Şimdi Ara

Civic in Düşüşü Edit: 2016 civic 3d tasarım haberi eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavaş Yavaş Piyasadan Siliniyor Civic Buna İtiraz Edenler Olucak İnsanlar Artık Alman Otomobillerini Tercih Ediyor Halkın Gözünde Nedense volkswagen premium araç tanısını aldı.
    Hondanın Pahalı oluşu bunu etkiliyor Keşke Yeni City leri Türkiyeye Getirse 0 ını 45 binden sunsa harika olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 22 Haziran 2015; 16:13:53 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: babapars

Turkiyede genelde civic in yeni kasasi cikinca eski kasasi kiymetlenir altin olur...

Hocam Artık Eskide Kaldı Civic in kasası bence berbat ötesi japon ruhuna yakışmıyor bu kadar kaba araba
  • Hocam firmalar artik arac uretirrken (ozellikle ana modellerde) eskisi gibi bikac pazarda satmak icin yapmiyo tum dunyada satmaya ugrasiyo bunun icin bazi marka modellerde karakter bozulmasi olarak algilanan sey oluyo.
    Avrupa buyuk bir pazar ve cekik gozlulerde avrupalilasiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam civic'e ciğerli bir motor lazım.Atmosferik turbo fark etmez.Vti motoru emisyon değerine uygun üretip sunsa harika olur.City ve jazz gelmiyor ülkeye.Gelse ve fiyatları uygun olsa dişli rakip olur.Accent blue ya ve diğer segment araçlara tercih edilir.Aynısı Jazz içinde geçerli.
    Mugen Jazzda hiç fena durmuyor.

• Bu sartlarda alaman arabasi benim gozumde bes para etmez. Neden derseniz benzin cok bahali. Yakit fiyatlari bu sekilde gittigi surece kalbimiz atmosferik civicle. Yasasin civic hiho

-17 yapmis tiesaycilar. Sizi gidi tiesaycilar siziii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 21 Haziran 2015; 23:00:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Allah akıl fikir versin diyorum başkada bir şey demiyorum

• Düşüş olarak lanse etmek doğru değil bence.Japon araçlarının tasarımı ve kalite çıtasının biraz yükseltilmesi lazım.Mesela FD6 çok iyi tasarıma sahipken hangi akla hizmet o tasarımı bozup alakasız bir tasarımla yola çıkılır.Motorları şanzımanları çok iyi LPG uyumu tam ancak günümüz şartlarına adapte olmak istemiyorlarmı yada politikaları bu mu anlaşılmıyor.

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Düşüşümü?2010 Model benzinli civic'in 50.000 TL'ye satıldığından haberin yok galiba?

Düşüş Derken Popülerite Kalite ve Tasarım Olarak Kastettim.
  • honda sağlam bir motor ve göze hoş gelen arka tasarımlar yapmayı öğrenemezse harbi harbi silinecek. yeni modellerinin nerdeyse hepsinin arkası iğrenç, bu fotoğrafta ki city de iğrenç mesela gdo'lu araba gibi fazla şişik duruyor.

ayrıca hala 25 yıllık motor kullanıyor adamlar, la yapsana bi 1.3 - 1.6 turbo motor
  • Honda beklenen motorlari sunacak ancak sunduguna bin pisman edecek sanirim.

Dizel otomatik civic 100 e verirlerse şaşırmayın.

Bide isin tasarımı var. Accord haricinde diğerlerli kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 21 Haziran 2015; 1:06:30 >
    D16 blok gina getirdi..
    vtec oldu ivtec; fakir vtec'i, sohc olunca anlami yok..
    enjeksiyon onceden beri pgm fi(güya akıllı ama bildigimiz manifolddan yakit enjeksiyon); cogu rakibi direkt enjeksiyon ile aldi yürüdü..bunun ustune asiri besleme koyanlar; ödül manyagi oldu..
    Kasa , giderek kama formuna bürünerek, minibus gibi burun yapisina kavustu..
    Ic mekanda asimetrinin gözüne vuruldu..
    Sene olmus 201x, halen daha 5 ileri (onu da zorla lutfettiler) tork konvertorlu, yakiti ve performansı emikleyen bir sistem.. bende vtec2 varken, megane1 tokat manyagi yapıyordu, uzun yolda, yolculari rahatsiz etmeyecek bir devir bandinda yol alirken; 4 ileri nedir ya motorsiklet mi bu zf bu konuda kitap yazsa da bunlar okusa..

Nerde eg, ek kasalar

• bir önceki kasanın konsolunu biraz düzeltip, birazda yalıtım yapsınlar, başka yerine dokunmasınlar. yeniden satışa sunulsun en çok satan araçlardan olur.

• Eskiden Honda japon BMW'siydi, gariban BMW'siydi. spor araçtı, hırçın araçtı. Sonra ne olduysa bu adamların kafasına saksı falan düştü sanırım, VTI'ın devamı gelmedi, Type-R FN-2 ile büyük hayal kırıklığı oldu sonra tamaman kayboldu. S2000 yine tamamen kayboldu. Honda'nın sportifle alakası kalmadı.

Şimdi yavaş yavaş düzeliyor gibi Honda, Type-R yıllar sonra yeniden ortaya çıktı hem de oldukça iddiaalı olarak. NSX geri geldi. Yeni S2000 ve yeni VTI'da gelirse Honda o eski şaşalı günlerine geri döner. Gerçi sıralama biraz ilginç oldu yani s2000 ve VTI gibi peynir ekmek gibi satacak araçlara öncelik vermektense NSX'e öncelik vermeleri garip geldi bana

Yalnız Honda ile bir diğer sıkıntıda Türkiye operasyon kısmı adamlar satışları baltalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Fiyatlar marsa ulaşmış, model yok, motor seçeneği yok, tanıtım yok. Koca Honda'nın Türkiye'de satılan 3 tane modeli var Civic, Accord, CRV bunların da motor seçenekleri yok. Alfa Romeo bile daha çok seçenek sunuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: birrr

bir önceki kasanın konsolunu biraz düzeltip, birazda yalıtım yapsınlar, başka yerine dokunmasınlar. yeniden satışa sunulsun en çok satan araçlardan olur.

Kesinlikle katılıyorum.

Benim 2010 civic benim icin sondur. yeni aldım sayılır nasip olurda ılerde değiştirirsem civic hikayesini bu arabada sonlandiririm galiba.

Bir akrabam sıfır araba alacaktı civic istiyordu cok para dedim alma etme dedim ikna ettim gitti 1.33 corolla aldı bi 10-13 bin lira cebinde kaldı.

• ne düşüş ne düşüş 2002 model 6 parça boyalı yaklaşık 1 milyar masraflı civic gözümün önünde adam 26 ya aldı,yerde altın bulmuş gibi arkasına bakmadan gitti sırf brz kilometre düşük kazası yok diye...hem de yarım günde satıldı...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.