Şimdi Ara

Çin malı N99İ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar aman diyeyim sakın cin den sipariş vermeyin benwww.solomobi.com dan bir tlf siparişi verdim urun 7 gunde tr ye geldi ama sagolasun türkiyeimin iğrenc uygulamları yuzunden gumrukte kaldı telefonum ve suan o telefonu alabılmek ıcın mın 400ytl odemem gerekıyormus kı ben odemeyı paypal uzerınden yapmıstım o yuzden paypal a sıkayette bulunudum paramı gerı alacagım telefonda devlete kalacak ama eger gumruk işlerinden anlayan bır arkadas var ise lütfen bana ulasın :(:(:(:(
    MSN: fashiondrops@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediz70 -- 5 Mart 2008; 19:13:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ediz70

ARkadaşlar aman diyeyim sakın cin den sipariş vermeyin benwww.solomobi.com dan bir tlf siparişi verdim urun 7 gunde tr ye geldi ama sagolasun türkiyeimin iğrenc uygulamları yuzunden gumrukte kaldı telefonum ve suan o telefonu alabılmek ıcın mın 400ytl odemem gerekıyormus kı ben odemeyı paypal uzerınden yapmıstım o yuzden paypal a sıkayette bulunudum paramı gerı alacagım telefonda devlete kalacak ama eger gumruk işlerinden anlayan bır arkadas var ise lütfen bana ulasın :(:(:(:(
    MSN: fashiondrops@hotmail.com

tabi hocam kargoydu internet ödemesiydi güvenilmez bi sürü iş...

• gümrükten cep telefonu geçirmek imkansız kesinlikle yasak paranız araya gidebilir paranızı geri alsanız bile geliş ve iade taşıma ücretini düşerler yazık olur
  • akradaslar zorluklar ıle gumrukten telefonumu aldım ama bana 400 ytl ye patladı toplamda 200$+400ytl verdım sagolasun devletımın gumruk olayları yuzunden o yuzden sakın yurt dısından ve ozellıkle cınden telefon sıparıs etmeyın cok zorlanırsınız
    Telefon gelen ıtıbarı ıle cok guzel cıf hattında sorun yasıyourm ayarlarını bır turlu yapmadım ınsallah en yakın zamanda onu da hallederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: armano6

alın size bütün çin malları teller.ama adamları kutlamak lazım.çeşit çeşit üretmişler.
    www.m8cool.com

arkadaşım öle bir link veriyosunuz ki virüsten başımızı alamıyoruz, lütfen link vermeden bir girin bakın, artık verdiğiniz sayfalara bile girerken korkar olduk :(

• bu telefonun wap ayarlarını yapabilen var mı yaa çok önemli benim için...bide usb yi takınca com portu die bi seçenek var o ne işe yarıor seçtim ama pc de donanım yüklenemedi bide mesaj zil sesini değiştiremiyormuyuz acaba bilen varmı onu yapamadım ben..
    telefon java jad falan filan çalıştırmıyor...mp4 lerin bazılarını açmıyor avi yide açmadı bende..
  • arkadaslar bu telefonların mms ve wap ayarları vs. yapması çok zor.
    ya elden gireceksiniz. yada bu telefona ayarları uygun bir nokia telefon vardı ,markasını tam hatırlamıyorum.
    onun markası üzerinden turkcell den istiyeceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ediz70

akradaslar zorluklar ıle gumrukten telefonumu aldım ama bana 400 ytl ye patladı toplamda 200$+400ytl verdım sagolasun devletımın gumruk olayları yuzunden o yuzden sakın yurt dısından ve ozellıkle cınden telefon sıparıs etmeyın cok zorlanırsınız
    Telefon gelen ıtıbarı ıle cok guzel cıf hattında sorun yasıyourm ayarlarını bır turlu yapmadım ınsallah en yakın zamanda onu da hallederım

Yurt disindan posta yoluyla gonderilen,telefonlari gumrukten gecirmiyorlar,sen nasil gecirdin bilmiyorum ama,kayit olayini nasil hallettin?

Cunku yurt disindan 2 yilda bir elden getirilen telefonlari sadece giris cikis yapmis pasaportla kayit altina alabiliyorsun.
  • beyler orjinal n95 le kıyas yapan arkadaslara sesleniyorum gps sistemi uydu ile baglantı kuran bi sistem o telefonun fiyatının pahalı olmasının 1. sebebi bu 2. sebebide gümrük vergisi malesef türkiyede yasıyoruz ve elektronik konusunda vergilerimiz cok yüksek core 2 quad islemcili sony vaio laptop norvecte 1750euro burda 3800 dolar (kdv hariç!)
    ayrıca nokia olsun samsung olsun ericcson olsun bunlar iletken madde olarak bildiginiz saf altın kullanırlar bu cin malı telefonlarda altın yok uyduruk kimyasallar kullanılıyo hem saglıgınıza hemde cebinize yazık
    ayrıca bu telefonların kayıt altına aldırırsanız yani yasal yollarla ithalat yapıp verginizi ödeyip imei no sunu çakmadan yasal yollarla alırsanız inanın bana fiyat en az 500ytl artacaktır.
    birde tv olayına mükemmel diyen arkadaslarıda anlayamıyorum telefona tv koymak en salakça sey hem parazit yapar hemde tv alıcısı denilen sey suan elektronik dünyasında en ucuza mal edilen bişey emin olun bi tv alıcısını birde 64k ekranı toplayıp el tv si diye satarım hemde maksimum masrafım 50ytl olur
    nokia alıp kazık yedigini düşünen arkadaslar size tek lafım war hem kendinizi bu dünyanın en kalitesiz malzemeleri kullanılarak yapılmız cihazlar alarak aptal yerine koyduruyosunuz hemde milli serveti çöpe atıyosunuz kayıt dışı ekonomi denilen şey bu sırtınızdan para kazanıyolar
    vergilerin düşürülmesi için çabalayan buna kızan insanı anlarım ama parasını böyle gidip sokaga atanı anlayamam kusura bakmayın

• Orjinalden alıntı: texarkana

beyler orjinal n95 le kıyas yapan arkadaslara sesleniyorum gps sistemi uydu ile baglantı kuran bi sistem o telefonun fiyatının pahalı olmasının 1. sebebi bu 2. sebebide gümrük vergisi malesef türkiyede yasıyoruz ve elektronik konusunda vergilerimiz cok yüksek core 2 quad islemcili sony vaio laptop norvecte 1750euro burda 3800 dolar (kdv hariç!)
    ayrıca nokia olsun samsung olsun ericcson olsun bunlar iletken madde olarak bildiginiz saf altın kullanırlar bu cin malı telefonlarda altın yok uyduruk kimyasallar kullanılıyo hem saglıgınıza hemde cebinize yazık
    ayrıca bu telefonların kayıt altına aldırırsanız yani yasal yollarla ithalat yapıp verginizi ödeyip imei no sunu çakmadan yasal yollarla alırsanız inanın bana fiyat en az 500ytl artacaktır.
    birde tv olayına mükemmel diyen arkadaslarıda anlayamıyorum telefona tv koymak en salakça sey hem parazit yapar hemde tv alıcısı denilen sey suan elektronik dünyasında en ucuza mal edilen bişey emin olun bi tv alıcısını birde 64k ekranı toplayıp el tv si diye satarım hemde maksimum masrafım 50ytl olur
    nokia alıp kazık yedigini düşünen arkadaslar size tek lafım war hem kendinizi bu dünyanın en kalitesiz malzemeleri kullanılarak yapılmız cihazlar alarak aptal yerine koyduruyosunuz hemde milli serveti çöpe atıyosunuz kayıt dışı ekonomi denilen şey bu sırtınızdan para kazanıyolar
    vergilerin düşürülmesi için çabalayan buna kızan insanı anlarım ama parasını böyle gidip sokaga atanı anlayamam kusura bakmayın

BUZKAN:sen ne dersen de dostum çin malları gümbür gümbür geliyor çok sallayacaklar piyasayı öle 800ytl 900ytl ye tel satmak neymiş görecek büyük firmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzkan -- 11 Mart 2008; 20:25:01 >

• ucuz tamamda. 3 hafta sonra telefon özelliğini imei den dolayı kullanamazsan yanında gezdirmeye gerek kalmıyor.

sonra telefon değil, oyuncak olarak elinizde kalıyor.
  • telefonu aldım.mükemmek bişey yaw.yüzyılın icadı.şuan herşey sorunsuz çalışıyor.
    250 ytlye aldım telefonu.şimdilik değmiş gibi görünüyor...
  • Bu fiyata nereden aldın ??
  • Arkadaslar ZTCN98 marka telefonu gumrukten alabılmek ıcın tam 400 ytl odedım o yuzden aman dıyeyım yurt dısından getırttırmeyın tek basınıza ager yurt dısından bırısi gelıyor ıse yanında getırısın kolaylık ıle gecırecektır gumruksuz ;)
    Ayrıca telefonumu bugun kaydettırdım avea olarak ve dıger hatlarda da calısyor ve hıc bır ucret odemedım suan ıcın telefonumdan memnunum ama aynı anda ıkı sım kartı calıstıramıyorum ınsallah en yakın zamanda onuda bulacagım eger bılen arkadas var ıse yardımlarınızı beklerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediz70 -- 14 Mart 2008; 19:07:10 >
  • beyler ben adanadayım kuveyt ten getirttim sır merak için 100ytl ye karşılık bi şeye yaramıyo özelliklerini filan beğenmedim kardeşime verdim o kullanıyo o memnunmuş.benim telefon n73 wifi side olsa tam telefon yine n73de ii..
  • n99i birinde gördüm biraz inceledim tv radyo falan güzel malzeme kalitesi bazıları kötü demiş bana öyle gelmedi aksine iyi diyebilirim bana göre tek sıkıntı kendi hafızası çok az 760 kb tı yanılmıyorsam çokta kibar resimlerde göründüğü gibi değil.ses çok yüksek gayette net çıkıyor bozulma falan duymadım ama mp3 yoktu ona bakamadım.
  • arkadaşlar bugun aldım bu telefonu 280 ytl ye hiçte fena diil tv olayı gerçekten iyi hatta çok iyi ama menüsü falan pek kullanışlı değil ama buna takılmamak lazım nede olsa belli bi sürede alışılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchuroom

arkadaşlar bugun aldım bu telefonu 280 ytl ye hiçte fena diil tv olayı gerçekten iyi hatta çok iyi ama menüsü falan pek kullanışlı değil ama buna takılmamak lazım nede olsa belli bi sürede alışılıyo

ARKADASIM HAYIRLI OLSUN.NERDEN KACA ALDIN.
  • ben aldım istanbulda 350 ytl 15 gündür kullanıyorum memnunum zaten fiyatta normal elimde patlasa bile
  • ben WENTTO DG870 aldım..400 ytl civarı aldım...telefon çift sim hatlı..bunun daha önce NOKİA N72 dual sim çakmasını da denemiştim geri vermiştim..menüsü aynı..internet explorer simgesini bile koymuş adamlar
    şaka bi yana telefonun tipi güzel.türkçe kullanım kulavuzu, 2 yıl garanti,yedek batarya,araç şarjı,2 adet kılıf vs vs en kısa zamanda koyarım resimlerini saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.