Teğmen
31 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, metro 2033 romanına benzeri post apocalyptic roman tavsiyelerinizi bekliyorum.

dip not: Metro 2034 hayal kırıklığıdır benim için
--
Yok mu arkadaslar en güncelinden jungle rehberi? Biraz arastırdım pek rehber yok olanda güncel değil

Turnuvaya Katılımlar ÜCRETSİZDİR.

Maçlar ne zaman başlayacak?

Katılım durumuna ve kullanıcılara uygun bir vakitte yapılacaktır.

Turnuva Formatı Nasıl Olacak ?

- Turnuva tamamen Türkiye sunucusu üzerinden gerçekleştirilecektir.
- Takımların en az 5 oyuncuya sahip olması gerekmektedir. Azami yedek oyuncu sayısı 2 dir.
- Herhangi bir katılım sınırı yoktur, o haftaki başvuruya göre eşleşmeler belirlenecektir.
- Final karşılaşması hariç bütün turlar 1 maç üzerinden oynanacak sadece final karşılaşması 3 maç üzerinden tamamlanacaktır.
- Maçlara 15 Dakikadan fazla geciken takım, hükmen mağlup sayılacaktır.

Ödüller

-> 1.Olan Takıma 5x840 RP [4200 RP] <-

Evet arkadaşlar yarışmayı bir arkadaşım düzenliyor müracaatları lütfen vereceğim adresten arkadaşın belirttiği şekilde yapın

MÜRACAAT İÇİN TIKLAYINIZ!
Sitesinde $ hesabı görünen oyunu satın almak istediğimide açılan origin ekranında fiyat € hesabı görünüyor. Bu ne saçmalıktır?

http://www.simcity.com/en_US/buy
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bilgisayara dokunmayınca bir kaç dakika sonra ekran kapanıyor ve bir daha açılmıyor ( Bilgisayar o sırada açık sadece ekran kapalı). Bütün klavye kombinasyonlarını denedim işe yaramadı.. Güç düğmesine basılı tutup komple kapatmam gerekiyor. Sorun bir iki gündür mevcut. Yardımlarınıza muhtacım.
Konu rus destroyer arkadaşlar tier 6ya kadar geldim 7de ikiye ayrılıyor hangisi daha iyi?

object 268 object 263

Arkadaşlar format attıktan sonra point blanki yeniden indirip yükledim.Bu hata ile karşılaştım oyuna girince duvarlar dan da bu şeyler çıkıyor.Önümü bile göremiyorum oyunu silip tekrar yükledim sorun düzelmedi.Ekran çözünürlüğünü değiştirdim yinede olmadı.Pb'nin forumuda çok dandik zaten üye girişi yapılmıyor orayada koyamadım bu sorunu.

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında desenli converse satan mağaza nerede?Bildiğiniz/önerdiğiniz mağazalar varsa çook yardımcı olacaksınız.İnternet üzerinden araştırdım desenli satan site yok %99 düz model arada bir iki çeşit desenli var.
Yardımlarınız için şimdi den teşekkürler
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 283
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.292 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.