Şimdi Ara

Yeni Opel Astra geliyor: İlk resmi görseller yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Opel Astra geliyor: İlk resmi görseller yayınlandı
    Opel, 2021'de tanıttığı mevcut Astra'nın makyajlanan yeni versiyonunun ilk resmi görüntülerini yayınladı. Markanın kompakt sınıftaki başarılı modeli önemli bir yenilenme sürecinden geçiyor. Araç yakında yeni yüzüyle sahneye çıkacak. Paylaşılan fotoğraflar, otomobilin geçireceği tasarım evrimine dair önemli ipuçları verdi.

Ayrıca Bkz.Çinli GWM, Avrupa'da yıllık 300 bin araç üretmeyi planlıyor

Yeni Opel Astra, özellikle ön cephede dikkat çekici bir değişimle karşımıza çıkacak. Alman marka yeni tasarım dilinde Corsa GSE Vision Gran Turismo konseptinden ilham almış. Buna bağlı olarak yenilenmiş aydınlatma imzasına sahip farlar ve aydınlatmalı Opel logosu dikkat çekiyor. Yayınlanan görseller sayesinde aracın arka kısmının bir bölümünü ve alaşım jantların tasarımını da görme fırsatı buluyoruz.

Dünya prömiyeri yakında

Yeni Opel Astra, Sports Tourer yani station wagon gövde tipiyle de satışa sunulmaya devam edecek. Motor seçeneklerinin ise aynı platformu paylaşan Peugeot 308'in makyajlı versiyonuna benzemesi bekleniyor. Yani 130 beygirlik dizel, 145 beygirlik hafif hibrit ve 195 beygirlik plug-in hibrit ünitelerle sunulacak. Ve tabii ki tamamen elektrikli Opel Astra Electric versiyonu da yerini koruyacak.

Aktarılan bilgilere bakılırsa elektrikli Astra büyük ihtimalle Peugeot 308'de olduğu gibi daha büyük batarya ve artırılmış menzille piyasaya sürülecek. Opel, yeni Astra'nın dünya prömiyerinin "çok yakında" yapılacağını doğruladı. Daha kapsamlı teknik bilgiler ve tasarım detayları ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Kaynak:https://www.media.stellantis.com/em-en/opel/press/compact-class-highlight-first-glimpse-of-new-opel-astra-and-astra-sports-tourer

• Eşşeğe altın semer vuracaklar bakalım tasarımı ve diper detayları nasıl olacak.. 1995-2017 arası gayet iyi bir alternatifti.

• PSA Grubu..Allaha yakın bana uzak olsun..

• Bu anti PSA genel düşüncesi nerden geliyor neden kimse önermiyor kişisel beğenilerden bağımsız somut dayanaklarla acaba (bilmediğimden gerçekten)

• Sucuklu patates kullanıcısına yanıt
    Pejo yetkili servisinde çalıştım. Psadan komple uzak durulur evet

Ayrıca youtubedan and mehmet çetin beyin psa grubu araçlarla ilgili makaleleri ve videoları var onları inceleyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • Geçenlerde bir özdeyiş okudum çok hoşuma gitti; ''bir araç Sorunsuzsa japon kore, sorun var çözüm varsa alman, sorun var çözüm yoksa fransızdır.''

• GM al şunların elinden geriye vallahi markanın içinden geçtiler, Opel'in şimdiki haline çöp desem çöpe hakaret olur :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Zamanında üçer beşer yıl arayla peşpeşe 3 adet sıfır opel almış ve hepsinden memnun kalmıştım. Hele son aldığım astra j, hala yolda görsem dönüp tekrar tekrar baktığım bir araçtır. Nerden nereye…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Halkımıza herşey müstahak zaar

• ülkece sorunlarınızdan birisi her şeyi özellikle futbol ve araba konusunda herkesin bilgisi olduğunu sanması.

otomobile yıllarını vermiş oto gazeticilerine arabayı sorsan kullanmadan yorum yapmaz ama bizimkiler içine bile oturmadığı arabayı marka algısı yüzünden duyduklarına bakarak kötüler.

• Ne marka algısı yahu. Alın kullanın ve görün. Psa grubu kadar nazlı, problemli araba mı var. Tabi aracı sıfır alıp 2 yılda 15 bin km yaparsanız bu sorunlar sizi es geçebilir. O zaman "Harika arabaydı, hiçbir problem yaşamadım" diyebilirsiniz.

• berkelium B kullanıcısına yanıt

iyiymiş bu Yeni Opel Astra geliyor: İlk resmi görseller yayınlandı 

250 binde. Periyodik bakımları haricinde en büyük masrafı baskı balata volant oldu. Oda ömür yüzünden değişmesi gereken bir şey. Her şeyi sorunsuz çalışıyor aracın. Hatta yeni araçların çoğunda olmayan donanıma sahip olduğu için satıp ne alacağım diye satmıyorum.

• Bu aracın kasa daha yeni değişmedi mi? Güncel hali zaten oldukça iyiydi. PSA araçları sürekli makyaj yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    işim gereği filo yöneticiliği yapıyorum, sorunsuz araba neredeyse yok gibi. diğer avrupalı markalardan bir farkı yok psa gurubu araçlarının.

• Bizim halk öpeni sever Yeni Opel Astra geliyor: İlk resmi görseller yayınlandı  Gerçi tahmunimce filo satışlarından da dolayı olabilir.. Bayide 2 olan araç filoya 1.5 e satılıyordur toplu alınca, kdv yi de düşüyorlar araç geliyor onlara 1.2 falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir daha Renault 12 gibi araba yapamadı Fransızlar orası gerçek. Ama dediğiniz gibi her araç sorunlu artık. Yeni olan PSA grubu araçlar daha sorunlu olabilir onlar hakkında bir deneyimim yok. Ben elimdekinden gayet memnunum.

• İnsanlar ezberlemiş psa şöyle böyle diye genelde 2010 öncesi kullanıcılar veya sosyal medyadan gördükleri ile yazablar genelde. Girip kullanıcı forumlarında bakıldığında abartıldığı kadar sorun yok aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.