Şimdi Ara

modem ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Conexant SoftK56 Data,Fax,Speakerphone PCI Modem im var ve XP driverini hiç biryerde bulamadım nasıl yaparım...Bana bu modemi xp desteklemiyor dediler doğrumu bilen varsa yardım??
    www.bytuncay.com.tr.tc

• yok ya olurmu öyle desteklememe olayı zaten winxp hiç olmadı best data fax modem olarak görüyo....www.surucubul.com dan modemler kısmından bı aratmayı dene ıstersen
  • xp de conextant modemleri hcf ise generic hcf seninkinide generic soft olarak tanıt sorunun hallolur
  • bu konu da çok popüler yahu... amma conexant2mış beaa:)
  • http://www.windowsxp-drivers.com/drivers/59/59767.htm
    kulanıcı adı ve şifre istiyor???

size zahmet bana direk url verirseniz çok sevinicem yapamıyorum ben bu işi tabi ingilizcede olmayınca zor oluyor .YARDIM!!!!
  • Benim eski conexant'ı best data fax modem olarak tanıyordu ve çalışmıyordu.www.conexant.com'dan generic xp driver indirip çözmüştüm. Sonra o modem rahmetli oldu. Gittim gene conexant chipsetli Aynı özelliklere sahip başka bir modem aldım (bu arada sp1 yüklemiştim). XP sorunsuz tanıdı. Windows update otomatik olarak yeni sürücülerini buldu ve yükledi. Sorunsuz çalışöakta. Üstüne üstlük yeni sürücüler ses kartıyla modemi bağlayan bir kablo olmamasına rağmen modemin bağlantı sesini speakerlara veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem ????
    23 yıl önce açıldı
    ADSL PCI Modem
    3 ay önce açıldı
    KABLONET MODEM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • By_Tuncay ,

Heh Eğer Driverguides.com dan soruyorsa şifre her zaman ki gibi

Username : drivers

Pass : all

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kahraman</i>
    <br />bu konu da çok popüler yahu... amma conexant2mış beaa:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ----------------------------------------------------------------
    kesinlikle populer. bu conexant konusunda hem microsoft'un hem de modem ureticilerinin bir politikasi var kanimca.. cunku forumda okudugum bu conexant problemini hayret ile okurken surekli, xp yuklu bilgisayarima conexant modem taktim ve de zaten taninmis olan bu aztech marka ve de win2k'da bana gore rekor kiran bir modem ile ben bir halt edemedim cunku ne ettiysem calismadi eheueh aztec'e usturublu bir mesaj bile attim.. kisaca conexant ve softk kelimelerini hic sevmiyorum. allah kolaylik vere.. bu modemler benim kendi dusunce ve tecrubeme gore kesinlikle iletisimde hantal! ping ozurlu modemler :-| biraz iddiali oldu sanirim..

• by_tuncay sorunun çözüldü ise hangi driver kullandığını ve nasıl hallettiğini yazarmısın. Aynı sorundan bende de var da..
  • hayır ne yazıkki çözemedim ..Sende araştırırsan sevinirim bu konuyu..Eğer bir şekilde haledersen sanada habar veririm Eğer sen haledersen bana haber verirsen seviniri...By_Tuncay@hotmail.com
  • arkadaşlar ben diğer bir topice de yazmıştım ama tekrarlayayım..
    bende intel d845wn anakart var onun sürücülerinni yeniledim..
    apache 56k modem çalıştı..
  • itip kakarak oluyor ise bir is, o isden hayir gelmez ehehe..
  • eğer arçelik'in celeron 400 makinasındaki modem e sahip olup ta xp ye tanıtamayan a rastlarsanız bana gönderin.beta driverlar ile işi çözdük süper çalışıyor.
    "bir iteleme hatırası "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.