Şimdi Ara

Çin malı N99İ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN KİLİSTE ÖĞRETMENLİK YAPIYORUM BENDE N99İ ALDIM TELEFON SÜPER ÇİN MALI AMA BU PARAYA BU KADAR ÖZELLİK ÇOK FAZLA İLK BAŞTA TEREDDÜT ETTİM AMA ŞİMDİ İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM TV OLMASI NE DESENİZ DEYER TELEFONUN FİYATI 250 YTL DEĞİŞİK FİYATLAR YAZILMIŞ AMA GERÇEK FİYAT BU TELEFONLA İLGİLİ SORUSU OLAN ARKADAŞLAR BANA 05052294195 DEN ULAŞABİLİR
  • kapanmaz kardeş spot tlf imeil nasıl basıyolarsa bunlarada aynı ben N95i 350 ytl ye ist.gönderiyorum genelde bunlar tutuluyor kameraya herkes 2 megapiksel diyorlar ama deil 5 megapiksel isteyen msn adresini veya tlf versin benim msn adres nights_principle@hotmail.com
  • ben telefonu aldım manyak birşey sizde alın bence acayip ses çıkartıyor tvside güzel
  • bu fiayata bence iş görür
  • bi sene geçsin görecez bakalım nokia sonyericsson 1000 kağıda yakın telefon satabilecek mi...
    onu bırak 500e satabilecek mi
  • ARkadaşlar bana bugun geliyor telefon merak ettim yorumlarıda güzel antepte nerede oldugunu merak edenler asıl kilisten dağıtılıyor bana 275e geliyor razıyım bu fiayata.
  • bu telefonun telefon kilidini bilen varmı
  • Tr de su anda durduruldu bunların satısı .Ama bunlardan daha kalıtelı ve zarif bi n99 dün antebe geldi .

özellikleri

512 hafıza kartı
    zarif gorunum
    5mp camera
    kalıtelı tv seyretme
    radyo
    dokunmatık ekran

bunların fıyatı 290 olarak her yerde satılıyor .TOPTAN almak isteyenlere satabilirz.

by_s3f@fifazamani.com

0545 243 14 35
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: kefenci85

quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

bu resmen ÇAKMA. Nokia böyle bir model sürmedi

kardeş bunu bende biliyorumda piyasada nokia N99i diye satıyorlar

Satanlarda çakma.

aynen

• bu telefonun telefon kilidini bilen yokmu?
  • benim anlamadığım bu telefonlar neden İstanbul yerine ilk olarak Antep-Siirt civarında ilk ve ucuz olarak bulunuyor. Meridyen hesabı yönünden Çin'e daha yakınlar ondan mı acaba
  • KENDİNİ UYANIK SANAN BAZI ARKADAŞLAR ŞU FİYATA GELİR BU FİYATA GELİYOR DİYE YAZMIŞ AMAÇ NE KENDİLERİ SATIŞ YAPMAK SONUÇ NE HÜSRAN. TELEFON ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BU TUZAKLARA DÜŞMEYİN VE BİR CEVAP DA PİYASADA TOPLATILDI DİYENLERE. N95 , N99İ , N101 6600 , 6300 VE NOKİA MUSİCEXSPRES TELEFONLARININ SATIŞLARI PİYASADA BÜTÜN TELEFONCULARDA HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR. BİLGİNİZE
  • Oh olsun bizi senelerdir kazıklayan nokiaya. biraz daha yaygınlaşsın bu modeller o zaman bakalım nokia 1.5 - 2 milyardan telefon satabilecek mi? Çok değil bu telefonların yaygınlaşması için sadece 6 -7 ay lazım. Bir zamanlar hatırlarsınız sony 256 mb mp3 çalarları 400 milyona satıyordu, çakma diye tabir edeceğimiz aletler akın akın gelmeye başlayınca yaptılar 1 gb mp3 çaları 90-100 lira!

quote:

Orjinalden alıntı: Ferhat07

KENDİNİ UYANIK SANAN BAZI ARKADAŞLAR ŞU FİYATA GELİR BU FİYATA GELİYOR DİYE YAZMIŞ AMAÇ NE KENDİLERİ SATIŞ YAPMAK SONUÇ NE HÜSRAN. TELEFON ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BU TUZAKLARA DÜŞMEYİN VE BİR CEVAP DA PİYASADA TOPLATILDI DİYENLERE. N95 , N99İ , N101 6600 , 6300 VE NOKİA MUSİCEXSPRES TELEFONLARININ SATIŞLARI PİYASADA BÜTÜN TELEFONCULARDA HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR. BİLGİNİZE

• robotica söylediğin herşeye katılıyorum.Bu m8.cool ile birisi Türkiyede anlaşma yapsa Nokia nın hali harap be.Yaza kadar telefon almayacağım yazın görürüm ben Nokiayı
  • Benim arkadaştavardı galiba bu ben ona bir sorayım türkçeydi bayağı ses çıkıyor n73 tevar bizim sınıfta ondan daha çok ses çıkarıyordu.İstde nerelerde varmış sorayım oçocuga
  • Arkdaşlar telefonum geldi baya kurcaladım televizyonu çok güzel saten ben televizyon niyetine aldım sesi laptobun sesinden bile fazla. kamerasını pek begenmedim radyo kulaklıksız kullanılıyo. Mesajı kalemle yazmak çok zevkli harfler karışıyor ama idare ediyor Telefon kodunu bulamadım birde imeilini bulamadım *0000# işe yaramıyor. Video oynatması süper içine bikaç film atmışlar fragman baya hoşş. e-book var oda güzel kitap okursunuz :P Telefonum türkçe

+webcam olarak kullanılıyor
    +usbden şarj oluyor

verdigim paraya deger diye düşünüyorum. arkadaşlara 900e aldım dedim inandılar :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtasoz -- 24 Şubat 2008; 18:24:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orkun_celik_

bu telefonun telefon kilidini bilen yokmu?

sağ tuş + #e bas ;)
  • kilidin kodunu soruyorum ben
  • abiler n99 ve n99i arasında tasarım farkı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: kefenci85

quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

bu resmen ÇAKMA. Nokia böyle bir model sürmedi

kardeş bunu bende biliyorumda piyasada nokia N99i diye satıyorlar

Satanlarda çakma.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.