Şimdi Ara

CL9 Ramın Yanına CL10 Takmak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Imzadakı Sıstemde CL9 Kıngston Hyperx Genesis 4 GB 1333 Mhz Ram var. Yanına Bugun Kıngston HyperX Fury 4GB 1600 MHZ CL-10 Aldım. Çalışmada Sıkıntı Olurmu ? Ve CL9 İle CL10 Arasında Gözle Gorulur bı Hız Farkı Varmı. Yardımcı Olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilavuzgursel -- 16 Mart 2016; 21:50:52 >

• tak dene çalışırsa sıkıntı yok eğer birisini görmezse biostan ikisininde zamanlamalarını eşit yaparsın sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

tak dene çalışırsa sıkıntı yok eğer birisini görmezse biostan ikisininde zamanlamalarını eşit yaparsın sıkıntı olmaz.

BIOS Otomatık olarak ayarlamıyormu ?. Düşük Olanın Frekansıyla Uygun Calıstıgını Duymustum. 1600 Mhz Ikısıde. Biri CL-9 Diğeri CL-10 İkiside CL-10 Da Çalışır Heralde.
  • yahu tak dene sağlamsa ram zaten en kötü ihtimalle görmez. yani denemeden bilemezsin. normal şartlarda sıkıntı olmaması lazım
  • 2 Side CL 10 da çalışır
  • quote:

yahu tak dene sağlamsa ram zaten en kötü ihtimalle görmez. yani denemeden bilemezsin. normal şartlarda sıkıntı olmaması lazım

Hocam Evde Olmadıgım Icın Deneyemıyorum Kusura Bakma :) Deneyıp Tekrar Donucem Eve Gecınce. Şuan Araştırma Aşamasındayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

2 Side CL 10 da çalışır

Teşekkur Ederım Krdeş. Bende Oyle Düşünüyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yahu tak dene sağlamsa ram zaten en kötü ihtimalle görmez. yani denemeden bilemezsin. normal şartlarda sıkıntı olmaması lazım

Hocam Takdım ve Kullanıyorum Suanda Sıkıntı Yok. :)

Biri 1333 de Çalışıyor Diğeri 1600 Genesis CL-9 1333 Fury CL-10 1600 Acaba Hangı Hızda Çalışıyor

• 1333mhz olanı cl10 yaparak 1600 mhz'e çıkarma şansın yokmu ?
  • quote:

1333mhz olanı cl10 yaparak 1600 mhz'e çıkarma şansın yokmu ?

1 Sene Once Aldıgım Ram Garantısı Doldu :D Nası Cıkarayım Nası CL-10 Yapıcam :D
  • quote:

1333mhz olanı cl10 yaparak 1600 mhz'e çıkarma şansın yokmu ?

Suanda CPU-Z de BIOS Dan Otomatık Frekans ı Sectım. 1333 Mhz CL-9 Gozukuyo Calısma Frekansı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.