Şimdi Ara

CİTROEN C4 CACTUS AYIPLI MAL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz 2015 te engelli muafiyetinden faydalanıp ÖTV ödemeden sıfır Citroen C4 Cactus aldım. Aracın iki yıl yada 100 bin garantisi var. Aracımın şu anda 3 kapısında bir iki santimlik boya kabarması ve çürümesi oluştu. 30 bin bakım için geçen hafta servise gittiğimde gösterdim. Fotolarını çekip bana daha sonra döneceklerini söyleyip yolladılar. dün servisten arandım ve bana 3 kapıyı garanti kapsamında değiştirebileceklerini veya kaporta bakımı yapacaklarını hangisini talep ettiğimi sordular. Daha sonra cevabımı veririm deyip kapadım ve biraz araştırma yaptım. Citroen genel merkezini arayıp durumu anlattım araç ayıplı mala girer kapılar değişirse aracım değer kaybedecek bana yeni araç verip değişim yapın dedim ama sadece kapıları yenileyebileceklerini söylediler. Bende dava açacağımı söyleyip kapadım. Şİmdi gelelim soruma ; bana ne tavsiye edersiniz. Kapı değiştirirsem çok zarar görürmüyüm yada dava açayım ve yeni araç talep edeyim mi.. ??? Ekte çütrüme resimleri mevcuttur...CİTROEN C4 CACTUS AYIPLI MAL ???CİTROEN C4 CACTUS AYIPLI MAL ???CİTROEN C4 CACTUS AYIPLI MAL ???

• ne bozuk insansız aracın 2 yıl garantisi var 2015 te almışsınız yıl 2017 2 ay var citroen size kapıları değiştirmeyi tavsiye etmiş siz adamların yüzüne kapatıp dava açacağını söylemişsiniz dava açsan da bir faydası olmaz zaten citroen bu konuda haklı. Bu işlerle uğraşacağına kapıları değiştir
    Valla hocam hepimiz araba kullanıyoruz bu durduk yerde olacak bir şey değil bana göre siz görmeden etmeden size cevaben yazan arkadaşın da dediği gibi çocuk vurur sürter vs bir şeyler olmuştur zaten basit bir rotuş boyası ve zımparayla hallolur hiçbir eksperde de çıkmaz adamlar yapalım demişler işte yaptırın geçin araba değiştirme talebi nedir yahu Allahtan Ötvsiz almışsınız aracın ÖTV sizinide ödeseydiniz dükkanın da tapusunu isterdiniz artık
    sanırım aracı 12 yıl paslanmazlık garantisi var ama buna karşın yapılmış 30,000 km ve geçmiş iki sene var ,uğraşmaktan ziyade 3 kapının yetkili serviste değişme teklifini kabul edip ,bu konuda bir açıklama yada rapor almak , ayrıca bununla ilgili tüm evrakları saklamak , paslı kapıların ve yapılan işlemin fotolarını saklamak sizin açınızdan daha uygun olacaktır ,aracı satarken bu belge ve evrakları ibraz etmeniz aracı fiyatının bu sebepten düşmesini önler gibi. aksi takdirde hukuk süreci uzun ve sinir bozucu olabilir ki sonunda sizin isteğinizin olacaği kesin değil . bu uzun olabilecek hukuk sürecine dayanacak sağlam sinirler ve zaman gerekir . (bende yok )
    hocam hak bu şekilde aranmaz..

siz 1 yıl ya da 2 yıl , herneyse, uzun süredir kullandığınız aracınızın kapısında ufak tefek boya hasarları oluştu diye değişim isteyerek zaten bence bir hata yapmışsınız..

kuru havada yaşarsınız, araca hiçbirşey olmaz.. ama çok nemli ortamlarda yaşarsanız, aracınıza tuzlu su deyip kaldıysa mesela??

kış günü aracı kullandıktan sonra detaylı temizlik yaptırdınız mı? malum o yolda giderken aracın her yerine aldığınız sular aracı ne hale getirecektir.. hiç düşündünüz mü?

bu forumda inanın neredeyse hiç kimse altındaki araçları sokaktan bulduğu paralarla almadı..

ama bugün dünyanın neresine giderseniz, hangi markasına başvursanız , garanti koşulları altında size sunulandan fazlasını zaten kimse vermeyecektir..

size iyi ki ücretsiz değişim & bakım vermişler, bence buna dua edin..

düşünün!!! insanların 8-10.000 km'de otomatik vitesi bozuluyor, otomatik vites bu.. hiçbir müdahale bulunmadığın bir parça.. onu bile "kullanıcı hatası" olarak değerlendiren firmalar varken size ücretsiz değişim vermişler..

serzenişte bulunmanız az buçuk garantileri, TR koşullarını, Servis ortamlarını biraz bilen birisi için garip gelecektir..

Çevresel faktörler var, doğa olayları var, kar var, tuz var, buz var, nem var, toz var, toprak var.. var var var..

aracınızın kapılarını değiştirtin gitsin, ya da boyatın.. değer kaybı falan olmaz, zira aracınız bugün TR koşullarında zaten değer kaybına uğratan araçların başında geliyor..
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Henüz ikinci senesinde olan bir arabada olmaması gereken çürümeler bunlar. . Kaporta bakımını kabul edip yaptırın ve sorun kalmasın bence. İki kapıda olan çürüme için araç değişimi vs. çok zor bence.

garanti koşulları dahilinde kapılarınızın değişeceğini ve kaporta bakımının yapılacağını iletmişler..

siz bu 2 yıl boyunca hangi koşullarda aracı kullandınız, hangi deterjanlarla nerelerde aracınızı yıkattınız, hangi bozuk yollarda , zorlu koşullarda aracınızı kullandınız..

2 yıllık araç için tüm bu koşullarda değişim istemek, kusura bakmayın ama olmaz, yanlış olur.. bence zorlamayın..

ayrıca ilk mesajınız ve konunuz ile foruma hoş geldiniz..

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • sanırım aracı 12 yıl paslanmazlık garantisi var ama buna karşın yapılmış 30,000 km ve geçmiş iki sene var ,uğraşmaktan ziyade 3 kapının yetkili serviste değişme teklifini kabul edip ,bu konuda bir açıklama yada rapor almak , ayrıca bununla ilgili tüm evrakları saklamak , paslı kapıların ve yapılan işlemin fotolarını saklamak sizin açınızdan daha uygun olacaktır ,aracı satarken bu belge ve evrakları ibraz etmeniz aracı fiyatının bu sebepten düşmesini önler gibi. aksi takdirde hukuk süreci uzun ve sinir bozucu olabilir ki sonunda sizin isteğinizin olacaği kesin değil . bu uzun olabilecek hukuk sürecine dayanacak sağlam sinirler ve zaman gerekir . (bende yok )
  • Hocam siz şakı mı yapıyorsunuz? iki parça boya kalkmasına araba değiştirildiğini nerede gördünüz ? Fotolardan benim gördüğüm sürtmeyle olmuş kalkmalar Citroen'e helal olsun gene kapıları değiştireyim demiş

pas kanser gibidir ustunu tamirle ortsen altini baska yerinde tam olarak goremezsin ustelik gene islemli olacak

paslanmazlik garantisi ustunden dava olurmu oluruzun ugraş lazim temyizi falan derken sureç yipratir.

ugrasmazsan kapilari belgeleyip degismeleri daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bozuk insansız aracın 2 yıl garantisi var 2015 te almışsınız yıl 2017 2 ay var citroen size kapıları değiştirmeyi tavsiye etmiş siz adamların yüzüne kapatıp dava açacağını söylemişsiniz dava açsan da bir faydası olmaz zaten citroen bu konuda haklı. Bu işlerle uğraşacağına kapıları değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakpinar1222 -- 9 Mayıs 2017; 16:28:33 >

Anlaşılan sizin gözler arızalı. Üç kapıyı birden ve iç kısımdan nasıl sürterek bu hale getirilir ve çürütülür merak ettim. Ayrıca Bir çuval para verip garantili mal almışım üstüne bakım zamanı servisi gidip iki üç kat ücret ödemişim ve aldığım araç iki yıl dolmadan çürüyecek ve sizde bunu normal göreceksiniz öylemi ? ? ?

• yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    bozuk insan ne yaa ? hak sormak size göre bozuklukmu ? bozuk kim belli oluyor ..
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Bu benim ilk aracım ve ne şartlarla aldığımı ben biliyorum. İlk defa sıfır bir araç alan arabasına nasıl bakar bilmiyorsunuz sanırım. Bu kadar emek ve para ile alınmış bir aracın ikinci yılında çürümesi normal ama benim hakkımı aramam tuhaf öylemi ?@liebermann

Yada bu fotolari sakla.servisten kapilarin niye degistigine dair belge al.aracin deger kaybetmez.oluculer firsat kollar ama onlar icin arabada gaz cikartirsanda degeri duser.

Hukukcu degilim ama yorumum bu.

Kapıları değiştirme konusunda evraklar fotolar değişim sebebi servis kaydı olduğu sürece yüksek bir değer kaybı olmaz olan kaybıda servis ödemeyecektir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ╚╬╬╣ 
       2 4 6
  • AYDIN YANIK A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hepimiz araba kullanıyoruz bu durduk yerde olacak bir şey değil bana göre siz görmeden etmeden size cevaben yazan arkadaşın da dediği gibi çocuk vurur sürter vs bir şeyler olmuştur zaten basit bir rotuş boyası ve zımparayla hallolur hiçbir eksperde de çıkmaz adamlar yapalım demişler işte yaptırın geçin araba değiştirme talebi nedir yahu Allahtan Ötvsiz almışsınız aracın ÖTV sizinide ödeseydiniz dükkanın da tapusunu isterdiniz artık

Hocam sadece boya için kapı sacını değiştirmeyin zira satarken ciddi sıkıntı oluyor. Bence rötüş yapıp bekleyin. İlave yerlerde de çıkarsa veya büyürse dava açıp hakkınızı arayın.

siz 1 yıl ya da 2 yıl , herneyse, uzun süredir kullandığınız aracınızın kapısında ufak tefek boya hasarları oluştu diye değişim isteyerek zaten bence bir hata yapmışsınız..

kuru havada yaşarsınız, araca hiçbirşey olmaz.. ama çok nemli ortamlarda yaşarsanız, aracınıza tuzlu su deyip kaldıysa mesela??

kış günü aracı kullandıktan sonra detaylı temizlik yaptırdınız mı? malum o yolda giderken aracın her yerine aldığınız sular aracı ne hale getirecektir.. hiç düşündünüz mü?

bu forumda inanın neredeyse hiç kimse altındaki araçları sokaktan bulduğu paralarla almadı..

ama bugün dünyanın neresine giderseniz, hangi markasına başvursanız , garanti koşulları altında size sunulandan fazlasını zaten kimse vermeyecektir..

size iyi ki ücretsiz değişim & bakım vermişler, bence buna dua edin..

düşünün!!! insanların 8-10.000 km'de otomatik vitesi bozuluyor, otomatik vites bu.. hiçbir müdahale bulunmadığın bir parça.. onu bile "kullanıcı hatası" olarak değerlendiren firmalar varken size ücretsiz değişim vermişler..

serzenişte bulunmanız az buçuk garantileri, TR koşullarını, Servis ortamlarını biraz bilen birisi için garip gelecektir..

Çevresel faktörler var, doğa olayları var, kar var, tuz var, buz var, nem var, toz var, toprak var.. var var var..

aracınızın kapılarını değiştirtin gitsin, ya da boyatın.. değer kaybı falan olmaz, zira aracınız bugün TR koşullarında zaten değer kaybına uğratan araçların başında geliyor..

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.