Şimdi Ara

İşletim Sistemi Yükleme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEME HATASI DİO.1 GÜN EWWEL OLDU..BİLG. KAPATIK YENİDEN BAŞLATTIM AÇILMADI BÖLE OLDU.TURP GİBİ BİLGİSAYARDI 1 GÜN ÖNCE... İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLEMEDİM Kİ AÇILMIO BİLG. SADECE BİOS A GİREBİLİOM AHA DA RESİM....

İşletim Sistemi Yükleme Hatası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hard diskinde problem olabilir ama önce bi cd ni değiştir cd bozulmuş olabilirde...
  • CD FELAN YÜKLEMEDİM BN YA..BİLG. NORMAL ÇALIŞIO DU..WEB CAM DONANIMI YÜKLEDİM.EVET, BİLG. BAŞTAN BAŞLATMAK İSTİYORUMU İŞARETLEDİM EN SONUNDA TEMİZ OLSUN DİE,,BASIŞ O BASIŞ BİLG. YENİDEN BAŞLARKEN BÖLE OLDU.... BN WİNDOWS CD Sİ YÜKLERKEN OLMADI KARDEŞ...
  • hımsss anladım ama windows gitmiş gibi dostum çökmüş yani notebook abi çok karşılaşıyoruz bu sorunlarla kurduğun şey windows göçertmiş olabilir hard diskinde bozulmuş olabilirde arkadaşım içinde disket veya cd varsa çıkart ama bak bunlardan bile açmayabilir
  • İÇİNDE DRİVER CD Sİ VARDI ÇIKARTTIM AMA OLMADI..HARDDİSK İ ÇOK AZ DI 40 GB LAPTOP NERDEYSE HEPSİ DOLU İDİ.. BUNU YÜKLEDİK İYİCE YER KALMADI ONDAN MI ACABA??BİLGİLERİ KURTARAMAZ MIYIZ?LAPTOP DA BNM DEĞİL DAYIMIN HEDİYE WEBCAM ALDIM BANA PATLADI WALLA....
  • bu sorun genelde dediğim gibi ya hdd bozulması yada windows zarar görmesi f8 ile güvenli kipe gir makinayı geri almayı dene diyicem ama bu durumda f8 e bile giremeyebilirsin. kesin windows dosyalarından bazıları zarar gördü oda karşına işletim sistemi yuklenemiyor hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerup -- 27 Eylül 2007; 1:19:24 >
  • F8 E BASMIOM F2 İLE F12 BASABİLİOM ONLARDA BİOS LA İLGİLİ ŞEYLER....WİNDOWS CD SİNİ TAKIP ONARMA YAPABİLİRMİYİZ FORMAT ATMADAN.BİLGİLER LAZIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem geri yükleme(xp)
    22 yıl önce açıldı
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • notebook hdd sökebiliyorsan bi sök yerinden sonra güzelce oturt bakalım tekrardan yine diyecek mi ?
  • SÖKEMEM VALA LAPTOP BNM DEĞİL.. BU GİDİŞLE BİLGİSAYARCI YA GÖTÜRECEĞİZ..AMA YARDIMIN İÇİN SAĞOLASIN KARDEŞ..
  • inş kurtarırsın bilgilerini dostum ki bilgi kurtarmak sorun değil hdd söküp 2 nci disk olarak takıp alabilirler ama windows tekrardan kurulması gerekebilir ki büyük bir ihtimalle kurulacak ayrıca rica ederim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
  • Dostum güvenli modda açılıyosa en son yükledigin webcamın programını bi kaldır daha sonrada windows xp cd sini tak windows onar tuşuna bas bakalım bide öyle dene
  • hocam bnm hdd zaten çok az hdd yi çıkarıp yeni hdd takabilir miyim..40 gb az 80 yada 120 olur mu..laptoplarda hdd değişimi olur mu acaba??
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerup

inş kurtarırsın bilgilerini dostum ki bilgi kurtarmak sorun değil hdd söküp 2 nci disk olarak takıp alabilirler ama windows tekrardan kurulması gerekebilir ki büyük bir ihtimalle kurulacak ayrıca rica ederim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
  • bENCE wİNDOWS xp cd SİNİ TAK VE oNARMA İŞLEMİNİ BAŞLAT
  • Tabiki Olur 2.5 Diskleri Takabilirsiniz. Diskinizin Idemi , sata mı olduğunu kontrol ederek Aynı girişli farklı bir disk alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

hocam bnm hdd zaten çok az hdd yi çıkarıp yeni hdd takabilir miyim..40 gb az 80 yada 120 olur mu..laptoplarda hdd değişimi olur mu acaba??
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerup

inş kurtarırsın bilgilerini dostum ki bilgi kurtarmak sorun değil hdd söküp 2 nci disk olarak takıp alabilirler ama windows tekrardan kurulması gerekebilir ki büyük bir ihtimalle kurulacak ayrıca rica ederim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

tabiki takılır 2.5' lik hddler ama sen yapabilirmisin bunu bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.