Şimdi Ara

Cities XL (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
18
Favori
297.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen tarıma dayalı bir şehir oluşturdum.Büyük arazilere tarım yaptım.Şehirde henüz 700 kişi yaşamasına rağmen tarım sayesinde 2 000 000 para oldu.Ama bir anda tüm çalışma yerlerinde bu bina belediye binasına bağlı değil yazıyor.Neden olabilir?batıyorum acil yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi resim hocam
  • ksk2000 K kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama mevcut hocam
    HACKED BY

İnstagram: LeatrixCreative
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

bu eğlence olayı beni sıkmaya başladı. Sürekli mutsuz adamlar. 1m luk butce 3-5 turnde - oluyor. Simcity mı alsam ne yapsam bilemiyorum.

Kesin çözüm blueprint binaları. Blueprint isteklerini token olara dışarıdan kiralayın ve aşama bitirdiğinizde o aldığınız tokenleri geri satıyorsunuz zaten. Üstünüzdeki mali yükü tamamen kaybolur. Ve eğlence ihtiyacını tamamen çözecektir. Zaten blueprint olayını çözerseniz oyunu bitiremeyeceğiniz harita yok.

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

bu eğlence olayı beni sıkmaya başladı. Sürekli mutsuz adamlar. 1m luk butce 3-5 turnde - oluyor. Simcity mı alsam ne yapsam bilemiyorum.

Kesin çözüm blueprint binaları. Blueprint isteklerini token olara dışarıdan kiralayın ve aşama bitirdiğinizde o aldığınız tokenleri geri satıyorsunuz zaten. Üstünüzdeki mali yükü tamamen kaybolur. Ve eğlence ihtiyacını tamamen çözecektir. Zaten blueprint olayını çözerseniz oyunu bitiremeyeceğiniz harita yok.

dostum bu token olayını zaten hıc anlamadım ben takas vs nasıl yapılıyor hıcbır fıkrım yok. birde Türkçe yamayla oynuyorum ama banamısın demiyor. Bildiğiniz bir tutorial video varmı token ile alakalı.

İnstagram: LeatrixCreative

• Cities XL 2012 Türkçe yama linki atabilecek varmı arkadaşlar? Hep linkler kırık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu 3 4 aydır oynuyorum bazı konularda uzmanlaştım ve bu konuları size ders olarak arada bir burada paylaşacağım.
    İstediğiniz yapamadığınız konular var ise buradan mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz

#Ders 1 : Metrobüs #

İlk önce kendi şehrimden örnekler :

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

İlk önce oyunumuza yaya yolu modunu yüklüyoruz. (Link en aşağıda.) Sonra yükledikten sonra fotoğrafta yaptığımı yapıyoruz.

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Anlayamadığınız yer olursa sorabilirsiniz
    Yapamadığınız konular var ise sorabilirsiniz .
    İyi oyunlar

LİNK :
    http://xlnation.net/content/small-pedestrian-paths

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKNStrangeTR -- 17 Mayıs 2014; 14:22:45 >

• slm.kardeş...bu oyun hakkında rehbere ihtiyacımız var...video çekersen daha iyi olur...fraps programını kullanabilirsin....üstteki anlatım güzel fakat fotoları biraz daha küçült....kısacası video çekmen en güzel çözüm....diğer konularıda anlatmalısın.

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • @sefer33

Hmm fikirlerin için teşekkürler o zaman yakın zamanda geniş kapsamlı bir rehbere başlasam iyi olabilir bu ayın 30'unda tüm sınavlarım bitiyor bu ayın sonuna doğru çalışmalara başlayayım o zaman.

Orijinalden alıntı: hakanes

@sefer33

Hmm fikirlerin için teşekkürler o zaman yakın zamanda geniş kapsamlı bir rehbere başlasam iyi olabilir bu ayın 30'unda tüm sınavlarım bitiyor bu ayın sonuna doğru çalışmalara başlayayım o zaman.

çok iyi olur,youtube da bir video kanalı oluştur ve oraya videoları ekle...burada da duyur ve seni takip edelim.şu oyunu sıfırdan bi anlat bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 28 Mayıs 2014; 12:13:32 >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • helen dağı keyfi.

uzun aradan sonra milyonluk gelir, petrol ve turizm yatırımları ile yeni şehir güzel oldu...
     Cities XL Cities XL

• Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladım ancak fazla vakit geçiremiyorum, kurduğum şehirden bazı kareler çektim;

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Toki konutlarına benzer bir şey oldu burasıda...

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Betonların arasında insanların gezip dolaşabileceği yeşil alanlarda şart tabii...

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Yavuz Sultan Selim Köprüsünü (İstanbul 3. Köprü) andırıyor sanki...

Cities XL

Alışveriş Merkezleri...

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Şehrin girişi...

Cities XL

Sahil yolu...

Cities XL

Cities XL

Devlet Hastanesi...

Cities XL

Çevre otoyolu...

Cities XL

Cities XL

McDonald's...

Cities XL

Cities XL

Cities XL

Belediye binası...

Cities XL

Otoyol kenarında Shell ve CarrfourSA...

Cities XL

Cities XL

• güzel olmuş. antalya havası gelmiş... :)

Çok ama çok sağlam bir bilgisayarım var, ama kasıyor arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 20 Haziran 2014; 14:46:42 >
  • arkadaşlar öncelikle merhaba, forumda yeniyim ve doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen, ben CitiesXL Platinium'u indirdim ve bir sorunla karşılaştım. çok uğraşmama rağmen bir çıkar yol bulamadım, oyunun simgesine tıklayıp açtıktan sonra beni steam'a yönlendiriyor, interneti kapatım denedim tekrar aynı şey oluyor. ne yapmalıyım acaba?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.