Şimdi Ara

Çin malı N99İ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAZI ARKADAŞLAR TELEFON FİYATLARININ ÇEŞİTLİLİĞİNDEN YAKINIYOR. ŞUANKİ FİYATLARI SÖYLİYİM SAĞDAN SONDAN KAZIK YEMEYİN. SINIRDA ŞU FİYAT BU FİYAT DİYEN LÜZUMSUN ARKADAŞLARA KULAK VERMEYİN ÖNCE ANTEP E GELMELİ TELEFON İŞLENMELİ DAHA SONRA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALACAKSIN ALDIĞIN YERİ BİLECEKSİN. ŞUANKİ FİYATLAR: NOKİA N72 250 YTL, NOKİA N95 240 YTL, N99İ 220 YTL, NOKİA 6300 165 YTL, NOKİA 6600 270 YTL. BU FİYATLAR TURİSTİK ÇARŞI VE SÖYLEMEZ İŞHANINDAKİ FİYATLARDIR. DIŞARDAKİ TELEFONCULARDA +50 YTL. EKLEYİN.
  • Birde bu çakma tellere nokia temaları falan yükleniyormu?
  • bildiğim kadarıyla cihazın kilit kodu 1122. ayrıca xp için driver'ı ve pc sync içinde bir programı var.kamera bence 320x240 yada en iyi ihtimalle 640x480 ama interpolasyon la daha yüksekmiş gibi gösteriliyor, buda resim büyüklüğünü arttırıyor ama kalite kötü. kamera da var işte demek için eklenmiş sanki. diğer açılardan süper. benim mpx220 nin 1 gb gördüğü 2 gb microsd kartı (mpx de adaptörüyle minisd olarak kullanıyordum) hemen gördü. içine bir sürü mp3 ve 3gp (video) dosyası attım. benim stereo bluetooth kulaklığa (GG) tam destek verdi ve işin ilginç yanı o kulaklık n70 de mono (2 taraftanda aynı ses) çalışıyordu... müzik daha bir zevkli hal aldı anlayacağınız. tv ve radyo zaten süper özellikler, n70 de yanımda bide kulaklık taşımak zorunda kalıyordum. bu alet tam bir swiss knife. 250 milyona mükemmel bir media player ım oldu artı telefonda yanında hediyesi demek daha doğru gibi. n70 i ne mi yaptım, hanıma verdim tabii ki... :) daha taksitlerinin bitmesine bile vardı n70 in...

batarya sı iyi gibi ama 1-2 tane yedek bulundurmakta fayda var, nokia nın falan ne yapacağı belli olmaz, sonra bulamam falan. nokia bu imei,çalıntı,klon hikayesi olmasa heralde türkiye piyasasını tam kaybederdi, çinden sipariş bile veremiyoruz şimdi, kargoda gelip dönüyormuş telefon olunca. ben nokia, samsung, se kötü demiyorum, tek dediğim böyle fiyatlar olmaz yav, çok yüksek fiyat çekiyorlar, yarısı belki 1/3 ü uygun olan fiyatlar yerine pahallı fiyatlarla bize daha düşük konfigürasyonda aletler iteliyorlar. biz bu telefonu (n99 ve benzerlerini)bileğimizin hakkıyla hakkettik bence yıllardır nokia ya falan oluk oluk para dökerek...

dokunmatik ekranada yani hiç gerek yoktu o olmasa bile iyi bir telefon, dokunmatik ekranda havasını 2 ye falan katlamış.

ses değiştirme özelliğini yıllardır düşünürdüm ama nokia da falan hiç çıkmadı programı bunda bi baktım var, hemen denedim, sonuç mükemmel, herkes yuttu hatta aradıklarımdan bazılarına numarayı gizlemediğim halde.

eksik yönleri var tabii, sonraki modeller bence kusursuz olacak (zaten internette çin sayfalarındaki telefonları incelerseniz öyle olmuş bile ama niye bize gelmiyor bilmiyorum).

• birde ben
     Çin malı  N99İ

bu tasarım hoşuma gittiği için bunu almak istiyorum olabilirmi.Birde ilk soruma bakarsanız.Elinde telefon olanlar denese olacak ama :)

quote:

Orjinalden alıntı: Buciku

Birde bu çakma tellere nokia(orjinal) temaları falan yükleniyormu?
  • hayır nokia teması dahil hiç bir şey yüklenmiyor (oyun,tema atmayı beceremedim). fazla değiştirilebilir bir telefon değil. herşey firmwaredakilerle kısıtlı. sadece arkaplanı istediğin resimle değiştirebiliyorsun. internal memory si 2-3 mb civarında ama yetiyor demek ki kendi uygulamalarını çalıştırmaya.
  • Arkadaşlar kilisteyim şu an.Arkadaş 18* ytlye bulabileceğimi söyledi.Yarın bakacaz bilgileri paylaşırım.
  • Arkadaşlar kilisteyim şu an.Arkadaş 18* ytlye bulabileceğimi söyledi.Yarın bakacaz bilgileri paylaşırım.
  • Bende iddaa'dan kazanma ihtimalim olan paralarla almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar şimdi bu cihaz Antepte 190 ytl civarı fiyata satılıyormuş. Bu cihazdan sadece deneme amaçlı bir adet almak istiyorum. Antepte oturan veya satan arkadaşlar lütfen pm atsın. Eğer dükkanınız yoksa bile Antepte oturan arkadaşlar ürün başına %10 komisyon veririm. Pm bekliyorum.
  • arkadaşım bu telefondan bulabilirmisiniz?lütfen eger bilen varsa ban ulaşsın. bozodaglarda@msn.com burdan ulaşın bana rica ederim.teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: sr_kan

arkadaşım bu ciazın modeli ne? c2000 mi? gitti gidiyora baktım ama bulamadım harika bşye benziyo! tv film için mukemmel ergonomi!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

bende bundan istiyorum
     Çin malı  N99İ

harbiden ya gittigidiyor.com da cihazı 260 ytl ye gördüm

• Dün arkadaşın biri söyledi, bu cihaz (çift sim kartlı n 99i) türkiyeye ilk geldiği zamanlarda bu durumdan haberi olmayan bir vatandaş gidip bu telefona 3 milyar vermiş!!! Ben arkadaşın yalancısıyım..

• Baysal12 arkadaşlıma çok teşekkür ediyorum verdigi bilgiler için telefonun güvenlik kodunu değiştiremiyordum saolsun söylemiş değiştirdim..

Birde sorum olacak ses değiştirme nasıl oluyor onu bulamadım telefon çok hoşuma gitti onuda yaparsan tam süper olacak aradıktan sonra seçeneklerde bişey bulamadım. bilgilendirirseniz çok sevinirim..
  • slm 1122 girince şifre bloke edildi dedi ama birşey olmamıştır inşallah..bir de bu telefona oyun falan yükleyemiyor muyuz ? o ses değiştirmeyi ben de göremedim..çift simkartlı olandan bahsediyor sanırım arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkl890 -- 26 Şubat 2008; 17:47:37 >
  • URAŞMAK İSTEYENLER İÇİN :) parayı çöpe atmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkl890

slm 1122 girince şifre bloke edildi dedi ama birşey olmamıştır inşallah..bir de bu telefona oyun falan yükleyemiyor muyuz ? o ses değiştirmeyi ben de göremedim..çift simkartlı olandan bahsediyor sanırım arkadaş..

N99i nin bazılarında Ses Sihirbazı var..Bazılarında yok..Adamlar sanki kafalarına göre bazısına yüklemiş.Bazısına yüklememiş..
    Ama sizler yinede bir bakın...

Sistem > Ayarlar > Arama Ayarları > Özel Sesle Konuşma Yazar..Onu aktif ettimi Kızca - Kadınca- Erkekçe- olgun erkekçe bir sürü ses ile karşı tarafla konuşabiliyorsunuz.

# tuşuna basılı tutuncada titreşime giriyor..Bunuda bilmiyorsanız söyliyeyim dedim.

• arkadaşlar geçenlerde bende aynı telefondan bir arkadaşta gördüm ve tv olayına hayran kaldım ... ama servis olmaması ve garanti durumu yüzünden almayı düşünmüyorum ... parası çok olan için nema problema ama ... milli serveti de bir hiç uğruna sokağa atamam ...
  • bende arama ayarlarında özel sesle konuşma yok ya :((( benimkisi tek kartlı olan n99i ondan olabilirmi.. sesi değiştirebilirsem tam süper olacak ama benim telde yok sanırım
  • bugün izmirde çankayada telefoncuda gördüm, 310 ytl fiyat çekti. görüntüsü ve tv bayağı güzel ve şık bi tel
  • İsteyen varsa hemen vereyim sıfır , kaç adet istiyosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk41 -- 28 Şubat 2008; 19:24:49 >
  • Arkadaşım aldı 2 hafta önce.

Şimdi mesaj geldi ve şu yazıyor.

XXXXXXXX
    IMEİ nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğu için 03/05/2008 da kullanım dışı bırakılacaktır.

Yapılabilecek bir şey varmı diye soruyor. ?

Sizce ne yapılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.