Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes bu oyunun hilesinin olduğunu soyluyor hile olmasada bana oyunda kolaylik sagliyacak bir uygulama yada taktik v.s birseyler var mi 1.5 haftadir oynuyorum oyunu insaatci sureleri 1gunden assagi degil insan ister istemez skılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqoos

Herkes bu oyunun hilesinin olduğunu soyluyor hile olmasada bana oyunda kolaylik sagliyacak bir uygulama yada taktik v.s birseyler var mi 1.5 haftadir oynuyorum oyunu insaatci sureleri 1gunden assagi degil insan ister istemez skılıyor

Onlar iyi gunlerin. 2 hafta suren insaat sureleri var ilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

quote:

Orijinalden alıntı: kinqoos

Herkes bu oyunun hilesinin olduğunu soyluyor hile olmasada bana oyunda kolaylik sagliyacak bir uygulama yada taktik v.s birseyler var mi 1.5 haftadir oynuyorum oyunu insaatci sureleri 1gunden assagi degil insan ister istemez skılıyor

Onlar iyi gunlerin. 2 hafta suren insaat sureleri var ilerde

30 lewel oldum olacam sureler artinca sıkılmaya basliyorum ne yapicam off

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

quote:

en son 6m iksire pekkayı 3e bastım ama o bitene kadar 12 gün hem işçiler boşta basacak bir şey kalmadı hem kara iksiri harcayacak yer yok barbar kral full, binici 4, şimdi golemi arttırmaya çalışıp surları bir yandan karartsam mı diyorum yani biraz daha beklesem mi yoksa köy binasını 9 a artık çıkartsam mı surlarla sonra uğraşmak sıkıntı geri planda kalcak bitirmek istiyordum ama planladığım gibi gitmedi

http://i.imgur.com/OncwGkD.jpg
    http://i.imgur.com/pSUjWkk.png

Yaw kardes nasi kasiyon o kadar kupan kac ben altin 2 de takiliyorum yildieim fln ariom hadi neyse de 17.500 zoe bieiktiriyorum biri okcu kralicesi 15 sew olan eziyo geciyo 1200 karayi aliyo anca bende intikama gidip yildirim saliyom sen nasi biriktiriyon krali zar zor 5 yaotim

senin seviye düşük sanırım 1.2k alıyor diyorsun demekki kalen gereğinden fazla yüksek ve yağmalayabiliyorlar köy binan örnek veriyorum sev7 olsa o okçu kralicesi 15 olan sev9 vs. köyü olanlar senden fazla hammade çıkartamaz o yüzden benim köy binam 86 levelde daha yeni çıkartıyorum 9a herşey tamamen bittikten sonra benden 1.8 alıyorlarsa bende yağmada vs. topluyorum fazlasını o yüzden birikiyor bide köy binası dışada bazen 5 barbarla gelip kesiyorlar kalkan geliyor yağmalayamıyorlar vs.
    edit: bu arada o boş hali depoların
    şuan sev9 u bekliyorumhttp://i.imgur.com/q8eW6NA.jpg

TOplar 9-9-9-9-10
    Javanlar hepsi 6
    Okcu kulwleri hepsi 9
    Sihirbaz kueleri 5
    Duvarlarin 89 tanesi pembe ferisi mor
    Kral 5
    Dev aihirbaz okcu barbar 5 lwl ejder 2 balon 4
    Lwl ; 67
    Kb 8
    Koyum bu cok guxlu olmayabilir belki toplari 10 yapmaya basladim gerciv2 kere 1200 kara aldilar yoksa 300 fln aliolar sondalardan ama ben kara kasamiom yildiem atiom balon dalkavukla hava savunmasi dusuk olanlara giriyorum 800 fln aliorum suan 7500 kara var 20 bin yapip domuzu mu bassam yoksa depoyu 3 yapip krali 6 mi yapsam karar veremedim en yapayim hocam

düşündüğümden güçlü köyün yani toplayamıyorum dediğin için öyle düşünmüştüm kralı bence 5 de bırak ben 10 yaptım ama kara iksir boldu binicim 4 bence domuzu 4 le önce savaşlarda kullanabilrisin ama clan yoksa farm yapıyorsan kralı da yapabilirsin farketmez
    yapacağın şu kara biriktirirken yağma yaptığında üst üste arlıksız okçuları seri seri basarak yapacan toplayabildiğini toplayacan saldıramayacaklar o sırada sonra çıktığında köy binan dışarı da olcak en fazla 1 saldırıda ki 3 barbarla kesip gidebilirler binayı kalkan alcan o kalkanı bozmayınca çalamayacaklar yani her saat başı girip 1 yağma yaptığında sanada sürekli dalıyorlarsa birikmez şimdi ayrıntı bilmediğimden kafama gelen senaryolara göre konuşuyorum

Hava savunması düsük oluyo cogunlukla balon dalkavuk üretiyorum giriyorum 1200 fln alıyorum cogunlukla biniciyi 4 yapcam dediğin gibi klan savsı çok önemli ama ilk dwpoyu 3 yapyım

• Oyuna yeni basladim levelim 28 köyü dizayn ederken neye gore edicez ben yapamıyorum onu

• şu oyunu bi sevemedim

• sizde de sorun var mı?facebook arkadaşlarını göstermiyor..klanım silinmiş gözükmüyor
  • Arkadaşlar 93 lvl köyüm var ve cidden hala saldırı yaparken sıkıntı yaşıyorum.

Maksimum seviye yani 4. seviye ejderim var maksimum seviye 7.seviye okçum var ve 6.seviye dev 5.seviye duvar yıkıcı 5.seviye barbar 3.seviye domuz binicisi gibi saldırı güçlerim var aynı zamanda 4. 5. seviye de iksirlerim ve 7.seviye barbar kral 5.seviye okçu kralım var ama hiç bir saldırıyı kazanamıyorum sizce nasıl bir kombinasyon yapayım saldırı yaparken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Arkadaşlar 93 lvl köyüm var ve cidden hala saldırı yaparken sıkıntı yaşıyorum.

Maksimum seviye yani 4. seviye ejderim var maksimum seviye 7.seviye okçum var ve 6.seviye dev 5.seviye duvar yıkıcı 5.seviye barbar 3.seviye domuz binicisi gibi saldırı güçlerim var aynı zamanda 4. 5. seviye de iksirlerim ve 7.seviye barbar kral 5.seviye okçu kralım var ama hiç bir saldırıyı kazanamıyorum sizce nasıl bir kombinasyon yapayım saldırı yaparken?

Klan savasi icin mi yoksa ganimet kasarken mi

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

sizde de sorun var mı?facebook arkadaşlarını göstermiyor..klanım silinmiş gözükmüyor

Evet bendede sorun var, hesaplarım arasında geçişde yapamıyorduma ayrıca. Biraz önce bakıma girdi. Düzelmiştir sanırım.

• Hatta bi sorun mu var siye klandan çıktım bi daha giremedimde. Telefonu kapattım açtım, yine değişen birsey yok. Oyunu sildim yükledim yine aynı. Sonunda bakıma aldılar.

• quote:

quote:

hepsi için kupam 2700 civarında o yüzden kolay rakip çıkmıyor kesinlikle genelde savunmada kazanıyorum ama saldırı da kaybediyorum hep... %40 civarı ölüyor askerler.

• quote:

quote:

quote:

hepsi için kupam 2700 civarında o yüzden kolay rakip çıkmıyor kesinlikle genelde savunmada kazanıyorum ama saldırı da kaybediyorum hep... %40 civarı ölüyor askerler.

Ganimet kasarken degisik ordular yapabilirsiniz 100 okcu 100 barbar + herolarla toplayicilardaki ganimeti ve kenara yakin depolari alabilirsiniz %50 ile kupa da kaybetmezsiniz. Ben 12-15 dev 8-10 duvar kirici geri kalan okcu ve 3 sifa ile ganimet kasiyorum hem sure hem maliyet acisindan baya iyi. Klan savasi genelde karsidaki koye baglidir binici , ejder, golem cadi pekka vs gibi degisik kombinasyonlar yapabilirsinz.

• quote:

öncelikle şunu söyleyim 93 level köye sev 10 bina fazla ejder 4 lemişsin ama yağmada sıkıntıu çekersin, eğer clan saldırısı yapıyorsan okçuyu anca kaleyi temizlemek için kullanırsın devi unut, domuz binicisi 3 de hiç bi işine yaramaz sev5 yaparsan 4 iyilestirme büyüsü 1 dondurma ile 30-40 binici biraz büyücü kaleyi temzilemeye okçu falan toplayıp girebilirsin veya diğer taktik 2 tane golem basıcan biraz büyücü ve 3 tane falan cadı salcan arkadan bombacılarla goleme yol açacan falan filan
    edit: yağma ise sorun köy binandan dolayı hammade çıkmıyordur ufak köylerdne doğal olarak yüksek köylerde zorlanıyorsun aslında en mantıklı yağma full okçu tarzı veya araya goblin barbar gibi ucuz askerlerle madenleri toplamamış arkadaşların madenlerine dalmak çünkü bi yağmadan diğer yağmaya kısa sürede geçmek ve hammade harcamadan 100k 100k bile toplasan kâr yapmak yağma açısından daha rahat oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 11 Ocak 2015; 9:44:18 >

• Oyunun hilesi mevcutmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordpres

Oyunun hilesi mevcutmu acaba?

Hile değilde bazı kolaylıkları mevcut. Biraz araştırma yap hocam (bkz. Xmode game)

• Beyler bu oyun mobilden takılsam ortalama kaç mb yer ayda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim (:

• Konuya biraz gözatın derim. Önceki sayfalarda paylaştım ortalama olarak ne kadar gittiğini.

• arkadaşlar oyunda takma ismi değiştirebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme257

arkadaşlar oyunda takma ismi değiştirebiliyormuyuz?

Hocam eğer kendinizi ifşa edecek durumdaysa yanı ad soyad yaptıysanız bir sefere mahsus degistiriyorlar arkadaşım değiştirdi. Oyunun içindeki destek bölümünden mesaj atman yeterli.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.