna yeni başladım pek bilmiyorum.Laboratuvar da okçu ları geliştirmeyi açtım o geliştirme bitmeden Laboratuvar geliştirmeyi başlattım okçuların gelişiyormu yoksa iptal mi oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 18 Ocak 2015; 14:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Oyuna yeni başladım pek bilmiyorum.Laboratuvar da okçu ları geliştirmeyi açtım o geliştirme bitmeden Laboratuvar geliştirmeyi başlattım okçuların gelişiyormu yoksa iptal mi oldu ?

Geliştirme işlemi şu anlık durdu.Laboratuvarının inşaatı biter bitmez okçu geliştirmen devam edecek merak etme :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.