Şimdi Ara

Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
24
Favori
46.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Komiksiniz diyeceğim.Ama komik değilsiniz saçmalıyorsunuz.

Bence herşey dogru ve gerçek
    Tek sacmalayanda sensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

Çirkinim tipsizim sigara içmekten dişlerimde beyaz yer kalmadı üstelik kelim burnum çengel gibi ama cesurum atağım iş durumum iyi hiç bir yerde kendimi ezdirmem. Kadınlarda güçlü olduğumdan yanıma yaklaşıyorlar. Karakterim sağlam olduğundan beni tanıyıp seviyorlar. Şu bahsettiğin sorunları kendini kabullenip güçlü durmazsan aldırmamayı öğrenmezsen aşamazsın ve en sonunda altında kalırsın.

Nedense hiç istemedigim bir şekilde güldüm :)

• Yakisikli olmadigin icin soynelenecegine akil saglinin yerinde olduguna herhangi bir ozrunun olmadigina sukretmelisin. Hic mi gormuyorsun sokakta kolu bacagi olmayan yada anira anira gezen kafayi cizmis insanlari onlar ne yapsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Yakisikli olmadigin icin soynelenecegine akil saglinin yerinde olduguna herhangi bir ozrunun olmadigina sukretmelisin. Hic mi gormuyorsun sokakta kolu bacagi olmayan yada anira anira gezen kafayi cizmis insanlari onlar ne yapsin

Yakisikli ve sevgilisiyle gezenleride goruorum onlar napsin
    Simdi şükür et dicen yakisikli adam bana sukretti bende sakatlara onlar kimr şükredecek ?

• Millet evlenicek ilerde biz yalnız başımıza ölecez Böyle adaletin varya ben
    Öğretmen bile hic tanımıyordu bizi tamam mi arkadasla gittik yanına bi islem icin
    Yakışıklı diye arkadasla konusuyo beni iplemedi bile suratimi bakmadı soru sordum gecistirdi
    Tipim yuzunden ateist oldum
    Dava acsam tanrıya kazanirmiyim acaba ,

• İnsanın kendi potansiyelinin farkına varması güzel.

Sen de çok güzel kızlar yerine sana göre tipsiz kızlara bak onlarında sevgiliye ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

İnsanın kendi potansiyelinin farkına varması güzel.

Sen de çok güzel kızlar yerine sana göre tipsiz kızlara bak onlarında sevgiliye ihtiyacı var.

İnsan başkalarına yalan söyleyip kandirabilio ama asla kendini kandıramio bu mümkün değil bilimsel olarakda

İste Bende istemiyorum o yüzden
    Cirkin birtane karim olcana hiç olmasin yalnız ölürüm daha iyi

• Kimse ruhlar aleminde yasamiyor hele bayanlar....

Eyvah eyvah.....
  • Çirkin olmak zordur.Bir kere geliyorsun ve böyle doğmuşsun.Kabullenmesi zor.
  • Bak aynen öyle bende çok tipsizim ortamlarda kızlar beni hiç takmıyor hüseyin espri yapıyor mal oluyor yakişıkli arkadaşım yapınca espritüel hay böyle adaletinde..
  • Millet o. çocuğu olmuş sizin takıldığınız şeye bakın !!
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    Napacaz
    Ortamlarda deger verilmiyoruz 2 ci sinif insaniz resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Yakisikli olmadigin icin soynelenecegine akil saglinin yerinde olduguna herhangi bir ozrunun olmadigina sukretmelisin. Hic mi gormuyorsun sokakta kolu bacagi olmayan yada anira anira gezen kafayi cizmis insanlari onlar ne yapsin

Yakisikli ve sevgilisiyle gezenleride goruorum onlar napsin
    Simdi şükür et dicen yakisikli adam bana sukretti bende sakatlara onlar kimr şükredecek ?

• Olum hem cirkin olduğundan şikayet ediyorsun hemde çirkin kız istemem diyorsun.
  • Çirkin Olmak [Herkes Okusun.. İç güzellik zırvalığı yapanlar da]
  • Kendisi ile barisik olan adam ve kendisiyle dalga gecebilen adam bence asmis demektir.

Fazla melankolik olmayin. Akisina birakin.

En onemli zenginlik saglikli olabilmektir.

Gerisi cok da onemli degil.
  • Çirkinsen sende bizim gibi başka alanlarda güç kazanmaya bak,ağlamanın anlamı yok
  • Ya arkadaşım bu durumu niye hemen aşmıyorsun. Seni anlayamam ben veya hiç kimse kimseyi anlayamaz. Çünkü herkes farklı. Bunun sebebi ise olayları yorumlama farklılığından.

Neyse yani seni kimse anlayamaz dostum, en iyi sen anlıyorsun. Saçma gelebilir belkim ama madem çirkin olduğunu düşünüyorsun bu durumu olduğu gibi kabul et. Kendini bu şekilde anlamış olduğunu düşünüyorsan tamam kabul et. Sonrasında ise madem çirkinsin dışarıdan gelebilecek bu tarz yorumları da göze al. Bunları dememin sebebi aşılmaz olarak görüyor olman bu durumu, yoksa daha farklı yazabilirdim.

Ancak senden tek isteğim şudur ki bu durum sevdiğin işleri yapmana engel olmasın. Yaptığın işi öyle sev ki tipini kimse umursamasın. Ünlü insanlara bakınca hepsi güzel mi sence? Bu göreceli bi kavram tartışmaya açıktır ancak yorum yapabileceğim tek kısım yaptığın iş. Yaptığın iş ile tipini kıyas eden o kişiyi de gidip dövebilirsin gerçekten. Bu tür insanlar hadsizdir, bencildir.

Veee böyle konulara böyle yazılar yazdıktan sonra içimi bir karamsarlık alıyor ki sorma. Çünkü şu an savaşta olan vs ülkeler var orada insanlar nelerle uğraşırken bizim durumumuza bak diyorum. Sana bir lafım yok kendi adıma. Dertlerimiz ne olursa olsun, vakit geçiyor bir şekilde... İnsanların hakkımızda ki düşünceleri ne olursa olsun, senin kendin hakkında ki düşüncelerin daha önemli değil mi? Kendini çirkin olarak kabul ettir kendine artık haydi, insanları takacak olursan yılların karamsar geçecek. Tipin olsa bile insanları taktın mı o hayat yaşanmaz olur.

• Konu tamamen beğenilmek isteyen yanlız insanlar üzere kurulmuş. Çirkin, güzel üzerine değil. Çirkinim veya güzelim bilemem fakat sakat değilim zıplayabiliyor, yürüyebiliyor, görüyorum duyuyorum. Ailem, arkadaşlarım haricinde kimsenin yorumu umrumda değil. Beni seven zaten güzel olduğumu farketmiş biridir. Öyle beğendirme çabasında değilim aynaya baktığımda kendimden emin dueuyorsam ve şekli şemaatimi istediğim gibi olunca mutlu oluyorum.
  • Adoring Fan kullanıcısına yanıt
    Kim çirkin burada?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.