Şimdi Ara

Çin'in nüfusu nasıl 1 buçuk milyar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
3
Favori
10.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış anlaşılma olmasın.Nufuslarinin 1 bucuk milyar olabileceğine inaniyorum ama daha yeni nufus bakimindan en buyuk 25 sehrinin nufusuna baktim toplasan 75 milyon anca ediyordur.Geri kalanı 2 milyondan kucuk sehirler.Yani bu Çin'de 10 binlerce sehir mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'deki bir teknokentte Tainin yonetici ortak oldugu bir firmada stajyerlik ve 6 ay yari zamanli calistım. Bu firma uydu ve telekominikasyon üzerine calisiyordu. Savunma sanayiine uydu haberlesme sistemi dizayn ediyor ve Turksat 6A uydusunun Ar-Ge ve uretimini ustlenen bir firmaydı. Bu firma uydularini özbekistandan yollayacak.

Bunun yani sira urettigi sifreli uydu haberlesme sistemlerini yine uzaydaki uydularla sagliyor ve ortadoguya en cok urun pazarlayan, ihrac eden firma. Siz saçmalamakla uğraşırken sizinle aynı vatanda yaşayan vatan evlatları çalısıyor, vatana fayda sağlıyor. Siz ise onlarin urettiklerini yalanlıyor, teknolojileri uydurma diyorsunuz dolaylı olarak.

NASA aya gitti, Rusya Aya gitti Çin gitmeye hazirlaniyor.

Uzayda binlerce uydu geoid Dünya etrafında 7-24 hareket halinde. Türkiye uzaya roket fırlatma teknolojileri geliştiriyor.

Ve sizin gibi hırbolar hala uzaya cikilamaz uzayda roket gitmez, nüfuslar abartma Dünya kabartma NASA bir balon hadron çarpisitiricisi yalan...

Siz mağara adamlığı yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz. Ancak günümüz teknolojisini bilmeden teknoloji yok demek hırboluktur. Bu teknolojinin getirdiği imkanları reddetmek yok demekse en âla hırboluktur...
  • nufus.mobi
    Microsoft Azure Web App - Error 404
    http://nufus.mobi/dunya/nufus/sehirler/cin

398 tane şehri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

http://nufus.mobi/dunya/nufus/sehirler/cin

398 tane şehri var
    Saydın mı hocem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Saydın mı hocem?

Alıntıları Göster
    saymadım saydırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

saymadım saydırdım

Alıntıları Göster
    Millet para saydırır sen anca şehir saydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Millet para saydırır sen anca şehir saydır

Alıntıları Göster
    Millet leş saydırır sen anca para saydır
  • ülkeye bak ya adamlarda 6 tane İstanbul, 3 tane Ankara , 9 tane izmir var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    boyle soyleme lan bi kotu oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yığın medyanın ve küresel güçlerin aldatmacası bunlar inanmayın.

• Cin de yasanmaz arkadas adamlar essek eti yiyor

• Yanlış anlaşılma olmasın.Nufuslarinin 1 bucuk milyar olabileceğine inaniyorum ama daha yeni nufus bakimindan en buyuk 25 sehrinin nufusuna baktim toplasan 75 milyon anca ediyordur.Geri kalanı 2 milyondan kucuk sehirler.Yani bu Çin'de 10 binlerce sehir mi var?

Büyük bir çelişki: Hem Çin nüfusunun 1,5 Milyar (resmi rakam 1.35 Milyar) olabileceğine inanıyorum hem de en büyük 25 şehrinin nüfus toplamı 75 milyon ediyor diyorsun. 1,350 - 0,075 = 1.275 Milyar ufak şehirler, kasaba ve köylerde insan dolu, böyle birşey mümkün olabilir mi? Olamaz. Dolayısıyla 1.35Milyar nüfusa inanmak mümkün değil. Peki neden nüfus rakamlarını şişiriyor olabilirler? Basit. Konut, arazi fiyatlarının artışına kafalamak için. Ayrıca 'enerji kaynakları yetmiyor' bahanesiyle benzin elektrik fiyatlarına yüklenmeyi haklı göstermek için. Ayrıca küresel ısınma hikayesini gercek göstermek için. ve son olarak 7 Milyar nüfustan sadece 1'i olarak kendini değersiz hissetmen için de. Ancak iş vergi ödemeye gelince tam vergi ödersin cunku vergi ödeyen 7 milyar kişi yok. Ancak dur daha bitmedi. Seçimlerde oy kullanan gerçek insanlar ve şişirilmiş nüfus kontenjanında bulunan 'olmayan' milyonlarca insan var ise, o olmayan insanlar oy kullanıyor mu? Son darbe geliyor: Cevap evet. İşte o yüzden insanların istemediği fakat küçük bir rantçı kesimin istediği kişiler seçiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Cin de yasanmaz arkadas adamlar essek eti yiyor
    Eşşeği bizde yiyiyoruz asıl adamlar köpek yiyiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

Millet leş saydırır sen anca para saydır

Ben bütün insanları saydırırım olum kafamı bozmayın. Bakın saydırdım:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Yanlış anlaşılma olmasın.Nufuslarinin 1 bucuk milyar olabileceğine inaniyorum ama daha yeni nufus bakimindan en buyuk 25 sehrinin nufusuna baktim toplasan 75 milyon anca ediyordur.Geri kalanı 2 milyondan kucuk sehirler.Yani bu Çin'de 10 binlerce sehir mi var?

Büyük bir çelişki: Hem Çin nüfusunun 1,5 Milyar (resmi rakam 1.35 Milyar) olabileceğine inanıyorum hem de en büyük 25 şehrinin nüfus toplamı 75 milyon ediyor diyorsun. 1,350 - 0,075 = 1.275 Milyar ufak şehirler, kasaba ve köylerde insan dolu, böyle birşey mümkün olabilir mi? Olamaz. Dolayısıyla 1.35Milyar nüfusa inanmak mümkün değil. Peki neden nüfus rakamlarını şişiriyor olabilirler? Basit. Konut, arazi fiyatlarının artışına kafalamak için. Ayrıca 'enerji kaynakları yetmiyor' bahanesiyle benzin elektrik fiyatlarına yüklenmeyi haklı göstermek için. Ayrıca küresel ısınma hikayesini gercek göstermek için. ve son olarak 7 Milyar nüfustan sadece 1'i olarak kendini değersiz hissetmen için de. Ancak iş vergi ödemeye gelince tam vergi ödersin cunku vergi ödeyen 7 milyar kişi yok. Ancak dur daha bitmedi. Seçimlerde oy kullanan gerçek insanlar ve şişirilmiş nüfus kontenjanında bulunan 'olmayan' milyonlarca insan var ise, o olmayan insanlar oy kullanıyor mu? Son darbe geliyor: Cevap evet. İşte o yüzden insanların istemediği fakat küçük bir rantçı kesimin istediği kişiler seçiliyor.
    Her şeye tamam da küresel ısınmanın neresi yalan ? Hazirana girecez sanki ilkbahardaymışız gibi yağmur yağıyor.Kışın tek bir kar tanesi düşmedi.Bilimsel veriler de ortada.Dünya iklimi sabit değildir fakat yüzyıllar alacak değişimler çok hzlı bir şekilde gerçekleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Her şeye tamam da küresel ısınmanın neresi yalan ? Hazirana girecez sanki ilkbahardaymışız gibi yağmur yağıyor.Kışın tek bir kar tanesi düşmedi.Bilimsel veriler de ortada.Dünya iklimi sabit değildir fakat yüzyıllar alacak değişimler çok hzlı bir şekilde gerçekleşiyor.

Alıntıları Göster
    Sadece bir coğrafya veya bir ülkedeki bir kış bir ilkbahara bakarak yeryüzü ısınıyor veya soğuyor denmez. Güneş her sene milimetre sapmadan aynı yerden doğuyor, milisaniye sapmadan aynı sürede batıyorsa yeryüzünün aldığı ısı sabittir, bölgelere ve senelere göre birkaç derece artar / azalır. Ancak genel sabittir.

Buna rağmen küresel ısınma diye bir media hoax var ise sebebi 'o ısınmaya karşı hükümetlerin önlem olarak yapacakları icraatları haklı göstermek' tir yani atıyorum karbon salınım vergisi, benzin tüketim vergisi, hayvancılık vergisi (hayvan yetiştirmek cok karbon salıp atmoseferi tıkıyormuş cunku !) vs vs . bir yığın mazaret arkasına sığınıp bazı kesimlere yeni rant sağlamak için.

• Sabah akşam
  • Komplo teorileri olmasa ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
  • Çinde 1 çocuktan fazlasını yapmak yasa olarak yasak . Ve bu sebeple kayıt dışı milyonlarca insan var . Sebebi bu olabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Komplo teorileri olmasa ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
    Medyada hergün bomboş senaryo haberler çıkmasa ne yapacaksınız cok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Medyada hergün bomboş senaryo haberler çıkmasa ne yapacaksınız cok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Kibar olmayacağım. Sen kimsin bilader?

Geçen de Apollo projesi yalan diyordun. Bilimsel altyapın ne? Hangi okuldan mezunsun? Kaç kitap okudun bu konu hakkında?

Celal Şengör'ün bir lafı var. Ya bilimi adam gibi öğreneceksin ya da bunu yapan insanlara saygı duyacaksın!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.