Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

bana acil bi bilgi lazım yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşımda bende ayfon kullanıyoruz arkadaşım bana clashi oynamadığı için vermek istiyor ama verince sadece onun game centerıyla girince oynayabiliyorum ve onunla beraber diğer oyunlarımız da karışıyor. ama geçiremiiyorum haylıyle tamamen alabilmem için icloud unu almam lazım o zamnda onun fotoğraafları vs. karışıyor ya.ben ondan oyunu benim hesabıma geçirmek istiyorum.rdım istiyotum

1-bu mümkün mü , mümkünse nasıl
    2-başka yolu varsa söyleyebilir misiniz

ayarlar>cihazlar>bir cihaz bağla adımlarını takip edin. açılan pop-up'ta gerekli bilgiler yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cthulhu Fhtagn

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

bana acil bi bilgi lazım yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşımda bende ayfon kullanıyoruz arkadaşım bana clashi oynamadığı için vermek istiyor ama verince sadece onun game centerıyla girince oynayabiliyorum ve onunla beraber diğer oyunlarımız da karışıyor. ama geçiremiiyorum haylıyle tamamen alabilmem için icloud unu almam lazım o zamnda onun fotoğraafları vs. karışıyor ya.ben ondan oyunu benim hesabıma geçirmek istiyorum.rdım istiyotum

1-bu mümkün mü , mümkünse nasıl
    2-başka yolu varsa söyleyebilir misiniz

ayarlar>cihazlar>bir cihaz bağla adımlarını takip edin. açılan pop-up'ta gerekli bilgiler yazıyor.

Orda yalnizca o cihazda kullanabilir oluyor denedim yani ama asil sahibi yine istediginde aliyor hesabi ben tamamen gecirmek istiyorum hani satarmis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

en son 6m iksire pekkayı 3e bastım ama o bitene kadar 12 gün hem işçiler boşta basacak bir şey kalmadı hem kara iksiri harcayacak yer yok barbar kral full, binici 4, şimdi golemi arttırmaya çalışıp surları bir yandan karartsam mı diyorum yani biraz daha beklesem mi yoksa köy binasını 9 a artık çıkartsam mı surlarla sonra uğraşmak sıkıntı geri planda kalcak bitirmek istiyordum ama planladığım gibi gitmedi

http://i.imgur.com/OncwGkD.jpg
    http://i.imgur.com/pSUjWkk.png

Okçu kraliçe?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Okçu kraliçe 9.seviye köy binasında açılıyor. Arkadaşın köy binası 8.seviye.

Hee tamam o zaman köy binasını yükseltmeli bence zaten uzun sürüyor o zamana kadar yapar bişeyler

• Köy binam 10. Seviye kupa 1650 ama rakip aradığımda çok az ganimet geliyor. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Köy binam 10. Seviye kupa 1650 ama rakip aradığımda çok az ganimet geliyor. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

köy binasını erken 10 yaptıysan yani örnek veriyorum benim köy binası 8deki hale bak her şey fullenmiş 86 levelim sebebi şu köy binası sev 7 ve 8 olanlardan rahat yağma yapabiliyorum ama sen köy binası 7 olan birinden hammadde cıkaramazsın 8 olandan da %50 di sanırım alabileceğin ama onlar sana daldığında köyün bide gelişmediyse fazlasıyla alabiliyor o yüzden genel olarak söylüyorum köy binasını basmak marifet değil gerekmedikçe basmayın yoksa gelişmeniz zor olur
  • Laboratuvarda bir askeri yükseltmeye başladıktan sonra laboratuvarın kendisini de yükseltirsek arada geçen zaman asker için de sayılır mı? Yani askeri bastık 5 gün var bitmesine, hemen arkasından da laboratuvarı bastık onun da bitmesine 5 gün var diyelim. Laboratuvarın yükselmesi bittikten sonra asker de 5 günlük süre geçtiği için yükselmiş oluyor mu?

Oyunda yardım ve destek kısmında "sorun bildir" seçeneğini göremiyorum. Nerede bu şey?
  • Clash of clans a mobil veriden girsek cok internet yer mi bilen var mi, korkudan giremiyorum interneti sömürür diye

• alkana58 A kullanıcısına yanıt
    Benim 1 gb kotam var, yetiyor da artıyor bile. Oyun sömürü derecesinde kota yemiyor merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Laboratuvarda bir askeri yükseltmeye başladıktan sonra laboratuvarın kendisini de yükseltirsek arada geçen zaman asker için de sayılır mı? Yani askeri bastık 5 gün var bitmesine, hemen arkasından da laboratuvarı bastık onun da bitmesine 5 gün var diyelim. Laboratuvarın yükselmesi bittikten sonra asker de 5 günlük süre geçtiği için yükselmiş oluyor mu?

Oyunda yardım ve destek kısmında "sorun bildir" seçeneğini göremiyorum. Nerede bu şey?

sayılmıyor kaldığı yerden devam ediyor sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

Köy binam 10. Seviye kupa 1650 ama rakip aradığımda çok az ganimet geliyor. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

1900-2000 civarina cikmalisin...
  • quote:

Benim 1 gb kotam var, yetiyor da artıyor bile. Oyun sömürü derecesinde kota yemiyor merak etme

Teşekkürler sağolun:)
  • quote:

Laboratuvarda bir askeri yükseltmeye başladıktan sonra laboratuvarın kendisini de yükseltirsek arada geçen zaman asker için de sayılır mı? Yani askeri bastık 5 gün var bitmesine, hemen arkasından da laboratuvarı bastık onun da bitmesine 5 gün var diyelim. Laboratuvarın yükselmesi bittikten sonra asker de 5 günlük süre geçtiği için yükselmiş oluyor mu?

Belirli bi kısmı sayılıyor hocam. Benim o durumu test etme imkanım oldu, meraktan denedim.

8 günlük bir yükseltme verince yaklaşık 45-46 saat erkenden bitiyor. Yani tamamı silinmiyorda boşada gitmiyor. Mantıklı olan laboratuvarda yükseltme varken inşaata vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkana58

Clash of clans a mobil veriden girsek cok internet yer mi bilen var mi, korkudan giremiyorum interneti sömürür diye

Hocam pek harcamıyor, aşağıda 1 haftalik - 2 haftalık- 1 aylık olmak üzere ekran görüntülerini paylaşıyorum.

edit : ekran resmi ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüstenkönig -- 5 Ocak 2015; 19:21:49 >

• sano kullanıcısına yanıt
    Yarı yarıya gibi bir olay var galiba bende tam olarak bilmiyorum. Okçuyu 4 için basmıştım ondan sonra yükseltme bitmeden lavaratuvarı 5 e bastım inşaat bitince 1 gün gibi birşeyi kalmıştı okçunun yükseltmesi.
  • Tamam arkadaşlar, sağolun

@By Trex
    @M@XI M@NY@K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 6 Ocak 2015; 9:03:27 >
  • Ben iPhone dan Clash of Clans oynuyordum telefonumu servise verince Android bi telefona bağlamak için cihazları bağladım şimdi tekrardan iPhone da ayni apple hesabıyla oynamak istiyorum, Android cihazdanda silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acil cevap lütfen.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone dan Clash of Clans oynuyordum telefonumu servise yollayınca Android bi telefona cihazımı bağladım şimdi telefonum servisten geldi benim hesabımı tekrardan iPhone dan oynamam ve Android cihazdan silmem için ne yapmam gerekiyor acil cevap verirseniz çok iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: narutoxyzcvb

Ben iPhone dan Clash of Clans oynuyordum telefonumu servise yollayınca Android bi telefona cihazımı bağladım şimdi telefonum servisten geldi benim hesabımı tekrardan iPhone dan oynamam ve Android cihazdan silmem için ne yapmam gerekiyor acil cevap verirseniz çok iyi olacak

Yapman gereken iOS cihazında oyunu oynarken kullanmış olduğun apple Hesabını kullanarak oyuna giriş yapman.

Eğer apple Hesabını unuttuysan gecmiş olsun.

• Arkadaslar oyuna birturlu giremedim icerik indiriliyor kisminda kaliyor sildim tekrar yukledim gene ayni varmi onerisi olan ?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.