Şimdi Ara

Çin malı N99İ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hala cevap alamadım burda soruyorum 270 ytl diyor antep deki arkadaşlar 170 ytl den bahsediyor bi adres bulabilsem istetecem ama kimse yardım etmiyor
  • arkadaşım telefonlar kaçak belli bi fiyatı yok antepte bolca var fiyat düşük gelişi kolay,istanbulda telefonu satan az istenilen fiyat yüksek hala anlamadınmı
  • antep de ucuz olduğunu duyduğum için sorayım dedim birisi 170 ytl dedi nerde sormuş arkadaşa aldıracağım için aratmayayım dedim bilmiyormuş o nerde bulabileceğini
  • arkadaşlar çin mallarının hepsinde yankı problemi var normalde bu telefondada yankı problemi varmı. ?
  • arayan bulur valla ahanda amerikadan ebaydan buldum

http://cgi.ebay.com/Cell-Phone-with-TV-Receiver-71387_W0QQitemZ300198922257QQihZ020QQcategoryZ32233QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

bende bundan istiyorum
     Çin malı  N99İ

harbiden ya gittigidiyor.com da cihazı 260 ytl ye gördüm

• peki bunların yedek parçalarını nasıl temin edicez? en basitinden şarj makinesi bozuk var birtane? nasıl yapıcaz bunu?
  • çift sim kart desteği hangi telde var bunların içinde ?
  • saladın sen 16 sati. sabah actim tv 2 sat falan gecti şarzın 2 cizgisi bitmişti bile ama kablosunu USB portuna takınca izle istetigin kadar
  • Arkadaşlar bırakın bu aletlerle uğraşmayı;

http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=51317&idCategory=208&topnavCategory=38

- dahili tv radyo var
    - wi-fi var
    - bt var
    - dokunmatik ekran var
    - windows mobile 5.0 var (6.0 güncellemesi de çıkmış durumda)
    - yedek pil ve yedek kalem veriyor
    - kendi kulaklığı çıkıyor isterseniz ayrı kulaklık da takabiliyorsunuz.
    - Ürün çakma çin malı değil Orjinal Gigabyte (anakartlardan bildiğiniz marka) ve 2 yıl türkiye distribütör garantili.
    - Kutusundan deri kılıfı bile çıkıyor.
    - 416mhz intel işlemcisi ve 256 mb rami var

bir tek çift sim kart takılamıyor

550 ytl ye 6 taksit böyle bir alet varken bu süprüntülere 300 ytl filan vermeyin. Ben aldım ve çok memnunum.

Saygılarımla...

• ARKADAŞLAR BEN G.ANTEPDE ASKERLİK YAPIYORUM. ÇAKMA DİYE TABİR EDİLEN N95, N99İ VE N101 OLMAK ÜZERE ÜÇ TELEFONUDA ALDIM VE KULLANDIM. TAKLİT DE OLSA HİÇ Bİ SORUN ÇIKARMIYORLAR. TEKNİK VE FİYAT OLARAK BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM ferhatuzer2003@hotmail.com
  • 3-4 gündür D-2000 (n99i) modelini kullanıyorum. tek simli olan.
    1.dokunmatik ekran olayı bana hiç rahat gelmedi.. yani daha önce pda, p900 vb. kullandım her türlü yavaş kalıyor.. ve parmak ile değil de tırnak ile dokununca algılaması kolay oluyor. Unutmadan o kalemcikle tuş kilidini açamıyorsunuz mutlaka sağ menü tuşuna (Right soft key) basmak zorundasınız bu da bana sıkıcı geliyor.

2.TVsine diyecek yok çünkü rakibi yok performans değerlendirmesi için. ama seyahat edenlere (otobüste trende izleme açısından) tavsiye etmem bazen ilçe bile değişince kanalları tekrar ayarlamak gerekebiliyor..

3.İnternette üreticisinin sitesine kadar arandım durdum.. ne tarz MP4leri çalabildiğini keşfedemedim.. kurulum cdsi falan da yok. bazı mp4 leri oynatıyor bazılarını oynatmıyor.. 320x240 ekran çözünürlülüğü var ama o boydaki mp4leri okutamadım.. bunu çözen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.. oynattığı bazı mp4ler var ama bir standart keşfedemedim.. bir özellik daha var izlediğiniz video dan ekran yakalayabiliyorsunuz(screencapture). anında kayıt ediyor.

4.Dışardan şık görünebilir ancak menüleri-temaları vs. çok yetersiz ve kaba. Rahat değil. Mesela gelen arama zili seçmeye çalışıyorum, üstüne gider gitmez bangır bangır çalmaya başlıyor.. (evet ses çıkışı mükemmel) İçindeki melodiler vs. tam anlamıyla rezalet. yani bir şekilde iyi özellikleri var ama hiç bir şekilde telefonun yazılımına özen gösterilmemiş.. tema seçimi dediği sadece 3 renk değiştirmek :D

5.telefonunu kurcalamayı değilde göstererek hava atmayı seven arkadaşlarımız için çok uygun ama hava atmadan önce tv kanallarını ayarları hazır olsun :D

6.java uygulaması olarak *.jar *.jad uzantılı dosyalardan oyun yada uygulama kuramadım.. ama java destekli olarak gözüküyor.. emin olmak için (bilenler bilir) bluetoothla oyun dosyasını yolladım oradan gelir gelmez kurar diye umdum o da pek mümkün olmadı. İçinde kurulu gelen sağlık uygulamaları var. biri vucüt kitle indeksinizi ölçerken(BodyMassIndex). öteki bayanlar için "ayda bir olan"(PM) şeyleri takip ediyor

7.radyosu kullanım olarak Sonyericssonlardan sonra çok çakma görünüyor.. ekran büyük ya doldurmak için ekolayzır koymuşlar ama vcdler gibi hep aynı hareketleri yapıyor.. hatta radyo çalmasa bile.. kıpraşıyor.. ses açma kapama tuşlarının kanal değiştirme şarkı atlatma gibi kısayolları yok.

8.ufak ekrana alışmısşanız ekranı gerçekten ferahlık veriyor özellik sms falan okurken..

9.D2000 fotoda dijital zoom yok ama bi dünya efekt var negatif sepia emboss sarı mavi kıl tüy.. ancak yukarda arkadaşın belirttiği gibi k750 ile kıyas kabul etmez. her çekilen foto için de kayıt onayı sormasını kapatamadım..

10.video kayıtçıda eş zamanlı x3zoom var.. H.263 kodeki yada mp4 kodekiyle 3gp kaydediyor.. fotodaki efektler aynen var.. beyaz ayarını otomatik bırakırsanız çekim sırasında değişiyor kendi otomatik algılamasına göre.. mp4 kodeki 9 fps veriyor. h.263 kodeki mediaplayer10 tanımadı sadece ses çaldı.. Ayrıca sesli ve sessiz çekim özellikleri var. webcam olarak kullanımını test etmedim.

11.joystick kısmı pek rahat değil yukarı aşağı kısmı özellikle..

12.bejeweled e benzeyen bi oyunu var o oyalıyo bayaa. dokunmatik oynanan mahjong var ki tam hipermetrop oyunu :D herşey ufacık..

• Arkadaslar N99i ve diger urunlerimizi gormek icin web adresimiz :www.hmstechmarket.com Msn : hmstechmarket@gmail.com Tel : 00380962375030
    Istediginiz Bilgiyi Almak Icin Baglantiya Geciniz...
    Saygilarimla..
    Her Ulkeye Satisimiz Vardir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemgu

3-4 gündür D-2000 (n99i) modelini kullanıyorum. tek simli olan.
    1.dokunmatik ekran olayı bana hiç rahat gelmedi.. yani daha önce pda, p900 vb. kullandım her türlü yavaş kalıyor.. ve parmak ile değil de tırnak ile dokununca algılaması kolay oluyor. Unutmadan o kalemcikle tuş kilidini açamıyorsunuz mutlaka sağ menü tuşuna (Right soft key) basmak zorundasınız bu da bana sıkıcı geliyor.

2.TVsine diyecek yok çünkü rakibi yok performans değerlendirmesi için. ama seyahat edenlere (otobüste trende izleme açısından) tavsiye etmem bazen ilçe bile değişince kanalları tekrar ayarlamak gerekebiliyor..

3.İnternette üreticisinin sitesine kadar arandım durdum.. ne tarz MP4leri çalabildiğini keşfedemedim.. kurulum cdsi falan da yok. bazı mp4 leri oynatıyor bazılarını oynatmıyor.. 320x240 ekran çözünürlülüğü var ama o boydaki mp4leri okutamadım.. bunu çözen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.. oynattığı bazı mp4ler var ama bir standart keşfedemedim.. bir özellik daha var izlediğiniz video dan ekran yakalayabiliyorsunuz(screencapture). anında kayıt ediyor.

4.Dışardan şık görünebilir ancak menüleri-temaları vs. çok yetersiz ve kaba. Rahat değil. Mesela gelen arama zili seçmeye çalışıyorum, üstüne gider gitmez bangır bangır çalmaya başlıyor.. (evet ses çıkışı mükemmel) İçindeki melodiler vs. tam anlamıyla rezalet. yani bir şekilde iyi özellikleri var ama hiç bir şekilde telefonun yazılımına özen gösterilmemiş.. tema seçimi dediği sadece 3 renk değiştirmek :D

5.telefonunu kurcalamayı değilde göstererek hava atmayı seven arkadaşlarımız için çok uygun ama hava atmadan önce tv kanallarını ayarları hazır olsun :D

6.java uygulaması olarak *.jar *.jad uzantılı dosyalardan oyun yada uygulama kuramadım.. ama java destekli olarak gözüküyor.. emin olmak için (bilenler bilir) bluetoothla oyun dosyasını yolladım oradan gelir gelmez kurar diye umdum o da pek mümkün olmadı. İçinde kurulu gelen sağlık uygulamaları var. biri vucüt kitle indeksinizi ölçerken(BodyMassIndex). öteki bayanlar için "ayda bir olan"(PM) şeyleri takip ediyor

7.radyosu kullanım olarak Sonyericssonlardan sonra çok çakma görünüyor.. ekran büyük ya doldurmak için ekolayzır koymuşlar ama vcdler gibi hep aynı hareketleri yapıyor.. hatta radyo çalmasa bile.. kıpraşıyor.. ses açma kapama tuşlarının kanal değiştirme şarkı atlatma gibi kısayolları yok.

8.ufak ekrana alışmısşanız ekranı gerçekten ferahlık veriyor özellik sms falan okurken..

9.D2000 fotoda dijital zoom yok ama bi dünya efekt var negatif sepia emboss sarı mavi kıl tüy.. ancak yukarda arkadaşın belirttiği gibi k750 ile kıyas kabul etmez. her çekilen foto için de kayıt onayı sormasını kapatamadım..

10.video kayıtçıda eş zamanlı x3zoom var.. H.263 kodeki yada mp4 kodekiyle 3gp kaydediyor.. fotodaki efektler aynen var.. beyaz ayarını otomatik bırakırsanız çekim sırasında değişiyor kendi otomatik algılamasına göre.. mp4 kodeki 9 fps veriyor. h.263 kodeki mediaplayer10 tanımadı sadece ses çaldı.. Ayrıca sesli ve sessiz çekim özellikleri var. webcam olarak kullanımını test etmedim.

11.joystick kısmı pek rahat değil yukarı aşağı kısmı özellikle..

12.bejeweled e benzeyen bi oyunu var o oyalıyo bayaa. dokunmatik oynanan mahjong var ki tam hipermetrop oyunu :D herşey ufacık..

eline sağlık bilgilerin için

• kardeş ssen ne diyosun ş.urfa suruçtayım gelen çin malı telefon ilk buraya gelir şu an burdakı fiat 200 pazarlıksız hali pazarlık yaparsan 190 180 ytl olur artı bunlar nokio deil bataryayı cıkarıp altına başarsanız best diye bi marka ama telefon cok güzel 1 yadır kullanıyom hiç şikayetim yok tavsiye ederim
  • kardeşim n95 sadece 300ytl suruç/ş.urfa gelde gör süper nokia çıkarmış 1.500ytl millet salkmı alsın gerci var salak olanlar ama
  • [simage][simage]şu an telefonun fiyatı 170 ytl ye düştü haber ola antepde... diyen 77turk77 arkadaşım bu antep in neresinde yerini söylermisin burda herkes merak ediyor kimse cvp vermior lütfen biri çıksada cvp verse nerde olduğunu bilsek [/simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_01

[simage][simage]şu an telefonun fiyatı 170 ytl ye düştü haber ola antepde... diyen 77turk77 arkadaşım bu antep in neresinde yerini söylermisin burda herkes merak ediyor kimse cvp vermior lütfen biri çıksada cvp verse nerde olduğunu bilsek [/simage][/simage]

kardes ben killisliyim. sen bosver antepi kilise git her yerde rahat rahat bulursun fiyatı 200 ytl civarı ama ii pazarlık yaparsan daha da düşer. ben kullanıom tlf süper kayserideyim suan sınırsız sipariş aldım. ayrıca tlf imei nosu kapanmamaya karsı garantili.
  • arkadaşlar ben kilisten bu n95 8gb kilisten gidiyor her yere yalnız bunlar çin malı isteyen varsa istediği kadar yollayabilirim imeil numarasına garanti veriyorum elektronik aksamına yok N serisinin başka modelleride var ha bu arada ben bu tlf istanbula veriyorum n95 sadece navigasyon özelliği yoktur diyer özelliklerinin hesi aynı
  • paraya yazık olur
  • ben bu telefondan alcam ama aldıktan 2 ay sonra kapanır diye korkuyorum kapanırsa açtırabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.