Şimdi Ara

Çin malı N99İ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakan2200

Arkadaşım aldı 2 hafta önce.

Şimdi mesaj geldi ve şu yazıyor.

XXXXXXXX
    IMEİ nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğu için 03/05/2008 da kullanım dışı bırakılacaktır.

Yapılabilecek bir şey varmı diye soruyor. ?

Sizce ne yapılabilir.

bende bundan almayı düşünüyorum.
    bu sorunun çözümü ne???
    ...
  • Pasaport kaydı yaptırmadan mı almış??
  • arkadaşlar böyle garantisiz ve kayıtsız mallarla uğraşacağınıza hepsiburada da satılan neox marka telefona bakmanızı tavsiye ederim ...http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnooxhsis21 yani bu telefondan almayı düşünmüyorum desem yalan olur ... yoksa diğer garantisiz ve kayıtsız telefonlarla aradaki farktan daha fazla masraf yaparsınız ,benden söylemesi...
  • bu telefona oyun veya program yükleyebilen varmı
  • Arkadasşlar bir hafta önce Aşsağıdaki linkte bulunan telefonu o siteden sipariş verdim
    Suan telefon Chin de bir sehirde yani track edebiliyorum :)
    TLF İtalya üzerinden gelecek acaba kargo veya gümrük problemi olurmu?
    Ayrıca bu IME kaydetme islemi telsim-turkcellveya avea subelerinden yapılıyormu?
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediz70 -- 3 Mart 2008; 0:19:53 >
  • ARKADAŞLAR BEN DAHA DÜN N99i ALDIM TELEFON SIFIR VE 240 YTL YE ALDIM..İÇİNDEDE 2 GB HAFIZA KARTI WAR...GERÇEKTEN ÇOK MANYAK TELEFON ÇİN MALI OLABİLİR AMA SÜPER...ÜCRETSİZ TV VAR HEMEN HEMEN HER ÜLKEDEN 20-30 TANE KANAL WAR..DOKUNMATİK ÖZELLİKLİ...RADYOSU WAR VE KULAKLIK OLMADAN DİNLEYEBİLİYOSUNUZ....SESİ ZATEN ÇOK SÜPER TV'NİN SESİNİ BASTIRIYOR....ZATEN PİYASADAKİ EN ÇOK SESİ ÇIKAN TEL N99i...HERKESE TAVSİYE EDERİM ŞAHANE TELEFON...YOK SPOT YOK KAÇAK FALAN FİLAN SÖZLERE ALDANMAYIN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanturk41

Pasaport kaydı yaptırmadan mı almış??

türkiyeden almış.
    pasaport kaydı falanda yok.

ancak gümrükten içeri gececek birisinin telefonu passporta işletmesiyle kullanılabileceği söyleniyor.

Sonuç : telefon güzel . ama IMEİ no kayıtlı değil.

IMEİ no kayıt ettirsen. bozulduğunda sorun yaşayacaksın ve gideceğiniz hiçbir kapı yok.

100- 150 ytl daha fazla para verip garantili ve İMEİ si işlenmiş telefonlardan alınmalı.

DRV- NEOX - vs
  • gittigidiyorda n99i nin 5 mp lisi var 350 ytl gibi bir fiyat isteniyor sanırım.
  • adamlar yapıyor abi...nolurs aolsun kalite farkı açık...
  • ya antepte bunlardan cok var hemde dolu :) 290 felanda deil fiyati 225 ytl bide saglam imei caktin mi omur boyu saglikli olur kapanmaz n99i var daha bi dunya var cin malı N95 ßile var :D 260 ytl ye ama ise yaramaz alacaksaniz tavsiyem n99i olur saglam imei cakilmis bi cihaz alirsaniz sorun yasamazsiniz bi kac model daha var yarin fotolarini cekip yayinlamayi dusunuyorum net uzerinden satis yapmayida dusunuyorum 15-20 tane suriye mali bu cin deil :) cin mallari pek saglikli olmuyormus dediklerine gore almak isteyenlere yardimci olurum ama bekleyin daha cok cihaz modeli gelir bu ay icerisinde suriye cin antep arasi mukemmel calisiyor :D urfa ya antepten sonra gider cin mallari once antebe gelir sonra urfa , adiyamana gider... isteyen olursa diger cihazlarin resimlerini yayinlarim.. baska telefon fiyati almak isteyenler pm atsin yada msn eklesin birde sorun felan yasayani hic gormedim n99i de hakan arkadasim mal bozulursa kargola bana teknik servisimize yaptirir sana yollariz :D NOKİA N72 250 YTL, NOKİA N95 240 YTL, bilmem ne bunlar ise yaramaz tavsiye etmem bosu bosuna almayin paranizi cope atmayin yazik olur valla suriye mallarinda number one olarak n99i var gaziantep@gaziantebim.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri27 -- 5 Mart 2008; 1:43:22 >

• İMEİ Numarası kayıtlı olmaması en büyük problem.

Imei Kayıt ettirmek içinde gümrükten geçecek eleman aramak gerekliyse. ( ve o kişide bu işi durumu hiza edip yaptırtabilmek )

Bence uzun iş .

İmei kayıtlı olsa lakin ehh alınabilir.
  • quote:

HER ÜLKEDEN 20-30 TANE KANAL WAR..

ufak at civcivler yesin bu uydu alıcılı değil ya sadece antene ulusal ne kanal geliyosa çeker o kadar bence
  • Kaçak telefon modasının yeni versiyonu.
    Ustalarıda ne güzel anlatmış. Sorsan amme hizmeti derler Vatandaş kazıklanmasın diye yapıyoruz. Veya arz taleb meselesi derler.
    Pekala kaçırdığın vergi vatandaşa kazık değil mi
    3 ay sonra çöp olacak olan ürün vatandaşa kazık değil mi
    Kayıtdışı ürünü yasal takipsizlikten yararlanarak sattın, hadi adam kullandı ya çaktığım imei.... Tk da o imeyiye bir çakarsa ne olacak
    Birebir değişim garantisi verebilcekmisin
    Bizim a garanti, garanti benim abicim lafına karnımız tok.
    Sanayi Bakanlığının nezdinde garanti isteriz.
    ---
    Arkadaşlar,, ekonomik olacak diye ürünü aldınız ya bozulursa, çöp olursa ne olacak. 1 tane daha telefon alacaksın. 2 sinin parası sana golden royalı aldırır.
    Goldan royalı alanın elinde yasal, vergisi verilmiş, garantisi olan bir ürün var iken,senin elinde hala bomba ürün olur
    Ya patlarsa ile ömrün geçer
    Çift hatlı mı istiyorsun : platinum çok ucuz
    Tv li mi istersin, neox var
    İkisi bir mi istersin goldenroyal var. daha başkalarıda çıkacaktır

• bence bu tel kontrolden geçmemiştir radyasyonu falan fazladır kanser olursunuz..çin mallarının zaten hep kansorojen madde içerdiği söleniyor..türkiyede herhangi bi kurumun kontrolunden geçti mi acaba cihaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pumaa86

bence bu tel kontrolden geçmemiştir radyasyonu falan fazladır kanser olursunuz..çin mallarının zaten hep kansorojen madde içerdiği söleniyor..türkiyede herhangi bi kurumun kontrolunden geçti mi acaba cihaz...

Ölüm nedeni:Çin malı N99i

• quote:

Orjinalden alıntı: isomik

merhaba arkadaşlar bide bunu inceleyin http://www.sahibinden.com/n99i_tv_fm_cift_hat_2008_japon_uretimi_pdaWQQaXQQ6750701WQQpXQQdisplayitem?keyword=n99i

çakmadır güvenilmez...
  • buyrun

• TV tuşu bile koymuşlar aşmış adamlar olayı...
  • evet güzel yalnız kamera biraz düşük.

ben drv i bekliyeceğim. en azından onda 2 mp.

Garantide onlara güveniyorum çünkü.

http://www.drv.com.tr/r67_teknik.asp
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.