< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
saymadım saydırdım
![]() |
Türkiye'deki bir teknokentte Tainin yonetici ortak oldugu bir firmada stajyerlik ve 6 ay yari zamanli calistım. Bu firma uydu ve telekominikasyon üzerine calisiyordu. Savunma sanayiine uydu haberlesme sistemi dizayn ediyor ve Turksat 6A uydusunun Ar-Ge ve uretimini ustlenen bir firmaydı. Bu firma uydularini özbekistandan yollayacak.
Bunun yani sira urettigi sifreli uydu haberlesme sistemlerini yine uzaydaki uydularla sagliyor ve ortadoguya en cok urun pazarlayan, ihrac eden firma. Siz saçmalamakla uğraşırken sizinle aynı vatanda yaşayan vatan evlatları çalısıyor, vatana fayda sağlıyor. Siz ise onlarin urettiklerini yalanlıyor, teknolojileri uydurma diyorsunuz dolaylı olarak. NASA aya gitti, Rusya Aya gitti Çin gitmeye hazirlaniyor. Uzayda binlerce uydu geoid Dünya etrafında 7-24 hareket halinde. Türkiye uzaya roket fırlatma teknolojileri geliştiriyor. Ve sizin gibi hırbolar hala uzaya cikilamaz uzayda roket gitmez, nüfuslar abartma Dünya kabartma NASA bir balon hadron çarpisitiricisi yalan... Siz mağara adamlığı yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz. Ancak günümüz teknolojisini bilmeden teknoloji yok demek hırboluktur. Bu teknolojinin getirdiği imkanları reddetmek yok demekse en âla hırboluktur... |
Eşşeği bizde yiyiyoruz asıl adamlar köpek yiyiyor.
|
Millet para saydırır sen anca şehir saydır
![]() |
Çinde 1 çocuktan fazlasını yapmak yasa olarak yasak . Ve bu sebeple kayıt dışı milyonlarca insan var . Sebebi bu olabilir .
|
böyle tipleri roketin içinde cam kenarı bir yere zincirleyeceksin, camdan baka baka gidicek ay'a veya mars'a. görecek o zaman.
|
kitabın sayfasının resmini çekip kendi nikini yazınca adam mı oluyorsun? git youtube'da komplo videoları izle velet seni. attığın sayfanın hiç bir yerinde atmosfer dışında gidemez yazmıyor, ki yazsa ne olur orası da ayrı zaten. ingilizce bilmesek aklınca kandıracak haspam
![]() |
ülkeye bak ya adamlarda 6 tane İstanbul, 3 tane Ankara , 9 tane izmir var
|
Komplo teorileri olmasa ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |