Şimdi Ara

Çin Malı Sanılan Büyük Koreli Ssangyong Rexton Test Sürüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
23.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Distribütörlük sorunda var tabi ama devletin aldığı oranda var, her bir ekstra donanım için vergi alıyor devlet haliyle arabanın fiyatı'da bu şekilde uçuyor. Aynı sorun Korando Sports'ta da var kasa uzunluğu nedeniyle 4x4'ü Türkiye'ye getirilemiyor.

Sürdüğüm araç 2012 modeldi bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

127 Binliraya ML kadar büyük jip satıyor diyorsunuz da şuan piyasaya yeni çıkmış 7 kişilik X-Trail var 98.900 fiyatı var.Rextonun iç donanımı geçtim en basitinden direksiyonda konumlandırılmış düğmelerde bile hiç estetik yok bu Koreliler bence tasarım işini tam yapamıyorlar Şuana kadar yaptıkları arabalar bence hepsi birbirinden kötü(Tasarım olarak)...Bir tek rexton bu konuda başarılı.Ama oda iç tasarım ve donanım olarak berbat.

2.7 dizel ve 3.2 benzinli mercedes motorları kullanırken diff kilidi vardı Rexton'da. Ayrıca verdiğiniz örnekteki araç baz donanımda 1.6 motorla vergi avantajı sağlamış ve manul vitesle kombine edilmiş halde. Benim dediğim fiyattaki araç 2.0 motorlu otomatik şanzımanlı ısıtmalı elektrikli deri koltukları olan 4x4 araç. Sizin dediğiniz araç ayrıca önden çekişli.
    Koreliler işi bilmiyor değil adamlar esnetikten anlamıyorlar daha çok kullanışlılığa kafa yoruyorlar. İç tasarımı da iyi rexton'un ama göze batan direksiyon onu da esnetik yapsalar biraz daha iyi gözükebilir. Donanım olarak ta çok eksiği yok aslında Türkiye'ye gelen araçlarda başta dediğim gibi vergi sıkıntısı 200 bin lira'ya gelse Rexton sanırım satışlar %60 düşüş yaşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Hunharca tabiri biraz hafif kalmış bence

Güzelim arabada yol bilgisayarı yok, bu şekilde aracı göndereni o ısıtmalı koltuğa oturtup sıcaklığı 90'a ayarlayacaksın

türkiyede donanim fakiri.
    Avusturya ve rusyada anahtarsiz giristen yağmur sensorune kadar herşey var.
    Turkiyede satilirken Bu araba da mutlak olmasi gerken ilave donanımlar olmalı veysel.

1.yol bilgisayar
    2.pusula altimetre Barometre pusula
    3.multimedya ekranı
    4.bi xenon far.

Bildiğim kadarıyla bunlar yeni modellerde de yok, distribütör tam dayaklık..

Acaba yol bilgisayarı sonradan açılabilyor mudur?Herhangi bir Bilgi ekranı var mı araçta ? varsa aracı serviste bilgisayara bağlatıp açtırılabiliyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusya'daki araçlarda felan var ama onların çoğu 2.7 motorlu ecu'ları farklı olabilir. Ama yine de bir sormak lazım.
  • Daha güvenlik testi bile olmayan Amerika ya satilmayan araca asla 130000 TL baglamam.araç diştan tek kazada perte cikacakmis gibi duruyor.bir yerde okuduğum kadariyla da zamanla aracin alti zemine daha da yaklasiyormus..bu araçla girecegim araziye Subaru forester-mazda cx5 ile girersem çok daha rahat cikarim.malzeme kalitesi berbat ve çok az donanimi var.şahsen bu araç yerine gidip Subaru xv alirim hem daha iyi araziye girer,hem daha sorunsuz hem de daha kaliteli bir araç almiş olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    Aracı daha önce kullandınız mı Ssangyong'un dünyanın en büyük çelik üreticisi olduğunu biliyor musunuz ? Fanboyluk yapmıyorum burda ama bu sorunlarla karşılaşan bir kişi dahi duymadım. Ayrıca eski modellerinin kaza testleri var ki bu zamanda Euro ncap testlerine dahi güvenilmiyor çünkü bir markanın en yüksek donanımdaki aracını test ederken bir aracın baz donanımı test ediyorlar bunu dikkate alın. En mantıklı test iihs testi ve bu teste katılan çok fazla araç yok.Ve fotoğraftan "araç dıştan tek kazada perte çıkacakmış gibi duruyor" sözünü nasıl söylediniz hala aklım almıyor dıştan kaza ne demek onu dahi anlayamadım. Görmeden bilmeden yorumlar yapmayın lütfen.
  • samwithwiki kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en büyük çelik üreticisi denilen ssangyong neden amerikan pazarina giremiyor ve aracin çarpışma testi yok.aracin sorununu ssangyong forumunda gordum.çarpışma testi olmayan bir araca değil 100000 TL 10000 TL baglamam.araci daha önce son donanim 4x4 unu kullandim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mng1 -- 14 Eylül 2014; 4:34:24 >
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam amerikan pazarı sizin için neden bu kadar önemli. O zaman bir soru size neden Amerika'da deli gibi satan firmalar Avrupa pazarına giremiyor ya da girdikten sonra çekiliyor? Amerika pazarının artık bir önemi kalmadı firmalar için Avrupa pazarı daha kazançlı ve daha canlı olduğu için. Çarpışma testi yaptırmak bir firma için çok kolay bişey Amerika pazarına SUV araç üreticisi olarak girmek çölde çıplak ayakla yürümek kadar zor birşey ayrıca.

Buyrun çarpışma testi istiyorsanız.

Amerikan pazari dünyanın en önemli pazaridir.Amerika da SUV satmak diğer araçlarla ayni yani hiçte zor değil.o gösterdiğiniz testte rexton w yok.o test çok basit bir test olmakla birlikte iihsyle karsilastirilacak bir test değildir.eğer ssangyong basarili bir firma olsaydi amerikan pazarina da satardi.

Bu test iihs bin moderate overlap testine benzemektedir.fakat moderate overlap testini gecen neredeyse her araç en önemlisi olan small overlap ta kalmaktadir.ssangyong benim gozumde güvensiz sorunlu bir araçtir

• Insanlardaki onyargilari parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur.Albert Einstein.

Almayın arkadaşlar.Ssangyong almayın. Subaru Volvo Mazda almayın.
    Siz almayın ki bız bu tip araçlar değer kazanmasin ucuza binebilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 14 Eylül 2014; 13:08:27 >
  • ssangyong ; isminde bile hayır yok.

bunun kyronu vardı bir arkadaşta ve uzun yolda falan çok kullandım. eleman iflas ediyor görünmemek için almıştı bu jipi en ucuzuydu o zmanlar (2009)
    "ooo Hasan jeep almış işleri tıkırında demek" havası da verdi kısmen piyasaya.
    Elemanana mercedes motoru var şanzımınaı var gazıyla hyundai ix35 den çevirip satmışlardı 5-6 bin tl daha ucuza. Araç tip olarak bildiğin biber dolması!!
    Araç daha 10 bin de dökülmeye başladı, acayip sağır ve hantal bir motor, berbat bir oto şanzıman, iğrenç bir iç dizayn, kalıp peynir gibi duran bir direksiyon, takırtı tukurtu her yerden. sürekli servise gidip garantiden birşeyleri değişti durdu. en sonunda 100 bin deyken sağlam bir kaza yaptı ama araç perte çıkmadı. tamir mamir biraz daha kullandı sonra satış aşaması geldi 80 bine mi almıştı sıfırını o zman araç aylarca satılamadı. 30 bin tl çekle mekle zor sattı 2012 de.
    Sonra ix35 aldı dediği ilk şey "zonyong mudur nedir nasıl gittim o kadar para verdim dünya zarar ettim". hoş ix35 de çok tutmam ama zonyongun yanında merso jip kalır.

gençler bilmez bu zong yong balonu ilk 90 larda başladı o zman arkası x5 e benzeyen bir tipte jeeple (musso) girdiler piyasaya tek tük satıldı "aa maa bu ne falan" diye baktırdı biraz sonra da patladı, Tr den çıktı gitti yıllarca, ne yedek parçası ne servisi bulunurdu o mussoların.
    sonra 2007 mi 8 mi ne tekrar çıktılar piyasaya. Satış poltikası tamamem "ama merso motoru var meso şanzumanı var"a dayanır. Mersonun miyadı,ömrü,teknoloji dolmuş motoru şanzumanı olsa ne yazar. bir de kore kaplanı falan muhabetleri ile satış da yaptı yani. kore pisi pisisi bile değil aslında.

Tarih tekerrüden ibarettir, bu marka bu ülkede tutmaz tekrardan silinir gider. Alan yine kaybeder, hadi 2 el ucuza kıstırdın aldın jeepe bindin anlarım ama sıfırına 110-120 bin tl vermek gerçekten akıl izan dışı, parayı çöpe atmanın tam karşılığı.

• Özellikle pick-up'ı 2.0 Dizel 60.000 Civarı verirler 1 ay önce Dizel otomatiği 55 Civarı veriyorlardı bence çok ideal bir araç alıp mazotu doldurup doldurup dere tepe gezilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-ismailoglu-otomotiv-den-2014-korando-2.0-e-xdi-k.rengi-179069645/detay

• rasap74 R kullanıcısına yanıt
    Ssangyong'un Korece anlamı İkiz ejder demektir.

Türkiye'ye Ssangyong olarak önce girdiler ama bilinmediği için ve Avrupa pazarına Daewoo markası ile girdiler sonuçta bizim torosu Ferrari sanan milletimiz için müstehaktı. Kyron modeli 10 binde dökülmeye başladı demişsiniz.Dökülme dediğiniz nedir. Aracı oraya buraya çarparsam tank getir yine dökülmeye başlar? İkinci elde değer kaybediyor toyota,Renault gibi de hızlı satılmıyor tek bu markanın sorunu değil nissan da land rover'da hatta mercedes ml serisi bile ikinci elde zar zor satılır ve çok değer kaybederler. Tip olarak zevkler ve renkler karşılaştırılmaz ona bişey deme şansım yok. Motor için şuan 7g tronikten Ssangyong'daki 5 ileriye dönmeye razı olan Mercedes kullanıcıları var ki zaten mercedes 3 sene öncesine kadar bu şanzımanı kullanıyordu. Motor için sağır demişsiniz o tabir ne anlama geliyor? Aracın 0-100 'u 1920 kilogramlık araç 2.0 141 beygirlik motor 0-100'ü 13 sn bunlar hantallık göstergesi değil. Discovery,Freelander modellerinin de aynı sorunu var o zaman. Küçük motor ağır kasa ülkemizde bu kadar oluyor. Gönül isterdi ki ml270 'de olan 2.7 litrelik motor gelsin hepsi rahat rahat gitsin. Ama vergiler.

Ayrıca kore pisi pisisi demeniz Koreye hakaret olmuş çünkü Korelilerin halk markası olan bir firma.

• JDMSaMSuN kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi birde kampanya yapmışlar 2 bin liralık mazot çeki hediye hangi firmadan ama bilmiyorum . Bizimkiler ava gitmek dağa tepeye çıkmak için alacaktılar 4x4'ü gelmeyince vazgeçtiler.
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Valla öyle hocam elime biraz daha para geçerse Actyon Sports almayı düşünüyorum bende.
  • O yazılan bagaj hacmini görünce merak edip sitesini açıp baktım. Hakikaten ev taşımalık bir araç olmuş, bunu alanın arkadaşlarıyla arası bozulur eşya taşıma isteği yüzünden :)

2 litre motor, 2 ton ağırlık, klasik otm şanzıman şehir içi 10 litre gayet normal. 4 çeker, om, ful versiyonu 120bin küsür fiyatla, o dev bagajını da düşündüğümüzde bence çok güzel bir kombinasyon. İçini de dışını da tasarım olarak fena değil olarak buldum. Bir göstergeleri çok ucuz durmuş öyle bir araca, onun dışında döşemeler falan kaliteli duruyor bence.
  • Bildiğin çöp, çin tenekesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakallıyan S kullanıcısına yanıt
    Araç çin malı değil. Kore malı
  • Vatandaş: Dün yeni bir araç aldım
    Arkadaşı: Ooo hayırlı olsun, ne aldın?
    Vatandaş: hyon gong yok yonginsong o da değil suzanyong , hong tong...
    Arkadaşı: :)))))

bu aracın markasını sırf söylemketen utandığı için bile almayan tonla insan vardır

-hocam senin araç neydi?
    - ssongyong
    -:)))))) yutong !!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.