Şimdi Ara

Cinsiyetimi Değiştireceğim. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
4
Favori
33.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kadin olmak istemeniz kadin gibi hissetmenizden kaynaklanmiyor. Hayattan kaciyorsunuz , sorumluluklarinizla be brnliginizle yuzlesmekten kaciyorsunuz. Bosluga dusmussunuz ve kendinizi degerli hissedebilmek icin bu yola sapiyorsunuz.


    Bu yaptiginiz kolaya kacmaktir ve sizi mutlu etmeyecek. Madem bu raddeye kadar grldiniz soyle dusunun. Eski ben basarisiz oldu ve intihar etti artik o yasamin bagajini tamamen cope atip simdiye kadar yapamadiklarima meydan okuyacagim. Kendinizi biraz dagitin , olmadik seyler yapin inanin ferahlayacaksiniz bu sahteligin arkasina diginmak ve olmadiginiz birseye donusmek yerine.


    Bir erkegin sorumlulugu kadindan daha buyuktur. Kadin bir arzu nesnesidir ve kadin guclu olmak zorunda da degildir. Biz erkekler bazen bu baskinin altindan kalkamayip kacariz ama cozum bu degil. Siz artik en uc noktaya kacmaya calisiyorsumuz fakat bu gercek huzuru getirmeyecek bana kalirsa...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarını noktasını bile atlamadan okudum. Gerçekten senin için üzüldüm umarım istediğin hayatı istediğin şekilde sevdiklerini kaybetmeden onlarla mutlu olabilirsin. Maalesef bu tür konularda çok cahil bir ülkeyiz sizin anlattıklarınızı çok kolay bir şekilde farklı tarafa çekebilirler. Bu size ekstra bir zorluk çıkaracak umarım her şeye hazırlıklı olursunuz ve bu olaydan mutlu bir şekilde kendinizi kurtarırsınız.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Yurt dışına çıkmak benim için önceik olarak 1. sırada ama içinde bulunduğumuz şartlar altında bu çok zor görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

    Senin gibi içsel duygularla olana lafım yok. İşin zor umarım yolunda gider herşey ama sırf keyfi ve macera peşinde koşanlara saygım sevgim yok. Yine diyorum Umarım birgün o ortada kalmışlıktan kurtulursun 😊

    Öncelikle teşekkür ederim.Ben bir tane Lgbtq üyesi tanımıyorum ki içinde yaşadıkları durumu zevk için yapsınlar.

    Bu öyle birşey değil. Kimse 20 yaşında yada 25 yaşında yada hagi yaşta olursa olsun durup dururken ''Ben cinsiyet değiştireyim çok sıkıldım'' demez. Eğer bir kişi Trans ise hep transdır. Farkına varmamıştır ya da kabullenememiştir.

    Yada bir kişi sonradan eşcinsel olayım ben demez.


    Bu doğuştan gelen birşey ve bir hastalık değil. Durum.

  • Ysgramor kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Ölümün gerçek olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve hayattan nasıl keyif alabiliyorsak o şekilde yaşamamız lazım. Bende bu dünya da kendim olabilmek ve mutlu olabilmek için ne gerekiyorsa yapacağım :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: made off hit her

    Okuyup ciddi cevap vermek istiyorum ama CSB olmadigina dair konuyu okumus birinin onayi lazim.  


    EDIT: Konuyu okudum, birazdan cevap yazacagim.


    EDIT2: Bunu kendine kabullendirmen bile zaman almis, hala da korkularin var aileni kaybetmekle alakali. Yasin kac bilmiyorum ama yasamak istedigin hayati yasamak icin yaslanmayi bekleme, hayatinin en guzel yaslarini bosa harcama.

    Senin sorununla ayni degil ama ben de istedigim hayati yapamayacagim secimler engelledigi icin yasayamiyorum, suan intihar etmemi engelleyen tek sey haftada 3-4 gun kullandigim alkol. Bir ara 7 gune cikarmistim hatta, sonra azalttim. Istedigim hayati yasamak icin yapmam gereken fedakarliklar zor geldigi icin kolayi sectim diyebiliriz.


    Tabi istedigin hayati yasa demek kolay burada, farkindayim, bu yuzden iyice dusun durumu herkese aciklamadan once. Kendine bir harita cizip ona gore ilerle ve hep olabilecek en kotu senaryoyu dusunup ona gore hazirligini yap ki olabilecek hicbir durum seni sasirtmasin.

    Oncelikle senin degisimini sorun etmeyecek, geliri de iyi olan saglam bir is bulman lazim. Kendi ayaklarin ustunde durmadan ailene durumu aciklar ve kotu bir tepkiyle karsilasirsan hayatin allak bullak olur. Ailenden uzaklasip, kendi ayaklarin ustunde durmaya basladiginda ailene acikla durumu, eger reddederlerse senin seni sevmeyen bir aileden baska kaybettigin hicbir sey olmaz, onlar onlara yasliliginda yardimci olacak bir evladi kaybetmis olurlar.

    Ayrica seninle iliskiyi kesecegini dusundugun akrabalarin ve arkadaslarinla bu degisimden once iliskini kesmeni oneririm. Zaten zorlu bir surece gireceksin, bir de dis dunyadan gelecek sikintilarla yipratma kendini o surecte. Dedigim gibi senin hicbir kaybin olmaz seni sevmeyen insanlari hayatindan cikarmanda. Seni oldugun gibi kabul edeceklerse zaten kendileri sana el uzatir, merak etme.


    Bunlar disinda da PM ya da WhatsApp'tan konusmak istersen konusabiliriz. Buyuk ihtimalle anonim kalmak isteyecegin icin PM'den istedigin zaman yazabilirsin. Senin disinda da bir kac kisi var forumdan tanisip WhatsApp'tan arada konustugumuz.

    Merhabalar.


    Evet aileme kaybetmekle ilgili korkularım var ancak bu durum değişim sürecine girmeyeceğim anlamına gelmiyor.

    Şartlar ne olursa olsun ailem ister beni bu şekilde kabul etsin ister etmesin yanımda olmasın. Benim yaşamaya ve kendim olmaya hakkım var. Ve bunun gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım. Emin adımlarla ilerleyeceğim ve bu hassas süreci olabildiğince az yara alarak atlatmaya çalışacağım.


    Ve dediğiniz gibi şuanda bu kararı almamda ki en büyük sebeplerden bir tanesi de şu : Oturup ciddi olarak 20 yıl sonra kendimi nerede görüyorum.Bunu düşündüğümde 45 yaşında yaşlılık çağlarının başlarında hayatını yaşayamamış erkek bedeninde hapsolmuş bir kadın olmak beni öyle boğuyor ki. Sadece hayalini kurmak bile kapana kısılmış hissetmeme yetiyor.

    O yüzden ne kadar erken kendim olabilirsem ve hissettiğim bedene kavuşursam o kadar iyi. Ve hayatımı bir hiç uğruna harcamamış olurum. Artılarıyla veya eksileriyle kendim olurum.


    Maddi olarak köşede birikimim var ancak iş bulabilme konusunda benimde şuphelerim var. Trans birey olarak Türkiyede düzgün bir işte nasıl çalışabilirim bende bilmiyorum. İlk hedefim cinsiyet değişim sürecine girmek. ( sakal için laser ses inceltme ameliyatı yüz kadınsılaştırma ameliyatı ve hormon tedavisi) İkinci hedefim Yeniden ama trans birey olarak üniversite okumak.En azında Dokuz eylül yada itü gibi universitelerde lgbt toplulukları var ve sayıları az da olsa universite okuyan trans bireylerde varlar. Okurken nasıl maddi geçimi sağlarım onu bende bilmiyorum. Ama Türkiye için çizdiğim en mantıklıhayat planı bu şekilde.





  • Kafan uçmuuuuuş

  • Görünüşünü kadın olarak değiştirdiğine tüm sorunlar çözülecek mi? Kadın gibi görünmeyi tercih edip cerrahi operasyon geçirip, tekrardan erkeğe dönenlerde var. Sence niye dönüyolar onlar kendilerini kadın gibi hissetmiyolar mıydı? Yoksa aradıkları şey kadın gibi görünmekten çok daha farklı mıydı? İnsan, hayatındaki zorluklardan çıkış yolunu hep bahanelerde arar. Suçu hep sahip olamadığı şeylere atar. Onlara sahip olduğunda da sorunu çözülmez. Sen kadın olarak göründüğünde sorununun kadın gibi görünmek olmadığını anlayacaksın. Anladığın zaman bu yazdıklarım aklına gelsin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    Türkiye gibi 3. Sınıf ortadoğu ülkelerinde mantıklı bir hareket değil.

    Devlete memur olamayacaksın özel sektör patronları ve toplumun geneli sana şeytan gözüyle bakacağı için hayatının sonuna kadar büyük ihtimal seks işciliği yaparak yaşayacaksın.. Bu da yetmiyormuş gibi sana hasta, psikolojik sorunlu, şeytan edasıyla bakanlar seni toplumdan dışlayan elinde tesbih sallayan delikanlılar seninle seks yapmak için görüşmeye gelecek.

    Hayata bir kere geliyorsun, ne yapmak istiyorsan yap, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa ama bunu ortalama zekası yüksek insan hakları olan medeni bir ülkede yap.


    görüyoruz ki bu forumda imkanı olsa sana her türlü zorluğu çıkartacak, seni dışlayacak hatta kafanı bile kesebilecek bir çok forum üyesi var şimdi tek tek bunları tespit et ve ortalamasını bul bunu da 90 milyona oranını bul. ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

    Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Gidebilsem ilk fırsatta bir avrupa ülkesine giderim.

    Şimdilik planım geçiş sürecini Türkiye de tamamlamak. İlerde olurda imkanım olursa herhangi bir avrupa ülkesine seve seve giderim.



    Seks işçiliği konusuna gelecek olursak. Size ve diğerlerine belki saçma gelecek ama ben onu bile göze aldım. Ne olursa olsun bundan sonra hayatıma fiziksel görünüş olarak da kadın olarak devam edeceğim.

    Erkek olarak yaşadığım ve diğer insanlara kendimi erkek olarak tanıttığım her saniye bana işkence gibi geliyor artık. Eskiden bunu kaldırabiliyordum ancak şuanda artık kaldıramıyorum.


    Dışarda birisi bana beyfendi dediğinde bile bu zoruma gidiyor. O yüzden ne olursa olsun ister Türkiye de ister bir avrupa ülkesinde ben kendim olmaktan vazgeçmeyeceğim.





  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt

    Diğer arkadaşlara da durumu açıkladım. Böylesi yürümüyor zaten.

    Geçen sene kendimi kabullendiğimden beri ailemden ayrı yaşıyorum. Çalışıyorum ve akşamları kadın gündüzleri de erkek rolu yaparak devam ediyorum ama yürümüyor.


    Her aynaya baktığımda yabancıların gender dysrophia dedikleri o illet şeyi yaşıyorum.

  • askerlikde ne yapmayı düşünüyorsun oralar böyle tiplere zindan olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bu kadar hıyar dolu bir ortama yazman saçmalıktır. Anlayamıyorum cidden insan hayatını etkileyecek bu kadar önemli bir olayı, fikri neden paylaşır? Hayat senin hayatınken bu çöl orangutanlarının cirit attığı ülkede bu kanıtlama çabası niye? Sert çıkışıyorum biliyorum, seni bu kararında destekliyorum. Ama burada çoğunlukta olan insan müsveddelerine kendini kanıtlamaya çalışman hiç mantıklı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaiser. kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Beni anlayabilen insanları gördükçe mutlu oluyorum. İyi ki varsın iyi ki varsınız.

  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt

    Güzel günlerdi :). Terra miui :)

  • ReturnOfLegend R kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi yapacağım. Mutlu olmaya çalışacağım hocam.

    Ve karşılaşacağım sosyal toplumsal ve ekonomik zorlukların farkındayım. Olabildiğince hazırlıklı olmaya çalışıyorum herşeye karşı.

  • Belki de yardım almalısın. Sana neden erkek bedenine sahip olduğunu anlatacak biriyle tanışabilirsin. Hormonların bozuktur belki, ama bu düzelmeyecek demek değil. Ne olursa olsun birine görünmelisin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    İşte bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Umarım hayatınızın geri kalanını istediğiniz cinsiyet içinde geçirirsiniz.Ben hep bu konuda bir hastalık ya da lanet olmadığını düşünüyorum.Siz doğuştan aslında kadındınız lakin erkek bedeninde doğdunuz.Bu hepimizin başına gelebilecek bir durumdu.Sonuçta doğarken ne olacağını kendimiz seçemiyoruz.Açıkçası gerçekten çok zor bir durum.Bütün hayatınızı ait olmadığınız bir beden içinde geçirme düşüncesi bile beni ürkütürken siz 25 yıldır bunun birebir içindesiniz.Umarım hayatınızın geri kalanı arzuladığınız şekilde geçer...

    İyi dileklerinz için çok teşekkür ederim. Amacım hayatımın geri kalanında olmadığım biriymiş gibi davranmamak ve kendim olabilmek ve inanın sürekli insanlardan saklamaya çalışmak maske takmak ve aynı zamanda kendi vucudundan nefret etmek o kadar zor bir durum ki.





  • Anlıyorum bütün eşcinsel bireylerin yaşadığı sorun.Toplumdan dışlanmak kendini izole etmek kimseyle takılmamak arkadaşlık iletişim kuramamak.Bizim gibi toplumlarda bu çok ağır ve tarvmatik.Gelismiş Ülkelerde bu yüzden eşcinsellik serbest oldu zaten.Abd yapılan araştırmaya göre eşcinsel yasası çıktıktan sonra Ülkede intahar vakalarında ciddi oranlarda azalma yaşamış.İnsan özgür iradedir özgür yaşamasına fırsat tanıyacaksın
    Hayatına zorla kilit vurursan bu toplumda bambaşka sorunlara yol açıyor.Ülkemizde insanlar anlamıyor malesef onlarında insan olduğunu duyguları olduğunu zannediyolarki bütün eşcinseller hep kerimcan gibi alakası yok okadar çok nornal insanlarda varki ama toplumsal işkenceye maruz kalıyorlar resmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyedesin askerliği var anan baban ne diyecek akrabaların ne diyecek avrupada olsan hadi neyse belki fake konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.