Şimdi Ara

Çin Malı Sanılan Büyük Koreli Ssangyong Rexton Test Sürüşü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
23.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İihs de carpisma testi olmayan araca 130000 TL baglamam.Bende bir mazda cx5 sahibiyim.ssangyong rexton almadigim için mutluyum.amerikan pazarina giremeyen bir araci ben asla almam.araziye girme konusunda ise Subaru forester ve mazda cx5 in ssangyongdan daha iyi araziye gireceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasap74 R kullanıcısına yanıt
    Kore mallarının hepsinde aynı sorun var Kia hariç hepsinin okunması zor . Hyundai için hunday honday huyundayi diyenleri duydum samsung'da aynı zamsung samzung
  • Ssangyong çarpışma testi olmadigi için alinacak araç değil.araçta donanim namina neredeyse hiçbirşey yok.eğer güzel bir araç olsaydi amerikan pazarina girerdi.Subaru forester ve mazda cx5 in ssangyong rexton dan daha iyi arazi performansı saglayacagini düşünüyorum.

• mng1 M kullanıcısına yanıt
    bu kadar çok hayranı olabilir miydi arazi kabiliyeti kötü olsaydı ? Ayrı sınıflarda araçlar ayrıca CX-9 La aynı klasmana girer sizin altınızdaki araç compact SUV olarak bahsedilen bir araç
  • samwithwiki kullanıcısına yanıt
    :)) haklısın valla ama ssanong tam bir facia.
    yutong diyen çok duydum bu markaya.
  • rasap74 R kullanıcısına yanıt
    Vardır valla Türk insanı bazen nasıl kelimeler üretiyor akıl sır ermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samwithwiki

bu kadar çok hayranı olabilir miydi arazi kabiliyeti kötü olsaydı ? Ayrı sınıflarda araçlar ayrıca CX-9 La aynı klasmana girer sizin altınızdaki araç compact SUV olarak bahsedilen bir araç

Baya hayvan gibi arazi kabiliyeti varmış

• samwithwiki kullanıcısına yanıt
    sadece aracin dişi büyük diye Subaru Tribeca,mazda cx9 ile karsilastirilamaz.bu aracin rakipleri Subaru forester ve mazda cx5 dir.ve ssangyong rexton rakipleri konusunda cok geride kalmaktadir.

• Ben yazıyı biraz daha törpülüyorum lütfen blogdan okuyun ve bloga yorum yazın burda yorumlar bazen insanı çığrından çıkartabiliyor. Fanboylar insanı deli edebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

İihs de carpisma testi olmayan araca 130000 TL baglamam.Bende bir mazda cx5 sahibiyim.ssangyong rexton almadigim için mutluyum.amerikan pazarina giremeyen bir araci ben asla almam.araziye girme konusunda ise Subaru forester ve mazda cx5 in ssangyongdan daha iyi araziye gireceğini düşünüyorum.

Iihs NCAP kncap bana sadece fikir verir.ben bu kurumların tarafsizlından şüpheliyim.
    ben makina mühendisi ve tasarimciyim.mekanikten anlarım.
    Almadan önce didik didik ettim aracı.
    Ben Sizin araba alırken baktığınız ic mekan ve bagaj gibi kısımlara bakmam.
    Şase.kupa.kapı. alt yürür düzen.kabin koruma kafesi.Salıncak kollari.kapı ici barlar.akslar.difransiyeller gibi aksamlara bakarım.
    Rexton da bakarak aldım.yanılmamisim.
    Arazide çok zorlamama rağmen hic yolda bırakmadı.sizin yürüyerek giremeyeceginiz yollardan geçtim.

Birgün arabana kiyip araziye girmeyi düşünürsen haber ver birlikte girelim.
    Hem görmüş oluruz mazda ne kadar ilerleyebiliyormus arazide.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

ssangyong çin markası sanılmıyor da, korelileri çinlilerle bir tutan çok var sadece.

40 yaş üstü abilerimiz varsa bilir, 90ların başında honda - toyotaya da "bu ne len çin malı teneke" falan diyen çokmuş :)

90li yillarda honda toyota mazda ve hatta hyundai ve daihatsu bircogumuzun altinda murat131 oldugu icin lux arac segmentinde sayilirdi. Hatta bir hollywood filminde 'fakir olanlar da hyundaiye biner' gibi birsey duymus anlam verememistik

• Ben IIHS nin tamamen tarafsız olduğunu düşünüyorum.mazda ingilterede yapılan testte dünyanın en sorunsuz aracı seçildi.http://www.tuning35.net/forum/showthread.php/581-d%C3%BCnyan%C4%B1n-en-sorunsuz-arac%C4%B1-mazda
    Mazdanın motoru gayet ekonomik olmakla birlikte gayette performanslı bir araç.benim öyle mekanik düzenle falan pek bir bilgim yok.ben araç alırken çarpışma testine,donanımına,4x4 sistemine,dayanıklılığına,sorunsuzluğuna çok önemli olmasada off road kabiliyetine bakarım.ben de mazda cx5 i alırken bunlara bakarak aldım.mazda cx5 ve subaru foresterın offroad konusunda ssangyong rextondan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    mazdanın offroad ile ilgili videoları=https://www.youtube.com/watch?v=khYz8d5xY4o
    https://www.youtube.com/watch?v=S0_uFKYsAmI
    https://www.youtube.com/watch?v=nPW52Rh4L2s
    Ssangyong un klüp sitesinde aracın kronik sorunlarının olduğu görülüyor.

ben böyle sorunlar yaşamamak için mazda aldım.şimdi bu sorunları yaşayıp servise gitseydim bana büyük ihtimalle kullanıcı hatası derlerdi.
    ssangyong rextonun ederi türkiyede 70000 tl dir.ancak ben yine ssangyong rexton almam gidip 75000 tl ye subaru xv alırım.

• büyük koreli derken büyük kore neresi?
    yoksa koreli büyük üretici ssanyong mu demek istediniz? ssanyong nezamandan beridir büyük üretici oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birine blok gelmesi gerekti bu konuda ne yazık ki. Fanboyluğun lüzumu yok.

Sakallıyanda pm atmış koreliler çinlilerden daha kötü ne farkları var ki aralarında diye. Sanırım kendisi çok genç forum sakini.
  •  Çin Malı Sanılan Büyük Koreli Ssangyong Rexton Test Sürüşü

Bu araba kimin sizce..?

Hemen söyleyeyim Barış Manço'nun ve çok ilginçtir markası Ssangyong..!!Türkiyenin en ünlü sanatçılarından birisi gitmiş Ssangyong almış arabadan hiç anlamıyormuş rahmetlide..!!
    gelseymiş forumun çok bilen ahalisinden bir öneri alsaymış..!!

NOT:34 BM 777 plakalı Ssangyong Musso Moda da ki Rahmetli Mançonun müze haline getirilmiş evinde ölümünden sonra hiç el sürülmemiş şekilde durmaktadır...

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Çin Malı Sanılan Büyük Koreli Ssangyong Rexton Test Sürüşü

Bu araba kimin sizce..?

Hemen söyleyeyim Barış Manço'nun ve çok ilginçtir markası Ssangyong..!!Türkiyenin en ünlü sanatçılarından birisi gitmiş Ssangyong almış arabadan hiç anlamıyormuş rahmetlide..!!
    gelseymiş forumun çok bilen ahalisinden bir öneri alsaymış..!!

NOT:34 BM 777 plakalı Ssangyong Musso Moda da ki Rahmetli Mançonun müze haline getirilmiş evinde ölümünden sonra hiç el sürülmemiş şekilde durmaktadır...

Barış Manço bir ara korede barış elçisi gibi bir pozisyondaydı, resmi olarak bir görev verildi mi bilmiyorum ama bir süre korede yaşadı galiba. Hatta televizyonda Daewoo markasını Türkiye'ye tanıttığını hatırlıyorum . Bu arabalar o zamanlardan yadigardır.

• hiç iç açıcı araç değil...
  • son derece saglam bir makıne , 4 yıldır her turlu agır arazı sartlarında sorunsuz kullanıyorum , actyon sports ve korando sports hakkında yardımcı olabılırım
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    hocam buyrun bırlıkte siz mazdanızla ben ssangyong la araziye girelım yarım metre derelere camura hangı arac daha dayanıklı tum forumda gormus olur bu vesıleyle
  • Çin malı olmasa da çin malı gibi duruyor..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.