Şimdi Ara

Cinsiyetimi Değiştireceğim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
4
Favori
33.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevabım sana değildir köftehor, bunu okuyan benimle aynı fikirdekileredir.



    Kardeşlerim, ortadoğululuğumuzu bireysel olarak batı özentiliği ile yenmeye çalışan kişiliksizler sizi fikirleriniz yüzünden sürekli aşağılayacaklar. Yılmayın. Bu güçsüzlerin size karşı yapabilecekleri tek şey bu ve bunun gibi sosyal dışlamacılık, dalga geçme vsdir. Sakın yılmayın.

  • Yaratılanı severim Yaratandan ötürü.. diye çok güzel bir söz vardır. Bazı kesim kullanır ama sadece sözde bırakır. Bu söz bu konuya İTİCİ yorum yapan GERİ KAFALAR içindir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LutSamed

    Erdoğan'ın aile ve sosyal politikaları çok belli. Ülkenin en ünlü transının "token" olduğunun farkındasındır umarım, ki, ben Erdoğan'a oy vermiyorsam faşist bir diktatör olmadığı için. Olduğu için değil.

    Boş, konuyu nasıl erdoğana çektin orası muamma :) Yurtdışında düğün konvoyu yapan, karı kıza laf atan, Türklerin imajını yerle bir eden tipler bunlar işte. Eşcinselliği sevmem, savunmuyorum da ama kişinin tercihleri kendini ilglendirir. Yok erdoğanı mumla ararmışız bilmem neymiş.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: equallyworthless

    Bu mesaj silindi.

    işte aradığım ruh :)

  • LutSamed L kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen rahatsız mısın acaba? Bir de ortalığa ingilizce ifadeler falan serpiştiriyorsun ya cidden kendini komik duruma düşürüyorsun.Yazdığın seyin nece olduğuna bakmam,dolu mu boş mu?Onemli olan bu.Neyse konumuza dönelim:

    Herhalde tüm LGBTİ+ bireyler kötü muameleden intihar etmiyor.Bu, senin gibi homofobiklerde de olduğu gibi farklı sebeplere dayanır.Ama burda orandan bahsediyoruz.Bu insanların intihar sebebi büyük oranda homofobiklerden ve onlarin kötü muamelelerinden kaynaklaniyor.

    Et kesme meselesinde hala aynı tutumu takınmana ragmen farklı birsey yazmış gibi görünmeye çalışiyorsun.Cidden iflah olmaz bir manipülatörsün.

    Olayı bağlamından koparmak için cesitli hileler yapan sensin.Yazdiklarını istediğin gibi evirip ceviriyorsun.Cidden iyi bir manipulatorsün.Zaten yazdıklarindan Narsist bir kisiliğin olduğu belli oluyor.Saşirmamak lazim

    Ikincisi belli bir seyi elestirmek ile nefret söylemi arasinda bir fark var.Sen bildiğin hedef gösteriyorsun.Ki bu yaptığın mavi gözlü dogmuş birini eleştiriyorum demekten farksiz.Ayriça ben de homofobigin tekini eleştirmişim,napalim susalim mi.Sen beni bildiğin bunu yaptiğim için sucluyorsun.İste senin bu yaptığın duygusal santaj:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabador -- 29 Haziran 2020; 16:6:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • NT2L kullanıcısına yanıt

    Aferin, böyle yenilgini kabullen.

  • Bazi arkadaslar agir bos yapmislar dostum sana tavsiyem nasil hissediyorsan oyle yasa gorunumunu de o dogrultuda sekillendir planladigin gibi. Avrupa da sosyal acidan daha uygun kulturlerle karsilasacagindan daha rahat yasayacagina eminim. Yaptıgın iste iyi olmaya calis trans kimliginle one cikmaktansa. Hayat senin, basaramaman icin sebep yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke buraya konu açmasaymışsınız. Derdinizi açtınız ama dert dinleyecek kimse yok burada. Ergen dolu. Umarım güzel bir yaşamınız olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LutSamed L kullanıcısına yanıt
    Asıl sapıklar senin gibi hiç anlamadığı konularda ahkam kesip canınız cehenneme diyenlerdir.nefretle beslenir senin gibi tipler iyi bilirim.şu attığın mesajı da bir insan atamaz insan bile değilsin sen.her zaman büyük resmi de görür senin gibi tipler hiç şaşmaz bu.
    Ama şunu da bil içindeki bu nefret en çok sana zarar verecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zabador kullanıcısına yanıt

    "dolu mu boş mu"


    İyi de tencere senin dibin benden kara mevzusu var burada. Verilen hiçbir kaynağı kabullenmeyeceğini ben önceden tahmin ediyordum zaten. Bana manipülatör derken bu konuda ben nek adar tutucu bir duruşa sahipsem, sen de o kadar tutucu bir duruşa sahipsin. Verilen kaynağı kabul etmiyorsun. Ve "garip şekilde" diğer verdiğim linklerin hiçbirine bir şey dememişsin, tek derdin şu an %50si intihar eden transların intihar etme sebebinin aramızda mutabakata varamıyor oluşu.


    "Bu insanların intihar sebebi büyük oranda homofobiklerden ve onlarin kötü muamelelerinden kaynaklaniyor."


    Kötü muameleyi nasıl belirliyorsun? Nedir baremin? Ayrıca bahsettiğin oranı görebilir miyim?


    "Et kesme meselesinde hala aynı tutumu takınmana ragmen farklı birsey yazmış gibi görünmeye çalışiyorsun"


    Farklı bir şey yazmadım zaten. Etini kesince mutlu olacağını düşünen fakat yine de olamayıp, intihar eden insanlar var. Ve bunun müsebbibi de benim burada senin gibi beyaz atlı şövalyelerle tartışmam değl. Bu dedğim de 70'ler sonunda başlayan İsveç'te yapılan uzun dönem bir araştırmada kanıtlandı.


    "Zaten yazdıklarindan Narsist bir kisiliğin olduğu belli oluyor."


    Bunun konumuzla ne alakası var, anlamadım? Manipülatör oluşum iddiana taban mı yapıyorsun? Dikkatini çekerim, normal dediğin bir şeye hayır normal değil deyişim üzerine bana manipülator diyorsun. Eşcinsellik normal değil. Dünyanın çoğu hâlâ normal görmüyor, normal görülecek bir yanı da yok. "Kadınlar"ı katıp olayı sadece sayı bazlı varoluşa indirgeyerek manipülasyon yapan asıl sensin.


    "nefret söylemi arasinda bir fark var."


    Kardeşim, Amerikan kültürüyle büyüdüm desem yeridir. Benim için yok. şu an Türkiye'deyim gerçi bu yüzden kanunsal olarak var, haklısın (TCK 216) fakat düşünsel bazda nefret söylemi dediğin şey ifade özgürlüğüdür. Bir söylemin nefret söylemi olması onun eleştirel içeriğini azaltmaz.


    "Sen bildiğin hedef gösteriyorsun"


    Hayır.


    "Ki bu yaptığın mavi gözlü dogmuş birini eleştiriyorum demekten farksiz"


    Eşcinselliğin doğuştan olduğunu kabullenmiyorum yalnız ben. Bu yüzden var, Kİ yine mavi gözlü birini mavi gözlü olduğu için de eleştirebilirsin, benim için sıkıntı yok. Bir insanın doğuştan gelen özellikleri onu eleştirden münezzeh kılmaz.


    "Ayriça ben de homofobigin tekini eleştirmişim,napalim susalim mi."


    Hayır susma, konuş. Hatta forum yönetimi izin verse, küfür etsen de sorun yok. Yalnız destek olduğun eşcinseller yarın bir gün yeteri kadar eşcinsel dostu olmadığı için seni büyük pişman edebilirler. https://nationalfile.com/its-now-transphobia-to-refuse-to-date-trans-people-say-twitter-experts//


    "İste senin bu yaptığın duygusal santaj:))"


    Değil.





  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

    Ben çekmedim. Diğer şahıs "ülkenin en büyük transexüeli Erdoğan'ın masasında görülüyor" dedi.


    "Yurtdışında düğün konvoyu yapan, karı kıza laf atan, Türklerin imajını yerle bir eden tipler bunlar işte. "


    Yanlışsın. Homofobinin yeni yüzü din ve örf temalı değil artık. O eskidendi. şimdiki homofobi batıdaki baskıcı eşcinsellikten bıkmış, okumuş görmüş, kültürlü insanlarda da var. Sağduyulu bir insansanız zaten on yıla kalmaz homofobiksiniz. İki kelime ingilizce ya da başka bir yabancı dil iliyorsanız, anaakım olmayan medyayı takip ederek şimdi de olabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LutSamed -- 29 Haziran 2020; 16:33:6 >
  • LutSamed L kullanıcısına yanıt
    Yazdim diger linkle ilgili de.Yukarda ara bul.Yanlışı hiçbir bilimsel arguman sunmadan patlaştığın linkler üzerinden tutucu bir sekilde eleştiriyorsun.Kaynakların bir tarafın fanatizmini yaptiğini bile bile.Farkettiysen sabahtan beri kaynaklar uzerinden tartisiyoruz.Çünkü sen ısrarla kabul edilmeyecek linkleri kaynak olarak sunuyorsun,bunu kabul etmeyince suçlu oluyorum.

    Neyse,cidden tartişmaya degmeyecek bir insansin.Artik amerikaya donersen herkese saglanan özgürlük ortaminda homofobik sloganlar atıp aglayarak günlüğüne yazabilirsin.Senin gibi biri yüzunden de konuyu cok uzattim.Konu sahibinden de özür dilerim burdan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nasıl mutlu oluyorsan onu yap, milletin boş laflarına da kulak asma.


    sokakta delikanlı, errrrrkek, maço geçinen tipleri biliyoruz sahil yolunda travestilerin en büyük müşterilerini bu portföy oluşturuyor.

  • Selamlar


    4 yıldır hrt tedavisi görüyorum 3 yıl önce de ffs, vfs ve kondrolaringgoplasti oldum



    1 yıldır Türkiye de yaşıyorum pandemi dönemi bitince tekrar döneceğim.



    Eğer konuyu dalga amaçlı açmadıysan ve İstanbul da isen yardımcı olabilirim.


    @MrNobody

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LutSamed

    Ben çekmedim. Diğer şahıs "ülkenin en büyük transexüeli Erdoğan'ın masasında görülüyor" dedi.


    "Yurtdışında düğün konvoyu yapan, karı kıza laf atan, Türklerin imajını yerle bir eden tipler bunlar işte. "


    Yanlışsın. Homofobinin yeni yüzü din ve örf temalı değil artık. O eskidendi. şimdiki homofobi batıdaki baskıcı eşcinsellikten bıkmış, okumuş görmüş, kültürlü insanlarda da var. Sağduyulu bir insansanız zaten on yıla kalmaz homofobiksiniz. İki kelime ingilizce ya da başka bir yabancı dil iliyorsanız, anaakım olmayan medyayı takip ederek şimdi de olabilirsiniz.

    Cahilliğinle beraber git buradan, biraz oksijen bırakmış olursun diğer insanlara. Malum ağaç bırakmadınız çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedi yaşındaki erkek çocuğunun cinsiyet değişim hormonu almasını engelleyen babanın elinden ortak vekaletin alınıp, anneye verilmesine bir şey dememişsin.


    Keza on yaşındaki, kadın kıyafetleri giyip, makyaj yapıp gay barlarda dans eden erkek çocuğuna da. Ve SB239 nolu kanunla AIDSli kan verilebileceğine de...



    "Eşcinselliğin hastalık olduğunu söyleyen başka bir haber var sitede" diyorsun, bundan başka bildiğimiz, üstünde konuşutuğumuz kaynağın haricinde, kaynak eleştirin olmamış.


    "Artik amerikaya donersen herkese saglanan özgürlük ortaminda homofobik sloganlar atıp aglayarak günlüğüne yazabilirsin"


    Hele bir boogaloo (iç savaş) çıksın, demokratların, komünistlerin başları bir ezilsin de, ben orada kurulacak otoriter, dışarıdan ten rengi beyaz a4 kağıdından bir ton koyu adamı almayan faşizan bir sisteme razıyım, varsın beni de almasınlar, geri dönemeyeyim.


    Ayrıca sorumu yenileyeyim:

    Kötü muameleyi nasıl belirliyorsun? Nedir baremin? Ayrıca bahsettiğin oranı görebilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LutSamed -- 29 Haziran 2020; 16:55:53 >




  • bütün bu şeyler insanın bi uğraşı olmamasından kaynaklı,, savaş, dövüş, esrar, geçim sıkıntısı çalışıp kazanmak zorunda olmak, vs vs gider,,,

    faturalar ödenecek duruyor, ve ben bi saat önce hesap yaptım dedimki yarın da calisabilirsem 8 kredi kartından bi tanesinin borcunu tamamen oderim diye fakat şimdi yazarken aklıma geldi dogalgaz elektrik su İnternet hepsi ödenecek duruyor


    yani kısacası bi mücadelenin içinde olduğum için ne top olmayı ne esrar kullanmayı ne bir psikopat olmayı uygulamayı değil,, düşünmeye bile zaman yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.