Şimdi Ara

Çirkinim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yardımcı olmak isterim bana da pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kardeşim yalan yok bizde yakışıklı değilsin ama şu var daha gelişme dönemin bitmemiş zamanla değişeceksin uzayacaksın ama oturup ben çirkinim diye ağlamakla eline bir şey geçmez spora başla kalıplan iyice boyunda uzar zamanla birde gözlük yerine lens mi ne takıyorlar sende öyle yapabilirsin saçlarına bir stil birde giyiniş yap ortalamayı geçebilirsin.

Yani kendine bakarsan gayet iyi durumdasın ama koyverme daha beter olursun yaşın genç kendine ait bir tarz oluştur, ben çok gördüm öyle bakımsız olup birden kendine belli bir tarz belirleyince tipi düzeleni.

Hocam gayet temiz yüzlü ortalama üstü adamlara da tipim nasıl konularında kötü yorumlar yaptığınızı görüyoruz şimdiKişiye göre değişecek
    şeyler bunlar bence kimisi seni yakışıklı bulur kimisi de çirkin.Bence sen kızlara sor :)

Sorsun tabi göndersin bir foto bakalım arkadaşımız nasılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hly- -- 6 Temmuz 2012; 10:51:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Elin kolun saglam yuzun yanmams sukret haline.

doğru..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hly-

quote:

doğru..

o derece mi kötü .. bana atmadı da bakamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

quote:

Orijinalden alıntı: hly-

quote:

doğru..

o derece mi kötü .. bana atmadı da bakamadım

yoğ kötü olan bir şey yok henüz görmedim kendisini..

• quote:

Orijinalden alıntı: Helhjartat

Çirkinim

• Önemli olan iç güzelliği değil dış güzelliktir. Boşver takma kafana
  •  Çirkinim

Diyor ve kaçıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biologisto -- 6 Temmuz 2012; 11:12:54 >
  • o kadar değil ya bazı insanlar fotojenik olmuyor ne kadar eli yüzü düzgün olursa o olsun o fotorafta bir türlü iyi çıkmaz çirkin görünür.
  • Allah seni tipinle sınıyor, inancını kaybetme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotp

quote:

Orijinalden alıntı: Göktas

GÖzlükleri mutlaka çıkar , bir çare bul çıkar.

Kısa kollu ne kadar gömleğin varsa topla ihtiyacı olan birine ver. Gömlek dediğin uzun kollu olur. Kısa kollu giyeceksen tşört giy.

İri bir saat al kendine ve kullan.

PAntolon seçimlerini daha geniş paça almaya bak , en azından slim fit alma.

Saçlarını biraz uzat. Kısa kestirme kafa yapın küçük zaten.

Sakalın çıkıyorsa mutlaka bırak. Mutlaka.

Son olarak , orada sen hariç 4 erkek var ve hiçbiri senden daha yakışıklı değil , sen bu dediklerimi yap o yanındaki elemanlara fark atarsın.

Bir de o senin yanındaki deri montlu eleman ve en sondaki elinde poşet tutan orhan gencebay saçlı eleman kendini çok yakışıklı sanan tiplerden , bunu sezdim fotodan.

Cem yılmaz bu halden

Çirkinim

Bu hale gelebildiyse hiçbirşey imkansız değil

Çirkinim

Çirkinim

Öncelikle tavsiyeler için sağ ol kardeşim.

Gözlükleri çıkarmamın tek yolu lens takmak ve göz numaralarım inanılmaz büyük (sol 10 sağ 14), bunun yanı sıra her yıl ya da 2 yılda bir göz numaram değişiyor onun için yeni lens almakta şart olacaktır. Benim gibi biri için lens parası -benim bildiğim kadarıyla yanlış varsa düzeltisn biri- 1000 tl gibi bir fiyat bile olablir. Ben bu gözlüklerden 21 yaşımda ameliyat olduktan sonra kesinlikle kurtulacağım zaten, lens takacağım illa gerekirse ama dediğim gibi şu an zor gibi.

Pantolon seçiminde bacaklarım tombik olmadığı ve düzgün olduğu için dar paça iyidir diye düşünmüştüm ama dar tercih etme diyorsanız tavsiyeyi dinlerim.

Sakal çıkıyor ama nasıl söyleyeyim tam olarak sakal gibi değil hani ergen bıyığıyla gerçek bıyık arasındaki fark gibi düşün.

Hocam pm atabilirsen tavsiye vermeye çalışırım çünkü bende fotoğraflarda kötü çıktığımı düşünüyorum

• Dostum bana da pm ile yollarsan fotografını tavsiyelerde bulunabılırım sana.
  • Ben fotolarda bekir reyis gibi çıkıyorum gerçekte de öyle miyim lan acaba
  • PM alabilir miyim merak ettim.
  • Benimde tipim ortalamalarda denilebilir.Üniv. bir kaç kız çıkma teklifi etmişti

Bakımlı ol.Sıktığım parfümden dolayı sürekli yanımda gezen kız arkadaşım vardı

Resmini pm atarmısın.Ona göre yorumlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noscrie

Fotoğraflarda kötü çıkıyo olabilirsin ben de dahil bazı insanlar fotoğraflarda iğrenç çıkmasına rağmen gerçekte ortalama bi tipleri vardır ya da ben sadece tipsizimdir bilemicem.

• sıkma canını bi pm at tavsiyede bulunalım kardeşimize
  • Konuya sondan başladım herkes ne için pm istiyor ? Bende istiyorum merak ettim.
  • Bi pmde bana at bakalım gerçekten çirkinmisin , yada zaten nerdeyse herkese attın en iyisi koy buraya korkma kimse dalga geçmez
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.