Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vassed

Arkadaslar oyuna birturlu giremedim icerik indiriliyor kisminda kaliyor sildim tekrar yukledim gene ayni varmi onerisi olan ?

cihazı kapatıp açmayı denedin mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vassed

Arkadaslar oyuna birturlu giremedim icerik indiriliyor kisminda kaliyor sildim tekrar yukledim gene ayni varmi onerisi olan ?

Cihazin ios mu android mi kardes ve nerden indieiyosun oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vassed kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla birlikte cihazınız androidse google play hizmetlerle ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum
    Ayarlardan google play hizmetleri sıfırlar mısınız

• Beyler bende android telefon vardi iphone aldim clash of clans gesabimi oraya aktardim aonra tekrar iphoneye aktaracaktim olmadi...neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

Beyler bende android telefon vardi iphone aldim clash of clans gesabimi oraya aktardim aonra tekrar iphoneye aktaracaktim olmadi...neden?

Aktarma işlemini yapmak için eski telefonda oyunun içinde bu eski cihaz deyip bir kod verecek, sonra yeni aldığın telefonda oyunun içinde bu yeni cihaz deyip o verilen kodu gireceksin işlem tamamdır :D kardeşimin iphone 4s ne benim ikinci köyümü aktardım
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim sagolasin

• iOS kimliğimi Hatırlıyorum fakat şöyle bi durum var Android telefondan nasıl kaldıracam ?

• Ottoman kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam cihazi kapatip actim sorun cozuldu

• Usta ben androidden iosa geçtim ve simdi de iostan android gecicem (tel degistirdigim icin)ama maalesef kod istedigimde önceden yapylmy?tyr gibisinden hata çykyyor kod alamiyorum cevabi var midir?
    Yani iostan androide nasyl gecerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aucmd -- 8 Ocak 2015; 18:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narutoxyzcvb

iOS kimliğimi Hatırlıyorum fakat şöyle bi durum var Android telefondan nasıl kaldıracam ?

Androidden tamamen kaldırma yöntemini bilmiyorum. Ama o gmail hesabını silip yeni gmail eklersen o telefondan tekrar erişim saglanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aucmd

Usta ben androidden iosa geçtim ve simdi de iostan android gecicem (tel degistirdigim icin)ama maalesef kod istedigimde önceden yapylmy?tyr gibisinden hata çykyyor kod alamiyorum cevabi var midir?
    Yani iostan androide nasyl gecerim

Sende oyuna ilk başladığın cihaz yani android olan cihazın gmail adresini biliyorsan sıkıntı yok, ama bilmiyorsan sıkıntı var.

Biliyorsan cihazın ayarlar/hesaplar/hesap ekle/mevcut hesap seçeneğini kullanarak ekle. Oyunu yükle. Kaldığın yerden devam edersin.

Bilmiyorsan geçmiş olsun, yeni bir aktarım söz konusu değildir.

• Duvarları kaçıncı seviyeye kadar güçlendirmek gerek. Gittikçe pahalı olmaya başladılar. Çok para gidiyor. Şuan th 6, level 35 köyüm var. Duvarlar 5. seviyede. 6 ya çıkaracağım.
  • Merhaba arkadaşlar, ben başka birinin köyünü üstüme geçiricem Facebook'a bağladim ama google+ niye bağlayamiyorum?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Duvarlarin hepsini tamamlamadan koyu yuksetme. Nasil olsa basacaksin o duvarlari koy yukselince rakipten aldigin ganimet azaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

en son 6m iksire pekkayı 3e bastım ama o bitene kadar 12 gün hem işçiler boşta basacak bir şey kalmadı hem kara iksiri harcayacak yer yok barbar kral full, binici 4, şimdi golemi arttırmaya çalışıp surları bir yandan karartsam mı diyorum yani biraz daha beklesem mi yoksa köy binasını 9 a artık çıkartsam mı surlarla sonra uğraşmak sıkıntı geri planda kalcak bitirmek istiyordum ama planladığım gibi gitmedi

http://i.imgur.com/OncwGkD.jpg
    http://i.imgur.com/pSUjWkk.png

Yaw kardes nasi kasiyon o kadar kupan kac ben altin 2 de takiliyorum yildieim fln ariom hadi neyse de 17.500 zoe bieiktiriyorum biri okcu kralicesi 15 sew olan eziyo geciyo 1200 karayi aliyo anca bende intikama gidip yildirim saliyom sen nasi biriktiriyon krali zar zor 5 yaotim

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

quote:

en son 6m iksire pekkayı 3e bastım ama o bitene kadar 12 gün hem işçiler boşta basacak bir şey kalmadı hem kara iksiri harcayacak yer yok barbar kral full, binici 4, şimdi golemi arttırmaya çalışıp surları bir yandan karartsam mı diyorum yani biraz daha beklesem mi yoksa köy binasını 9 a artık çıkartsam mı surlarla sonra uğraşmak sıkıntı geri planda kalcak bitirmek istiyordum ama planladığım gibi gitmedi

Yaw kardes nasi kasiyon o kadar kupan kac ben altin 2 de takiliyorum yildieim fln ariom hadi neyse de 17.500 zoe bieiktiriyorum biri okcu kralicesi 15 sew olan eziyo geciyo 1200 karayi aliyo anca bende intikama gidip yildirim saliyom sen nasi biriktiriyon krali zar zor 5 yaotim

senin seviye düşük sanırım 1.2k alıyor diyorsun demekki kalen gereğinden fazla yüksek ve yağmalayabiliyorlar köy binan örnek veriyorum sev7 olsa o okçu kralicesi 15 olan sev9 vs. köyü olanlar senden fazla hammade çıkartamaz o yüzden benim köy binam 86 levelde daha yeni çıkartıyorum 9a herşey tamamen bittikten sonra benden 1.8 alıyorlarsa bende yağmada vs. topluyorum fazlasını o yüzden birikiyor bide köy binası dışada bazen 5 barbarla gelip kesiyorlar kalkan geliyor yağmalayamıyorlar vs.
    edit: bu arada o boş hali depoların
    şuan sev9 u bekliyorumhttp://i.imgur.com/q8eW6NA.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 10 Ocak 2015; 20:31:34 >

• quote:

quote:

quote:

senin seviye düşük sanırım 1.2k alıyor diyorsun demekki kalen gereğinden fazla yüksek ve yağmalayabiliyorlar köy binan örnek veriyorum sev7 olsa o okçu kralicesi 15 olan sev9 vs. köyü olanlar senden fazla hammade çıkartamaz o yüzden benim köy binam 86 levelde daha yeni çıkartıyorum 9a herşey tamamen bittikten sonra benden 1.8 alıyorlarsa bende yağmada vs. topluyorum fazlasını o yüzden birikiyor bide köy binası dışada bazen 5 barbarla gelip kesiyorlar kalkan geliyor yağmalayamıyorlar vs.

TOplar 9-9-9-9-10
    Javanlar hepsi 6
    Okcu kulwleri hepsi 9
    Sihirbaz kueleri 5
    Duvarlarin 89 tanesi pembe ferisi mor
    Kral 5
    Dev aihirbaz okcu barbar 5 lwl ejder 2 balon 4
    Lwl ; 67
    Kb 8
    Koyum bu cok guxlu olmayabilir belki toplari 10 yapmaya basladim gerciv2 kere 1200 kara aldilar yoksa 300 fln aliolar sondalardan ama ben kara kasamiom yildiem atiom balon dalkavukla hava savunmasi dusuk olanlara giriyorum 800 fln aliorum suan 7500 kara var 20 bin yapip domuzu mu bassam yoksa depoyu 3 yapip krali 6 mi yapsam karar veremedim en yapayim hocam

• coolcatMiA kullanıcısına yanıt
    Şimdilik öyle yapıyorum zaten ama üst seviyelerde pek çok köyün duvarı 4'te 5'te kalmış. Diğer her şeyi yükseltmişler. Duvarlar gittikçe pahalı olmaya başlıyor. Duvarların üstünden geçenlerde varmış galiba(daha o seviyelere gelmediğimden bilmiyorum) Böyle olunca bir süre sonra duvar yapmayı bırakıyorlar mı?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Biniciler duvarin uzerinden atliyor ama en fazla klan savaslaribda kullanilir cunku 5 seviye 30 adet binicinin maaliyeti cok fazla. Ben duvarlari 8 yapip birakicam 1 tanesi 500k altin istiyor. Duvarlar da savunma kadar onemli

• quote:

quote:

quote:

quote:

TOplar 9-9-9-9-10
    Javanlar hepsi 6
    Okcu kulwleri hepsi 9
    Sihirbaz kueleri 5
    Duvarlarin 89 tanesi pembe ferisi mor
    Kral 5
    Dev aihirbaz okcu barbar 5 lwl ejder 2 balon 4
    Lwl ; 67
    Kb 8
    Koyum bu cok guxlu olmayabilir belki toplari 10 yapmaya basladim gerciv2 kere 1200 kara aldilar yoksa 300 fln aliolar sondalardan ama ben kara kasamiom yildiem atiom balon dalkavukla hava savunmasi dusuk olanlara giriyorum 800 fln aliorum suan 7500 kara var 20 bin yapip domuzu mu bassam yoksa depoyu 3 yapip krali 6 mi yapsam karar veremedim en yapayim hocam

düşündüğümden güçlü köyün yani toplayamıyorum dediğin için öyle düşünmüştüm kralı bence 5 de bırak ben 10 yaptım ama kara iksir boldu binicim 4 bence domuzu 4 le önce savaşlarda kullanabilrisin ama clan yoksa farm yapıyorsan kralı da yapabilirsin farketmez
    yapacağın şu kara biriktirirken yağma yaptığında üst üste arlıksız okçuları seri seri basarak yapacan toplayabildiğini toplayacan saldıramayacaklar o sırada sonra çıktığında köy binan dışarı da olcak en fazla 1 saldırıda ki 3 barbarla kesip gidebilirler binayı kalkan alcan o kalkanı bozmayınca çalamayacaklar yani her saat başı girip 1 yağma yaptığında sanada sürekli dalıyorlarsa birikmez şimdi ayrıntı bilmediğimden kafama gelen senaryolara göre konuşuyorum

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.