Şimdi Ara

cisco modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde Tplink modem kullanıyorum 3 sene oldu bu modemi ama kopma gibi sorunlar yaşıyorum yeni firmware olmadığından başka bir şey yapamıyorum

Bende yeni modem almak istiyorum Cisco modem gördüm X1000 model 300mbps taransfer hızında ve fiyatıda uygun .. Bu modemi yoksa başka modemmi tercih etmeliyim.. Fazla parada harcamak istemiyorum

teşekkürler yorumlar için..

• Merhaba

Kimse cvp vermemiş ama ben yyinede modemi bugun satın aldım Cisco x1000

Modemin kurulumu çok basit
    Hız derseniz mükemmel durumda

Şiddetle tavsiye ederim.. Media Marktan 99 Tl ye aldım kampanya yapmışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pluspower

Merhaba

Kimse cvp vermemiş ama ben yyinede modemi bugun satın aldım Cisco x1000

Modemin kurulumu çok basit
    Hız derseniz mükemmel durumda

Şiddetle tavsiye ederim.. Media Marktan 99 Tl ye aldım kampanya yapmışlar..

cisco da çok iyi markadır zaten sadece eskisine göre biraz popüler değil ve heryerde satılmıyor.

hayırlı olsun wifi çekim nasıl ? normal 80-90m2 bir evde yeterlimi ? ona göre öneririm bende insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Haziran 2014; 11:21:47 >
  • Benim ev 130 m2 en arka odadan mutfak balkonuna kadar her yerde cekiyor sinyal dusumu var ama olsun cekiyor...

Tesekkuler ilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pluspower

Benim ev 130 m2 en arka odadan mutfak balkonuna kadar her yerde cekiyor sinyal dusumu var ama olsun cekiyor...

Tesekkuler ilginize

çekmesi yeterli hocam sonuçta 100 liralık bir üründen bahsediyoruz yani

bir iki gün kullanın tekrar buraya yazın stabilite ve kopma durumları nasıl diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Haziran 2014; 11:24:39 >
  • pluspower kullanıcısına yanıt
    aynı modem den bende aldım cisco x1000 ama 3 gün sonra wlan görmüyor 2 sefer yaptı 2. sinde ise wlan hep kapandı bi ayarı varmı yoksa modem de mi bir arıza var çözemedim sizde kullanıyorsunuz acaba sorun varmı sorun oldumu sormak istedim.
    öyle yapınca gittim değiştirdim söyledim değişim yaptı ama wlan görüyor bağlanmıyor neden böyle yapıyor çözemedim bi bilgisi olan arkadaş varsa bi yardımcı olsun teşşekür ediyorum.
  • Bugun benimde modem acik oldugu halde wifi baglantisi olmadi ama sonra geldi wifi bilmiyorum sizdeki sorun kafami karistirdi

@erenyavru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pluspower

dediğim gibi modemi gittim geri verdim değişim yaptı, verirkende arızalarını yazmıştım ona bakarak yaptı değişimi. Yani o kadar da internete baktyım formlara falan baka bildiklerime her kez cisco cisco dedi
    bende gittim aldım ama pişman gibi bişeydim gittiğim yerde de başka modeli yoktu birazda mecvur hissettim o yüzden fiyat sıkıntı diğildi keşke gidip başka yerden başka modelini alsaydım.
  • pluspower kullanıcısına yanıt
    CİSCO X1000 modem aldım ve arızalı cıktı gittim değişim yaptım oda arızalı cıktı tekrar gidip iade sini istedim. Ne kadar dogru ne kadar yanlıs oldugunu bilmem ama bence CİSCO X1000 serisi arızalı.

• Hocam suan bir problemim yok calisiyor ama bir sıkinti olursa tamire gondeririz

• merhaba arkadaşlar. bende uzun süre araştırdıktan sonra x1000 modelini almıştım. son 1 aydır modemi işten eve geldiğimde resetliyorum bağlantı gitmiş oluyor.arada sırada pc başındaykende net gidiyor. ayrıca dota 2 oynuyorum felaket lag başladı. torrentten indirdiklerimin hızları 30-40 kb arası çok nadiren yükseliyor. müşteri hizmetleri modemdendir dedi araştırdım gerçekten bu derdi yaşayan çok varmış. şimdi o kadarda para vermiştim zamanında 140 lira falan çöpemi gitti :) çözümü bulan varsa yardımcı olsun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaS

merhaba arkadaşlar. bende uzun süre araştırdıktan sonra x1000 modelini almıştım. son 1 aydır modemi işten eve geldiğimde resetliyorum bağlantı gitmiş oluyor.arada sırada pc başındaykende net gidiyor. ayrıca dota 2 oynuyorum felaket lag başladı. torrentten indirdiklerimin hızları 30-40 kb arası çok nadiren yükseliyor. müşteri hizmetleri modemdendir dedi araştırdım gerçekten bu derdi yaşayan çok varmış. şimdi o kadarda para vermiştim zamanında 140 lira falan çöpemi gitti :) çözümü bulan varsa yardımcı olsun lütfen.

kronik olarak hatalı bir serii olabilir o zaman.

firmware upgrade deneyin olmazsa zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

merhaba arkadaşlar. bende uzun süre araştırdıktan sonra x1000 modelini almıştım. son 1 aydır modemi işten eve geldiğimde resetliyorum bağlantı gitmiş oluyor.arada sırada pc başındaykende net gidiyor. ayrıca dota 2 oynuyorum felaket lag başladı. torrentten indirdiklerimin hızları 30-40 kb arası çok nadiren yükseliyor. müşteri hizmetleri modemdendir dedi araştırdım gerçekten bu derdi yaşayan çok varmış. şimdi o kadarda para vermiştim zamanında 140 lira falan çöpemi gitti :) çözümü bulan varsa yardımcı olsun lütfen.

Öncelikle teşekkürler. Birden olmaya başlaması arızalandığını gösteriyorsa garantiye göndereyim. Ayrıca sitesinden firmware diye FW_X1000_ANNEX_A_1.0.01.004.bin adında dosya indirdim ama nereye atmam lazım. modem arayüzünden dosya seç kısmından bunu seçiyorum ama güncelleme falan yapmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Öncelikle teşekkürler. Birden olmaya başlaması arızalandığını gösteriyorsa garantiye göndereyim. Ayrıca sitesinden firmware diye FW_X1000_ANNEX_A_1.0.01.004.bin adında dosya indirdim ama nereye atmam lazım. modem arayüzünden dosya seç kısmından bunu seçiyorum ama güncelleme falan yapmıyor.

orada sonra install felan yokmu

görmeden söyleyemem menüyü

• x1000 kullanıyorum, aldığım günden beri sürekli kopuyor. internet var gözüküyor ama aslında yok. berbat bir modem, cisco adına güvenip aldık, adamlar ilgilenip güncelleme bile yapmıyor. yeni modem bakıyorum
  • arkadaşlar bu router da donanımsal bir bozukluk mevcut. arada bir sık olmasada wireless komple gidiyor, bazende interneti donduruyor. kapatıp açınca düzeliyor.
    ben bunu misafir ağı olarak kullandığımdan bende sorun yaşatmıyor çünkü her daim açık değil alet. alacaklara tavsiyem başka modele yönelsinler. bu alet stabil değil, kanıtlandı.

Evet cisco, linksys gayet 365 7/24 açık kalabilen stabil taş gibi ürünler yapıyor fakat anlarsınız ki mühendislik hataları her yerde olabiliyor. Olur böyle şeyler.

not: internette bir adam bu sorunu aletin üstüne küçük delikler delip fan takarak çözmüş, anlaşılan ısı sorunu var, alet donuyor belli bir ısıda.
  • Merhaba iyi günler 150 metre karelik bir dairede yaşıyorum modemi arka taraftaki odaya koyuyorum şuanda ttnet in verdiği modemle salonda çekmiyor salon ön tarafta koridor 10 metre uzunluğunda cisco x3500 alırsam salonda çeker mi çekerse orta kalitede mi çeker sizce zxyel in yaptığı ev paketi var 230 tl ye menzil genişletici + 2 antenli modem sizce onu mu alayım ? Buarada konuyu hortlattığım için özür dilerim.
  • http://www.linksys.com/tr/support-article?articleNum=156205

yakın zamanda güncelleme çıkmış belki sorunlar düzelmiştir, sorun yaşayan arkadaşlar bu güncellemeyi yaptıktan sonra sorunlar devam ediyormu?
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    denemekten zarar gelmez. ben bir deneyeyim ama zaten önceden demiştim ben artık bunu yan evde kullanıyorum (ana router mikrotik'e bağlı olarak), o da arada bir diğer tarafa geçince ya da misafirler falan gelince, max 30dk açık kalıyor... 2-3 gün açık kalması lazım ki o sorun tekrar yaşanacak mı görelim. Bir bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Temmuz 2015; 1:36:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.