|
Citroen C4 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Direksiyona kadar her şey güzeldi.Direksiyonda bitti.
-
230 a manuel sportage alır geçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergi dilimi yüzünden bir üst paket nasıl 90.000 tl fark ediyor gerçekten anlamıyorum. Aradaki farka bak...
-
Ülke bitmiş herkes elindekine sahip çıksın ben mevcut araba mı satarsam üzerine dünyaları koysam yine yetişemiyorum -
Iyice crossover olmus, epic fail -
B sınıfı için ürettiğin motoru c sınıfı araca koy. Vergi dilimine sokma. Ucuz sattık de. Bu motordan bir cacık olmaz bu araçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlara bak vay babam vay...
ÖTV %50'lik vergi diliminden %80'ene geçiyor. Ayrıca kdv'de ötv'den sonra uygulandığında 1.5 değil 1.8 üstünden hesaplanıyor dolayısıyla ona da fazla ödemiş oluyorsunuz.
Araba merakım çok yok ama elimdeki arabayı değiştirmek istiyorum. Bu en iyi alınabilecek araba gibi duruyor. 367k Bunun bir üstü alınabilecek Peugot 3008 oda 540k falan oldu galiba onunda yeni tasarımını pek beğenmedim.
Sonra bir üst Volvo XC40 ve Mercedes GLA geliyor onlarda C4'ün 2x fiyatı olacak. Volvo ve mercedes'ede C4'ün 2x ederi veremiyorum araba tutkum olmadığı için.
Dönüp dolaşıp bu arabada kaldım varsa fikriniz; Suv tarzı bir araba önerisi, dinliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 6 Mayıs 2021; 15:47:14 >
-
367'ye bu arabadan daha mantıklı 10 araba vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: genç muallim367'ye bu arabadan daha mantıklı 10 araba vardır.
Varsa beni aydınlat lütfen. Bu arabanının tasarımına hayran kalmadım ama hoşuma gidiyor. Suv tarzı 2021 model 0 bir araba biliyorsanız bu fiyatlarda lütfen bildirin. Ayrıca neden bu araba değil ? Nesi kötü ?
-
Beğenir misini bilmiyorum ama peugeot 508 bakmanızı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: lordofdragons12
Beğenir misini bilmiyorum ama peugeot 508 bakmanızı öneririm.508 benim zevkime uymuyor teşekkür ederim.
Suv tarzı istiyorum. 5008 gibide çok büyük suv istemiyorum. Small Suv yada suv hatchback karışımı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 6 Mayıs 2021; 15:58:7 > -
C4 ben çok beğendim bu kasayı b suv lardan daha heybetli duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CHR modeli var bakın isterseniz birde wv t-roc var dışardan güzel görünüyor -
Citroen gerçekten tasarım olsun dizayn olsun kendini aştı diyebiliriz...
quote:
Orijinalden alıntı: lordofdragons12
CHR modeli var bakın isterseniz birde wv t-roc var dışardan güzel görünüyorCHR çok hoşuma gidiyor ama araba 5 metre ilerleyince açıdan mı bilemiyorum bu seferde nefret ediyorum tasarımından. Garip bir tasarımı var içime sinmedi bir türlü.
T-Roc'a bakmamıştım önceden. Tasarımı ön tarafı hariç hoşuma gitti. Ön taraf çok kısa kalmış. T-Roc'a detaylı bakacağım teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 6 Mayıs 2021; 16:14:54 > -
O direksiyon ne ya! Kamyon direksiyonu koymuşlar yanlışlıkla arabaya
Vergi dilimi yüzünden bir üst paket nasıl 90.000 tl fark ediyor gerçekten anlamıyorum. Aradaki farka bak...
|
Direksiyona kadar her şey güzeldi.Direksiyonda bitti.
|
230 a manuel sportage alır geçerim.
|
Ülke bitmiş herkes elindekine sahip çıksın ben mevcut araba mı satarsam üzerine dünyaları koysam yine yetişemiyorum
|
219 olan versiyonun net fiyatı 123.728 TL 307 olan versiyonun net fiyatı 144.538 TL Fiyat farkı 20.810 TL Motor 100 beygirden 130 beygire çıkıyor. Eat8 Otomatik vites artı Bold donanım farkı. Yani adamlar aslında ucuza veriyorlar. 219 olan manuel 12 bin küsür Euroya geliyor. Fransada 20.000 Eurodan aşağı değildir. Clio SCe 65 HP bile Fransada 15 bin Eurodan başlıyor. Fransa'da %20 vergi var onu düşünce Clio orda vergisiz 12 bin küsür Euroya satılıyor. Bizde ise Bursada üretilen aynı Clio vergisiz 10.000 Euroya satılıyor. Biri taaaaa Fransadan Erzurum'a,Vana, Diyarbakıra(en uzak bayiler) geliyor 12.000 Euro. Diğeri bursadan 10.000 Euro. Sırf turbo 100 beygirlik motorun farkı bile 2.000 Eurodan fazladır. |
Citroen gerçekten tasarım olsun dizayn olsun kendini aştı diyebiliriz...
|
Begenmeyen buzdolabindan hallice alaman daçyası vosvos alabilir
|
ÖTV %50'lik vergi diliminden %80'ene geçiyor. Ayrıca kdv'de ötv'den sonra uygulandığında 1.5 değil 1.8 üstünden hesaplanıyor dolayısıyla ona da fazla ödemiş oluyorsunuz.
Araba merakım çok yok ama elimdeki arabayı değiştirmek istiyorum. Bu en iyi alınabilecek araba gibi duruyor. 367k Bunun bir üstü alınabilecek Peugot 3008 oda 540k falan oldu galiba onunda yeni tasarımını pek beğenmedim. Sonra bir üst Volvo XC40 ve Mercedes GLA geliyor onlarda C4'ün 2x fiyatı olacak. Volvo ve mercedes'ede C4'ün 2x ederi veremiyorum araba tutkum olmadığı için. Dönüp dolaşıp bu arabada kaldım varsa fikriniz; Suv tarzı bir araba önerisi, dinliyorum. |
ben feel paketi ülkeye sokmaya utanırdım. |
Benzer içerikler
- udf nedir
- jnlp dosyası nasıl açılır
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- aşko kuşko priv isimleri
- stalk ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X