|
Bildirim

|
PSA Grubu..Allaha yakın bana uzak olsun..
|
|
Geçenlerde bir özdeyiş okudum çok hoşuma gitti; ''bir araç Sorunsuzsa japon kore, sorun var çözüm varsa alman, sorun var çözüm yoksa fransızdır.''
|
|
Pejo yetkili servisinde çalıştım. Psadan komple uzak durulur evet
Ayrıca youtubedan and mehmet çetin beyin psa grubu araçlarla ilgili makaleleri ve videoları var onları inceleyebilirsiniz |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Ne marka algısı yahu. Alın kullanın ve görün. Psa grubu kadar nazlı, problemli araba mı var. Tabi aracı sıfır alıp 2 yılda 15 bin km yaparsanız bu sorunlar sizi es geçebilir. O zaman "Harika arabaydı, hiçbir problem yaşamadım" diyebilirsiniz. |
|
iyiymiş bu |
|
Bu aracın kasa daha yeni değişmedi mi? Güncel hali zaten oldukça iyiydi. PSA araçları sürekli makyaj yiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bizim halk öpeni sever < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|