Şimdi Ara

Çince program ile işletim sistemi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 ultimate ve Windows Vista Home Edition kullanmaktayım. Bilgisayara yüklediğim bir çince program. Çalıştırmaya kalktığımda

"This version can execute under Chinese Windows" hatası veriyor.

Acaba registry v.s. oynayarak programı kandırmak mümkün mü? Bu tip programlar registry de nereye bakar language sorgulamak için?

Çözüm önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

NOT: Son yöntem olarak hiç bir çözüm bulamazsam WM'de Windows XP Chinese yükleyip programı orda denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanay54 -- 19 Ekim 2009; 15:04:50 >

Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes &amp; Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletim Sistemi Yükleme Hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.