Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sende kullanamadığı 20 filan level car var mı ya ben 32 leveldim oyunu sildim geri açtım 0 başlamış vede gmail girdiğimde yeni açtığım kalıyor ilgilenirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm bana kullanmadiğiniz bir cariniz varsa verebilen var mı ya benim 32 level car vardı oyunu sildim sonra pişman oldum geri açtım ama 0 dan başlamış gmail üzerinden görmemişim car gitti ve oyuna geri başlaya cam bana cariniz varsa verin level çok önemli değil sadece çok düşük olmasın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: SincapEmenSinek

oyuna bluestacks ile giriyorum binalar fln siyah gözüküyor yardım edermisiniz lütfen

Ekran kartinizin sürücüsünü güncelleyiniz, sorun cözülecektir...
  • Edit : Sistem hatasi sebebi ile cift post.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vita Es Muorte -- 25 Aralık 2014; 11:02:32 >
  • Noel agaci olayi nedir nasil aliyorum

• Bu noel agaclarini kesmeyin belki bisey verirler dedikleri sey kucuk hediye paketleri mi acaba

• @Haroeris oyun Subway Surfers gibi silinince veya format atınca sıfırlanıyormu yoksa google play veya kendi serverindemi barındırıyor üye bilgilerini? Yani ben emek edip köyümü geliştirsem format atılsa telefona gidiyormu emekler?
  • Youshet kullanıcısına yanıt
    Bilgiler oyunun kendi sunucusunda depolanıyor ve kaybolmuyor şu şekilde söyleyeyim oyunda oluşturulan köyü silmenin bir yolu yok.
  • Peki hocam son olarak oyuna yine gmail hesabımızla giriyoruz değil mi ? Yani 60 lvl bir köy gmail hesabımıza bağlı oluyor?
  • Arkadaşlar yeşil taş satın alacağım. Maximum Kart kullanıyorum satın alırken cep telefonuna onay kodu vs gönderiyor mu? Kartı annemin üzerine çıkarmıştık yani onun telefonuna kayıtlı, eğer onay kodu gönderirse de onaylayamayacağım. Bilgilendirebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

Arkadaşlar yeşil taş satın alacağım. Maximum Kart kullanıyorum satın alırken cep telefonuna onay kodu vs gönderiyor mu? Kartı annemin üzerine çıkarmıştık yani onun telefonuna kayıtlı, eğer onay kodu gönderirse de onaylayamayacağım. Bilgilendirebilir misiniz?

Kart bilgileri yeterli mesaj gelmiyor telefona
  • Merhaba arkadaşlar, 35 levelim ve 4. işçiyi cıkartmak istiyorum. 650 taşım var. 2000 kupaya kassam başarılı olabilirmiyim yoksa boşuna uğraşmışmı olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuleva

Merhaba arkadaşlar, 35 levelim ve 4. işçiyi cıkartmak istiyorum. 650 taşım var. 2000 kupaya kassam başarılı olabilirmiyim yoksa boşuna uğraşmışmı olurum?

Daha çok erken kupa kasmak için. İlk önce oyun görevlerine odaklan. Görevler de taş veriyor. 35 seviyede kupa kasmak inanılmaz zor olur. Zaten bir süre sonra köy binası dışarıda olan köyler hiç gelmeyecek, o zaman da asker seviyelerin düşük olduğu için saldırı da yapamazsın. Akışına bırak boşver zamanla birikir taşların. Hem engelleri toplayarak ta üçer beşer taş gelir. :) Ben 87 seviyeyim ustaya çıkmaya çalıştım 1000 taş için, adamın biri geldi intikam aldı 50 kupam gitti. Hiç isteğim kalmadı zamanın akışına bıraktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 31 Aralık 2014; 10:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vettel

quote:

Merhaba arkadaşlar, 35 levelim ve 4. işçiyi cıkartmak istiyorum. 650 taşım var. 2000 kupaya kassam başarılı olabilirmiyim yoksa boşuna uğraşmışmı olurum?

Daha çok erken kupa kasmak için. İlk önce oyun görevlerine odaklan. Görevler de taş veriyor. 35 seviyede kupa kasmak inanılmaz zor olur. Zaten bir süre sonra köy binası dışarıda olan köyler hiç gelmeyecek, o zaman da asker seviyelerin düşük olduğu için saldırı da yapamazsın. Akışına bırak boşver zamanla birikir taşların. Hem engelleri toplayarak ta üçer beşer taş gelir. :) Ben 87 seviyeyim ustaya çıkmaya çalıştım 1000 taş için, adamın biri geldi intikam aldı 50 kupam gitti. Hiç isteğim kalmadı zamanın akışına bıraktım :)

teşekkür ederim öncelikle :) Bende de aynı durum 1250 kupaya kasarken oldu. 450 gem alayim diye ugraştım geldiler yıktılar. Ben sabredeyim o zaman dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vettel

quote:

1250 kupaya kasarken bende de aynı durum oldu. Geldiler yıktılar :) Neyse ben sabredeyim o zaman taş çalı kaldırmaya devam. Teşekkür ederim cevap için

• oyunda dil değiştirmenin ganimet üzerinde herhangi bir etkisi oluyor mu örneğin Türkiye saati ile gece 11 den sonra japonca veya korece yaparsak oyunun saati de o ülkelerin saati mi olmuş oluyor
  • en son 6m iksire pekkayı 3e bastım ama o bitene kadar 12 gün hem işçiler boşta basacak bir şey kalmadı hem kara iksiri harcayacak yer yok barbar kral full, binici 4, şimdi golemi arttırmaya çalışıp surları bir yandan karartsam mı diyorum yani biraz daha beklesem mi yoksa köy binasını 9 a artık çıkartsam mı surlarla sonra uğraşmak sıkıntı geri planda kalcak bitirmek istiyordum ama planladığım gibi gitmedi

http://i.imgur.com/OncwGkD.jpg
    http://i.imgur.com/pSUjWkk.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 2 Ocak 2015; 3:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muvaZaa xD

oyunda dil değiştirmenin ganimet üzerinde herhangi bir etkisi oluyor mu örneğin Türkiye saati ile gece 11 den sonra japonca veya korece yaparsak oyunun saati de o ülkelerin saati mi olmuş oluyor

Hiçbir etkisi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bryler eski google hesabıma girmeye calisiyor oyun giris yapınca halbuki bu hesabım daha yüksek seviye eski hesabi nasil silebilirim yenisini kaydedemeyecegim boyle giderse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana acil bi bilgi lazım yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşımda bende ayfon kullanıyoruz arkadaşım bana clashi oynamadığı için vermek istiyor ama verince sadece onun game centerıyla girince oynayabiliyorum ve onunla beraber diğer oyunlarımız da karışıyor. ama geçiremiiyorum haylıyle tamamen alabilmem için icloud unu almam lazım o zamnda onun fotoğraafları vs. karışıyor ya.ben ondan oyunu benim hesabıma geçirmek istiyorum.rdım istiyotum

1-bu mümkün mü , mümkünse nasıl
    2-başka yolu varsa söyleyebilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.