Şimdi Ara

Çirkinim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor

Çirkinim
  • pm atarsanız bizde tavsiye de bulunalım, aynı sorun sanırım bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktas

aynen ben de aynada vs. iyiyim ama fotolarda tipsizim

Çirkinim

Çirkinim

Sağ kaşım sol kaştan daha kalın mesela gıcık edici bir durum , yukarıdaki arkadaşta bahsetmiş benim de çenem çapraz kapanıyor hafiften yamuk duruyor , ve kafamı sağ tarafında çıkıntı var kulak üstünde her karşıdan çekilen fotoğrafta kafam yamuk çıkıyor Ama memnun gibiyim halimden

Kas yaparsan giderin var

• Şimdi ben buraya bi tip fotosu koyarım, haline şükredersin.

Ben de hergün o kalça senin, bu göğüs benim takılmıyorum. Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün. Başkalarının fikirlerini ve izlenimlerini değiştiremezsin öteki türlü. Doğada herkes eşit şartlardadır. Betonların arkasında ağlayan zavallı bir köle olma. İstatistik olma. Hem anladığım kadarıyla yaşın daha genç. Hele bir 20'li yaşlara gel o zaman bakarsın.
  • pm :D
  • eger fotoyu özelden atarsan bende bi yorum yapıp konuşmak isterim bende 1 yıl kadar önce böyle bi sorunla karşılaştım evden cıkamıyordum 1 yıl psikyatr dan antidepresan tedavisi gördüm.anlayabiliyorum derdini.
  • Pm atarmisin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünün ve fotograf makinesinin pikseli ayni degil onun için fitolarda daha çirkin çıktığını düşünüyosun. Hic takma karsındaki kız senin fotografınla konuşmuyo senin aynadaki halinle konuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

Fotoğraflarda kötü çıkıyo olabilirsin ben de dahil bazı insanlar fotoğraflarda iğrenç çıkmasına rağmen gerçekte ortalama bi tipleri vardır ya da ben sadece tipsizimdir bilemicem.

Dostum sana öm atamıyorum mümkünse bana bi ulaşabilir misin bir şey rica edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor

Çirkinim

bu arkadaşmı konuyu açan?
  • Ulan benım tıpım gayet yerınde gırdıgım ortamda dıkkat cekerım ortaokuldan berıde boyledır bu bak unıversıteyı bıtırdım, ama ortaokulda cıkmaya basladıgım kızlayım hala .(ufak tefek kacak et kesmeler harıc) tıpın olsa nolucak, cıkar senı begenen ıyı guzel bır kız sıkma canını. yada baska +larını ortaya cıkar unıversıtede bır arkadasım vardı kaldırıma benzıyordu bıldıgın kaldırım la, unıversıtenın en guzel htunlarını o gotururdu.tıpıne takılıp kalırsın cok kaybedersın,kendınde baska +lar gor(konuskansındır,sempatık gelırsın ınsanlara yada ne bıleyım seytan tuyu vardır ortamda aranan adam olursun) dıger eksılerını kapatır.
  • Allah seni tipinle sınıyor bro.

• Halaki güzelliği yüzde saç başta kıyafette arayıp bu kıstas lar ile değerlendirmek günümüzde ne kadar moda ve trend kültürüne bağlı olduğumuzu gösterir güzellik içte dir yürekte tir dünya güzeli olsan sözün söz yaptığın yaptık değilse en basiti insan değilsin önemli olan çirkinlik değil insanlık iç güzellik yaradana şükür et ki elinin altında klavye var elin parmağın var yazıyorsun ya irakta filistin de afrika da doğup büyümeden ölen çocuklar savarda harap olan gençler var onun için ki böyle konuşup sana bahşedilmiş iyi lik leri mündar etme

• quote:

Orijinalden alıntı: lotp

SS vermeyeceğim çünkü ne kendimi ifşa etmek istiyorum ne de herhangi birinin dalga geçmesine dayanabilirim.

Bugün çirkin olduğumu fark ettim. Gerçekten özürlü gibi bir tipim varmış. Bugüne kadar hep ortalamanın üstü bir tipim olduğunu düşünürdüm ama değilmiş, hatta iğrenç bir adammışım. Her fotoğrafımı görünce bu gerçeği düşünüyordum zaten ama bugün okulda bir arkadaşla çok ısrar üzerine çekilen bir fotoğrafımı facebookta görünce anladım ne kadar çirkin olduğumu. Ayna karşısında o kadar değil gibi ama bilemiyorum belki de aynaya bakarken görmek istediğim gibi görüyorum.

Kardeşim Gönder Sana Uygun Yorumu Ben Sana Yapayım Şükret Elin Ayağın Tutuyor Gözlerin Görüyor Kulakların Duyuyor

• Halaki güzelliği yüzde saç başta kıyafette arayıp bu kıstas lar ile değerlendirmek günümüzde ne kadar moda ve trend kültürüne bağlı olduğumuzu gösterir güzellik içte dir yürekte tir dünya güzeli olsan sözün söz yaptığın yaptık değilse en basiti insan değilsin önemli olan çirkinlik değil insanlık iç güzellik yaradana şükür et ki elinin altında klavye var elin parmağın var yazıyorsun ya irakta filistin de afrika da doğup büyümeden ölen çocuklar savarda harap olan gençler var onun için ki böyle konuşup sana bahşedilmiş iyi lik leri mündar etme

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

quote:

özgüven sorunu yaşıyor olabilirsin, sen pmden at fotoğrafını ben burdan yorum yapayım merak etme zarar gelmez benden kardeşim.

Ne merakli adamsin

yardımcı olmaya çalışıyorum sadece

adam gibi adam duygusal adam :) hakkaten iyi niyetli bir kardeşimizsin :)
  • PM
  • pm atar mısın bi
  • Kardeş bu işte bir oyun var girmeyin derim bu konuya. Bu konuya girdim sayfayı tam kapadım sağ altta mail geldi . Maile bak . Siyahla işaretledim resimde sağ altta, birilerinin oyununa geliyoruz

Çirkinim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

quote:

özgüven sorunu yaşıyor olabilirsin, sen pmden at fotoğrafını ben burdan yorum yapayım merak etme zarar gelmez benden kardeşim.

Ne merakli adamsin

yardımcı olmaya çalışıyorum sadece

adam gibi adam duygusal adam :) hakkaten iyi niyetli bir kardeşimizsin :)

Asıl adam gibi adam sensin, eyvallah abicim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.