Şimdi Ara

Cities XL (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.479
Cevap
18
Favori
297.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Cities XL Platinum için tavsiye ettiğiniz modlar var mı arkadaşlar? Yada eski sürümlere çıkan mod'ları indirip kursam çalışır mı acaba?

Çoğu çalışıyor hocam.

Ah ah, keşke şu oyuna bi baksa yapımcıları.

M. AMD PROCESSOR DRIVERS FOR WINDOWS XP

The processor driver is compatible with the AMD Athlon 64, Mobile Athlon 64, Phenom, Sempron, Mobile Sempron, Mobile Turion and all Opteron processors including Quad-Core.

1. Clickhttp://support.amd.com/us/Processor_Tec ... 320053.zip
    2. Save AMD_Processor_Driver_1320053.zip file on the hard disk.
    3. Open AMD_Processor_Driver_1320053.zip and run setup.exe file.
    4. Follow the instructions.

N. OPTIMIZER FOR AMD ATHLON64 X2 PROCESSORS

The AMD Dual-Core Optimizer update for desktop computer * is required only if you have stuttering and crashes with your games.
    If you do not have any problem with your games, please do not install this update.
    This update is for Windows XP and Windows Vista only.

WINDOWS XP/WINDOWS VISTA
    1. Clickhttp://support.amd.com/us/Processor_Tec ... _1.1.4.zip
    2. Save DCO_1.1.4.zip file on the hard disk.
    3. Open DCO_1.1.4.zip and run Setup.exe.
    4. Follow the instructions.

* If you have a laptop computer, please do not install AMD Dual-Core Optimizer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 31 Ekim 2014; 16:43:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Cities XL Platinum için tavsiye ettiğiniz modlar var mı arkadaşlar? Yada eski sürümlere çıkan mod'ları indirip kursam çalışır mı acaba?

Çoğu çalışıyor hocam.

Ah ah, keşke şu oyuna bi baksa yapımcıları.

Simcity 2013 oynadım. Ufacık haritalarda oynamaya çalışmak tam bir işkence. En iyisi bu oyun. Ancak buda belirli bir süre sonra şehir büyüdükçe oynanmaz hale geliyor...
    GT/XBX: keljapon
  • yeni cities oyunu geliyordu sanırım neydi ismi şimdi hatırlayamadım 2015 de çıkacaktı sanırım

cities : skylines mış oyunun ismi fena gözükmüyor bence oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TORMUND_ -- 3 Kasım 2014; 16:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

yeni cities oyunu geliyordu sanırım neydi ismi şimdi hatırlayamadım 2015 de çıkacaktı sanırım

Oyun şehir büyüklüğü dışında bildiğin Simcity çakması hocam

quote:

yeni cities oyunu geliyordu sanırım neydi ismi şimdi hatırlayamadım 2015 de çıkacaktı sanırım

valla onu oynamadım ama benziyor gibi çakma makma benim için fark etmez :) şehir gelişince oyun şişmesin yeter benim için :)
  • quote:

quote:

quote:

valla onu oynamadım ama benziyor gibi çakma makma benim için fark etmez :) şehir gelişince oyun şişmesin yeter benim için :)

Şu an hayatımda en çok istediğim şeylerden biri Cities XL'nin şişmemesi diyebilirim

Cities XL'in tadı farklı be

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an hayatımda en çok istediğim şeylerden biri Cities XL'nin şişmemesi diyebilirim

Cities XL'in tadı farklı be

bu yeni oyunlarında şişme olmaz bence artık :)

• Yapımcısı aynı firma değil benim bildiğim umarım güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: De get

Yapımcısı aynı firma değil benim bildiğim umarım güzel olur.

Hayırlı olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_99482848/tm.htm

Cities XL

CitiesXL 2012 Türkçe Yama
    (OKiNAVA KADiRiUS )
  • Arkadaşlar merhaba;
    Oyunu büyük bir zevkle oynadım ancak bu zevk 10 gün kadar sürdü. Şehir iyice büyüyüpte keyfini sürecek dokunuşlar yapacağım sırada kasmalar başladı ve tadı kaçtı. Ondan bir kademe öncesinde de
    insanları ne yaparsam yapayım eğlence konusunda tatmin edemiyordum zaten. Kasılmalar da tuz biber olunca sildim oyunu. Sanırım cities xl:skyline (yanlış hatırlamıyorsam) 2015 de gelecekmiş.
    Pek çok sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Hoş zaten kasma ve eğlence memnuniyetsizliği dışında halledilmeyecek bir probleme rastlamadım zaten. Ayrıca simcity de oynamış biri olarak cities xl platinum
    daha çok hoşuma gitti. Oyuna daha fazla hakim olunuyor bence. Etkiler hemen sonuç veriyor. Ancak şehir kurma oyunlarında devrim açacak bir oyunun özlemi var hala içimde. Umarım gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolekbas -- 26 Aralık 2014; 20:44:01 >
    And that is why I succeed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolekbas

Arkadaşlar merhaba;
    Oyunu büyük bir zevkle oynadım ancak bu zevk 10 gün kadar sürdü. Şehir iyice büyüyüpte keyfini sürecek dokunuşlar yapacağım sırada kasmalar başladı ve tadı kaçtı. Ondan bir kademe öncesinde de
    insanları ne yaparsam yapayım eğlence konusunda tatmin edemiyordum zaten. Kasılmalar da tuz biber olunca sildim oyunu. Sanırım cities xl:skyline (yanlış hatırlamıyorsam) 2015 de gelecekmiş.
    Pek çok sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Hoş zaten kasma ve eğlence memnuniyetsizliği dışında halledilmeyecek bir probleme rastlamadım zaten. Ayrıca simcity de oynamış biri olarak cities xl platinum
    daha çok hoşuma gitti. Oyuna daha fazla hakim olunuyor bence. Etkiler hemen sonuç veriyor. Ancak şehir kurma oyunlarında devrim açacak bir oyunun özlemi var hala içimde. Umarım gelir.

eğlence eksikliğini blueprintlerle çözüyorsun çok rahatça. Ama trade penceresini iyi kullanman gerekiyor. Bu oyunu yıllarca oynadım. Defalarca sildim. Defalarca yükledim. Düzelmeyen tek şey optimizasyon. Gelecek oyunda inş. güzel bir optimizasyon sağlarlar.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeni başlayacağım,önerdiğiniz mod vs var mı hocam?
  • memnuniyet, servet maximumda olan şehirleri kurmak keyifli. gerçek hayatta da bu kadar atak belediye başkanları olsa... geniş çarşılar, minik ama şehrin köşelerine yerleşmiş havaalanları, geniş parklar, her semte dağılmış sosyal aktivite merkezleri... şehrin bir ucundan diğer ucu görünen dümdüz ve geniş karayolları...

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 29 Aralık 2014; 12:46:03 >

• Arkadaşlar özür dilerim,
    Tekrar bu tarz sevdalara düştüm, oyunubkurup bi guncelleme yaptım kurekle girdim ancak yazilar felan görünmüyor sadece kodlar var, geçici bir.çözüm oneren var mi? Daha önce konuşulmuş olabilir
    Duruma göre orjinal almayi düşünüyorum
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    arkaşlar mrb pcye cities xxl yukledım kurldum ve ılk 1.2 yada 3 üncü girmemde
    hiç sıkıntısız giriyor ve pc kapatıp yada yenıden başlatınca oyun 0xc0000022 hatasını alıyorum nedendi ?? bilen lutfen cevaplasın
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.