Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1061. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moral83

Araç üzerinde gelen silecekleri değiştiren var mı aramızda ? Serviste sileceklere fahiş fiyat vermek yerine internetten almayı düşünüyorum. Marka model tavsiyesi olan var mıdır ?

Bende seninle aynı durumdayım. Silerken gıcırdamaya başladılar.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    valla üstad önden öyle bir ses geldiki benimde yüreğim ağzıma geldi aynı ses zaten arkadada var... bi bugun araçtaki bayinin taktığı navigasyon cyclone radyo çalarken birden ses gitti ve radyo suan çalışmıyor geri kalan butun herşey gayet iyi bir şekilde çalışıyor ama bugun ne yaptıysam radyo çalışmadı devamlı frekans arıyor frekansı sabitlediğimdede ses yok bayii aradım bir arkadaş yöndireceklerini söylediler ama bakalım beklemedeyim şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun711

valla üstad önden öyle bir ses geldiki benimde yüreğim ağzıma geldi aynı ses zaten arkadada var... bi bugun araçtaki bayinin taktığı navigasyon cyclone radyo çalarken birden ses gitti ve radyo suan çalışmıyor geri kalan butun herşey gayet iyi bir şekilde çalışıyor ama bugun ne yaptıysam radyo çalışmadı devamlı frekans arıyor frekansı sabitlediğimdede ses yok bayii aradım bir arkadaş yöndireceklerini söylediler ama bakalım beklemedeyim şuan...

lastik havalarına bir bakın, genelde 40 42 falan oluyor. ben de ilk aldığımda şok olmuştum. bu denediğim araca benzemiyor diye. diğeri eften püften bir şey, naviyi değiştirirler hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

http://www.yedekparcatuning.com/pinfo.asp?pid=1112

Direk bunu alıyorsunuz :)

Bunu kullandın mı , kullanım ömrü nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun711

Radyo ekranındaki TA tuşu falan basılı kalmış olabilir mi?
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Bir sene gidiyor. Ben 1-2 ay önce ikinciyi taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

Bir sene gidiyor. Ben 1-2 ay önce ikinciyi taktım.

Eyvalla
  • quote:

Aldıktan 1-2 ay sonra sesli çalışma ya da tamamen silmeme ıslak bırakma gibi durumlarla karşılaşır mıyız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Aldıktan 1-2 ay sonra sesli çalışma ya da tamamen silmeme ıslak bırakma gibi durumlarla karşılaşır mıyız ?

Duruma göre 6-7 ay sonra ses yapabiliyor.Islak bırakma ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Ben küçük sanayideki yerine gidip denemek istediğimi söyledim.
    Taktık berbat.
    Ömrünün de çok uzun olduğunu sanmıyorum.
    Bende haftasonu değiştireceğim.
    Almışken kaliteli bir şey al arkana bakma.
    68 tl.

http://www.sileceksepeti.com/Citroen-C4-Silecek-Takimi-2012-2014-Bosch-Aerotwin,PR-1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basarank

quote:

Ben epeydir citroen kullanıcıyım şuan 2012 model mcp var arkadaşın dediği gibi konforda dsg nin yanından geçemez, abimde 2014 veya 2013 jetta dizel dsg var çok seri konforlu bir vites, onu kullanınca mcp den soğudum birkaç gün :)
    keşke citroende böyle bir vites kullansa bazen mcp adamı cidden çıldırtıyor!

İşte biz bunu söylüyoruz sonra eksiyi basıyorlar. Aşk başka objektif olmak başkadır diyeceğim yine alınacaklar. Bunu insanlarımıza bir türlü anlatamadık. Lafım ilk mesajımın muhatabı arkadaşa değil genele. Eksiniz sorun değil ama mcp yi toz kondurulmayacak bir şeymiş gibi düşünmeyin. Benim fikrime göre bakın bana göre dedim mcp rakipleri ile mukayese edilecek durumda değil. Alacak arkadaş mutlaka test etsin belki sizin fikirlerinize hislerinize sahip olmayabilir. Bence sizde benzeri tavsiyelerde bulunarak doğru hareket etmiş olursunuz.

bu konunun neden uzadığını bile anlamıyorum.

mcp manuel'den iyi tam otomatik ve çift kavramadan kötüdür. yarı otomatikler içinde en iyisi denebilinir.

alıştıktan sonra manuel müdahale etmeniz gereken durumları tahmin ediyorsunuz zaten. yıllarca tam otomatik kullanmış biri olarak beni pek rahatsız etmedi. ama hiç alışamayan da gördüm. birde vites alıştırması ve güncellemesi sonrası olayı var. kimisi buna hiç takılmıyor ama oldukça önemli aslında.

bu arada c4'den ayrılmak üzereyim. kuga'nın siparişi verildi. kuga'nın yakıt tüketimine bakıp arada buraya gelir ağlarım.

Dizelse motorlar aynı olur zaten.

1.6 ecoboost 180 hp.

şehiriçi 12 litre yakıyor

Ocağını söndürür Allah korusun

söndürmez allahtan az km yapıyorum. senede 10.000'i bulmaz.

çaresizlikten hocam 4*4 şart olmuştu. kasım sonunda geliyor işte.

Hayırlısı olsun. cactusmu kaktüsmü nedir baktınızmı :) onunda altı yüksek

c4'den bile ufak işimi görmez, artı 4*4 yok hocam. aracı da az önce forumdan telefonumu veren arkadaşa sattım zaten.

Büyük görünüyor ama ufak biraz evet.
    Kaça sattınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

patlama çatlama yok ama sanırım fordlarda ömrü çok kısaymış bizim araçlarda (en azından benim başıma bişey gelmedi) sıkıntı olmuyor

Bu lamba karşıdakinin gözünü alıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

quote:

Taktık berbat.
    68 tl.

http://www.sileceksepeti.com/Citroen-C4-Silecek-Takimi-2012-2014-Bosch-Aerotwin,PR-1.html

Aynı üründenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben 1.5 seneden fazladır kullanıyorum. Her sene 1 yada bazen 2 çift alıyorum.Gayette memnunum.Fiyatı çok ucuz olduğundan gayet F/p bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

quote:

Taktık berbat.
    68 tl.

Fiyat gayet makul. Saolasın.Az önce siparişini verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 5 Kasım 2014; 13:39:16 >

• az önce aranızdan ayrıldım arkadaşlar. çok sevdiğim aracım başka bir mühendis'e tekirdağ'a gitti. ben çok severek kullandım umarım alanı da mutlu eder.

araç satıldığı anda motor %99,5 'deydi. ama armasitörler %40'a gelmişti. trim sesi yoktu ama bu şartlarda kullanmaya devam etsem o da oluşacaktı sanırım. arada selam vermeye gelirim. araçlarınızla mutlu günler dilerim.

kuga'nın parasını ödeyeceğim birazdan.
  • melihbursa kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdiğim bosch silecek geldi. Cuk diye oturuyor . Çokta güzel siliyor. Link için teşekkürler
  • quote:

az önce aranızdan ayrıldım arkadaşlar. çok sevdiğim aracım başka bir mühendis'e tekirdağ'a gitti. ben çok severek kullandım umarım alanı da mutlu eder.

araç satıldığı anda motor %99,5 'deydi. ama armasitörler %40'a gelmişti. trim sesi yoktu ama bu şartlarda kullanmaya devam etsem o da oluşacaktı sanırım. arada selam vermeye gelirim. araçlarınızla mutlu günler dilerim.

kuga'nın parasını ödeyeceğim birazdan.

hayırlı uğurlu olsun! kazasız belasız sürüşler dilerim.

ben sileceği hepsiburadadan 16 tl civarında bir fiyata söyledim. arka silecek için de lastik söyledim. tedarik edilmesini bekliyorum. bakalım gelince uyacak mı

• 
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.