Çince bilen arkadaşlar varsa, 2. yabancı dil olarak çince düşünüyorum. kurs falan olmadan orta seviye çince öğrenilebilir mi ve yolu nedir?
Çince öğrenmek çok zordur.Bir yerde okumuştum çinde doğup büyüyen birisi ancak 28 yaşına geldiğinde tam çince öğrenebiliyormuş (ortalama 28 yaş)Seçmeni tavsiye etmem
ne yapcan lan cinceyi insan rusca ögrenir
Öğrenirsen iş olanağın çok fazla. Tüm pazarları ele geçiriyorlar, bilişim ve kariyer odaklı başka yabancı dil önerebilir misiniz?
İngilizcen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Destvico3331
İngilizcen var mı?
var. bidahaki yaza yurt dışına çıkarak ingilizce olayını bitirmek istiyorum. ondan sonra bir yabancı dil daha düşünüyorum ama karar veremedim.
ispanyolca dünyada ingilizceden sonra en popüler dillerden hatta amerikaya ispanyolca bilerek gitsen bile bi sıkıntı olmaz.en fazla kabul edilmiş resmi dil ayrıca
Orijinalden alıntı: D3monHunter ispanyolca dünyada ingilizceden sonra en popüler dillerden hatta amerikaya ispanyolca bilerek gitsen bile bi sıkıntı olmaz.en fazla kabul edilmiş resmi dil ayrıca
Son zamanlarda herkes İspanyolca diyor bi deli atmış kuyuya hesabı şu anda dünyanın en büyük 2. ekonomisi ÇİN 2020 yılında en büyük olacak söylentileri var.Çin'ce öğrenmek aha mantıklı ancak ülkede 12-13 tane farklılaşmış lehçeler varmış o durum nasıl düzelir bilmiyorum ama şöyle veya böyle öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
quote:
Orijinalden alıntı: D3monHunter ispanyolca dünyada ingilizceden sonra en popüler dillerden hatta amerikaya ispanyolca bilerek gitsen bile bi sıkıntı olmaz.en fazla kabul edilmiş resmi dil ayrıca
Son zamanlarda herkes İspanyolca diyor bi deli atmış kuyuya hesabı şu anda dünyanın en büyük 2. ekonomisi ÇİN 2020 yılında en büyük olacak söylentileri var.Çin'ce öğrenmek aha mantıklı ancak ülkede 12-13 tane farklılaşmış lehçeler varmış o durum nasıl düzelir bilmiyorum ama şöyle veya böyle öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim.
Ya çok öğrenmek istiyorum ama adam gibi bir kurs bulmak çok güç ve kendi başıma öğrenebileceğim bir dil değil, ayrıca kaynağım yok.
Google Çeviri Varken Çinceye Ne Gereynk Var :D
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
Ne zamandan beri Donanımhaber'e böyleleri türedi ya. Ciddi şeyler konuşulmuyor mu artık?
Cincede hangi cince ??
Cincenin 4 farkli olani var ama en yaygin konusulani kanton dili... Bu arada hic tavsiye etmem 5 senedir ogrenemedim sen hic ogrenemezsin !!
spe aynı kafayız ingilizcenin yanına çinceyi ekle işsiz kalmazsın :D çinceyi öğrenmek sorun.. livemochayı biliyosundur belki gir oraya ufak ufak başla derim..
Sağlam bir okula gitmek şart, zaten Çince bileni şirketler havada kapıyor. Eğer öğrenirsen parayı kırarsın, ama çook zor.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
Gece gece iyi güldürdün ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme