< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwithwiki -- 14 Eylül 2014; 18:15:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwithwiki -- 14 Eylül 2014; 18:15:49 > |
4x4 , klasik otomatik şanzıman , dev gibi araba , yakıta hiç deginmemenizin özel bi nedeni var mi
![]() |
Insanlardaki onyargilari parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur.Albert Einstein.
Almayın arkadaşlar.Ssangyong almayın. Subaru Volvo Mazda almayın. Siz almayın ki bız bu tip araçlar değer kazanmasin ucuza binebilelim. ![]() |
Yorumlarin hepsini okudum "sabirla"
Iki sey dikkatimi cekti. 1.Hiç kullanmayip yorum yapan 2.Hiç kullanmayıp/araştirmayip bilgi sahibi olanlar. Araç amerika'da yokmuş. "reno,pejo,duster,citroen,opel'i amerikanin her sokağında gormek mumkun!! Sozum ona buyuk markalarin "small overlap crash test'te nasil cuvalladiklarina bir bakim ncap'ta 5 yildizli arabalar.c180/3.20 vb inceleyin. Ben zamaninda skoda kullanirdim "yemedigim laf kalmazdi ama bilmezlerdi vw yapimi oldugunu " he derdim gecerdim. Simdi Rexton kullaniyorum boyle konusanlara "he diyip geciyorum" Marka bilinirligi ve altyapi bir surec isidir eger sahsuvaroglu markaya inanir mantikli secimlerle ulkeye arac getirirse ssangyong tutar. En azindan kemik bir kitlesi olur. 3 aydir kullaniyorum. Iki defa servisine gittim kendi ses takintimdan iki ayri usta bir saat benimle ugrastilar "of demeden" Mudurler,satis gorevlileri guleryuzlu yardimci olmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.öcü gibi gosterilmis katilmiyorum. Gelelim arabaya. Cekirdek aileyiz ben esim ve oglum. Insallah 4leyecez:) Bagaj, ic hacim mukemmel. Deri koltuk kalitesi , iceride kullanilan malzeme tatminkar. (Yeni tiguan 2.0 tdi icinde kullanilan ucuz plastigi gordukten sonra harika bile diyebilirim.) Arac 2 ton / 2.0 dizel / 155bg~360nmtork Keske 2.7 ya da 3.0 olsa ama devlet kan alir (!) o yuzden adamlar sunu yapmis 1500/2000 devir full 360nmtork kullaniyor hantal degil (!) binek bir araba performansi beklemeyin. Yakit 66 lt dizel ile ~ full istanbul trafiginde 600km yaptim. 2013 model 49bin km'de 98 bine aldim. 7 kisi yalovaya gittik aldigimiz keyfi anlatamam. Xtrail demissiniz ... Once onu alamaya gitmistim 1.5 dizel araba bagiriyorr biri arkadan itsinde gidelim diye. Iceri deli gibi motor sesi geliyor adama bu ne dedim 185 binlik arabada japonlar boyle dedi. Uzun lafin kisasi NE BEKLEDIGIN VE IHTIYACLARINLA ALAKALI. Ikinci el konusuna gelirsek ben aldim eminim alacak baska bir dost bulunur satilacagi zaman. |
M mng1 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Iihs NCAP kncap bana sadece fikir verir.ben bu kurumların tarafsizlından şüpheliyim. ben makina mühendisi ve tasarimciyim.mekanikten anlarım. Almadan önce didik didik ettim aracı. Ben Sizin araba alırken baktığınız ic mekan ve bagaj gibi kısımlara bakmam. Şase.kupa.kapı. alt yürür düzen.kabin koruma kafesi.Salıncak kollari.kapı ici barlar.akslar.difransiyeller gibi aksamlara bakarım. Rexton da bakarak aldım.yanılmamisim. Arazide çok zorlamama rağmen hic yolda bırakmadı.sizin yürüyerek giremeyeceginiz yollardan geçtim. ![]() Birgün arabana kiyip araziye girmeyi düşünürsen haber ver birlikte girelim. Hem görmüş oluruz mazda ne kadar ilerleyebiliyormus arazide. ![]() ![]() |
Hunharca tabiri biraz hafif kalmış bence
![]() Güzelim arabada yol bilgisayarı yok, bu şekilde aracı göndereni o ısıtmalı koltuğa oturtup sıcaklığı 90'a ayarlayacaksın ![]() |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 14 Eylül 2014; 1:09:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacox -- 14 Eylül 2014; 1:56:53 > |
|