Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1062. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10601061106210631064
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ognemir

Sipariş verdiğim bosch silecek geldi. Cuk diye oturuyor . Çokta güzel siliyor. Link için teşekkürler

Bende alacağım yarın.
    Bosch gayet kaliteli bir üründür.
    İz falan bırakmıyor değil mi silerken.
    Ses falan da yapmıyor değil mi?
  • Bosch iyidir mutlaka. Ama ben silecekleri genelde kışın karlanmış/buzlanmış camı silerek berbat ettiğim için ucuz silecek kullanıp kışın yedekli gezmeyi tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: mathrew

Fiyat nasıl arakadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-confort-plus_kazasiz_boyasiz_navigasyonlu-151820859/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-ekstra-garantili-c4-6-ileri-112hp-manuel-confort-plus-183698830/detay/

Ben bunu bu fiyattan satarken 1 kişi bile aramıyorken siz karar versin :)

Şu sıralar 2. el piyasası çok kötü değerinden verebilenler bu sıralar çok şanslı. Satamayanlar sürekli fiyat kırıyorlar sizin fiyatlarınızda yukarıda kalıyor haliyle daha uygun olanlar tercih ediliyor. Bu aralar 2.el araç satışı mecbur kalmadıkça yapmayın. Yılbaşında dibe vurur sonra tekrar artmaya başlar diye düşünüyorum. Sizin aracın muadilini şuan 45-46 ya bulabilirim o sebepten aramıyorlar. Aceleniz yoksa satmayın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: basarank

quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: mathrew

Fiyat nasıl arakadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-confort-plus_kazasiz_boyasiz_navigasyonlu-151820859/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-ekstra-garantili-c4-6-ileri-112hp-manuel-confort-plus-183698830/detay/

Ben bunu bu fiyattan satarken 1 kişi bile aramıyorken siz karar versin :)

Şu sıralar 2. el piyasası çok kötü değerinden verebilenler bu sıralar çok şanslı. Satamayanlar sürekli fiyat kırıyorlar sizin fiyatlarınızda yukarıda kalıyor haliyle daha uygun olanlar tercih ediliyor. Bu aralar 2.el araç satışı mecbur kalmadıkça yapmayın. Yılbaşında dibe vurur sonra tekrar artmaya başlar diye düşünüyorum. Sizin aracın muadilini şuan 45-46 ya bulabilirim o sebepten aramıyorlar. Aceleniz yoksa satmayın derim ben.

Valla bende yilbasi gelmeden c4 picasso alayim diye satiyorum ama 45 46 yi takasa veriyor bayraktar.45 46 eden araclarin benim donanimda ve ekstrada oldugunu hic sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 6 Kasım 2014; 23:38:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Sipariş verdiğim bosch silecek geldi. Cuk diye oturuyor . Çokta güzel siliyor. Link için teşekkürler

Bende alacağım yarın.
    Bosch gayet kaliteli bir üründür.
    İz falan bırakmıyor değil mi silerken.
    Ses falan da yapmıyor değil mi?

İlk izlenim , çok yumuşak hiç ses çıkartmıyor ve iz bırakmıyor.
  • yaklaşık 2,3 aydır c4leri takip ediyorum. Citroën C4 1.6 e-HDi Confort Otomobillerde 2.el fiyatlar bir den uçtu mu banamı öyle geliyor anlamadım
  • arkadaşlar arabamın start stop u çalışmıyordu, yukarıda bahsetmiştim. alternatör gergileri değiştirildi düzelmedi. bunun üzerine aküyü değiştirdiler ve düzeldi. bu tarz sorun yaşıyan varsa muhakakk aküsünün değiştirilmesini sağlasın eğer garanti bitmediyse zira bizim araçların aküsü jelli akü olduğu için fiyatı 697 lira idi. allahtan 4 ay sonra arabamın garantisi bittikten sonraya kendini saklamadı bu sorun. yanlız arabanın demekki aldığımdan beri aküsü sorunluymuş neredeyse sıfır derecede bile arabayı çalıştırır çalıştırmaz devreye giriyor s&s . daha önce bildiğiniz kafasına göre takılıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

yaklaşık 2,3 aydır c4leri takip ediyorum. Citroën C4 1.6 e-HDi Confort Otomobillerde 2.el fiyatlar bir den uçtu mu banamı öyle geliyor anlamadım

Hocam aracin donanim ve motor ozelliklerinden fiyati ciddi degisebiliyor.
    Hicbir donanimi olmayan arabayi cok pahalliya itelemeye calisanda var, normal satanda. Iyi takip etmek lazim.ama sonucta 0 fiyati 72+ k olan araclarinda 2. Eli 50k civarlarina yakin olmakta.

• m.k.o. kullanıcısına yanıt
    yok herşey normal bugun istanbul istoçta Cyclone yeri varmış oraya götürdüm aracı sistemsel bir hata oldugunu söylediler ve navigasyondan bi parça değiştirdiler 20 dk da bitti şimdilik bir sorun yok ama ilerki gunlerde bakıcaz artık herkese kazasız belasın günler...
  • 92 beygirliklerin , debriyaj baski balatasi fiyatlari nedir ?

• Forumda bir sıkıntı mı var? Son sayfa açılmıyor.

yazdıktan sonra son sayfa benim mesajımla açıldı. Ben de dört gündür kimse bir şey yazmamış olamaz diyordum kendi kendime ama gerçekten yazmamış sanırım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 12 Kasım 2014; 23:46:35 >
  • Bu aralar bakım kampanyası mı var ? Bir yerde aralık ortasına kadar %15-20 civarında indirim yapılıyor gibi bir şey okudum sanki ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum. Bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

Bu aralar bakım kampanyası mı var ? Bir yerde aralık ortasına kadar %15-20 civarında indirim yapılıyor gibi bir şey okudum sanki ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum. Bilgisi olan var mı ?

Bana mesaj geldi kampanya ile ilgili.
    Ama nasıl bir kampanya ki ben sadece yağ-yağ filtresi ve 4 buji değiştirmek için sadece işçilik ücreti sorduğumda 175 tl gibi bir fiyat verdiler ..
  • 45000 bakımını 405 tl. İzmir kavuklar

• Mesaj geliyor; bakımda %15 indirim ve 750 TL üzerine Piranha tablet diye. Ama konum itibarı ile tek bayiye bağımlı değilseniz ve 1-2 yere fiyat sorarsanız zaten her zaman böyle indirimler alabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar daha önce belki yazılmıştır bakmadım..

İşim olduğu için uğradığım Citroen servisinde aracımın şase numarasını girdiğimizde sistemde ücretsiz Triger seti değişimi çıktı. Araç 120.000kmye geldiğinde triger setini ücretsiz değiştireceklerini belirttiler. Aracım 2011 Citroen C5 1.6 e-hdi. Motorlar aynı olduğu için bilginiz olsun dedim. Bir arayıp sormanızda fayda var servisinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

45000 bakımını 405 tl. İzmir kavuklar

güzel fiyat ben bayraktarda 30.000 bakımını 500küsür liraya yaptırmıstım bir sonraki tercihim kavuklar olucak. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

45000 bakımını 405 tl. İzmir kavuklar

güzel fiyat ben bayraktarda 30.000 bakımını 500küsür liraya yaptırmıstım bir sonraki tercihim kavuklar olucak. teşekkürler

Standart işlemlerle 30 bin bakımı 45 bin bakımından daha pahalıdır. Bir sonraki bakımda mazot filtresi değişmeyecek, son bakımın faturası duruyorsa buna göre kıyas yapın.
  • 30k bakımını kavuklarda 360tl ye yaptırmıştım 5 ay önce.. Neye göre fiyat cıkıartıyorlar bilmiyorum.

• Kampanya 8 Kasım ila 6 Aralık arası geçerli. Sözde herşeye %15 indirim var. Ve de @m.k.o.'nun dediği gibi masrafınız 750 TL'yi geçerse Pirahna tablet verecekler.

Tesadüfen 7 Kasımda 30.000 bakımı (C4 dizel-otomatik) için İstanbul Anadolu yakasındaki bayiileri aradığımda 600-700 arası fiyat vermişlerdi.

10 Kasım'da aradığımda ise 499-520 TL arası fiyat verdiler.

Bana yakın diye Ulugöl'ü seçtim ve yarın 30.000 bakımına giriyorum. Ön fiyat 500 TL

Bakım çıkışı tam fiyatı ve değişenleri yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 10601061106210631064
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.