Şimdi Ara

Çin'in nüfusu nasıl 1 buçuk milyar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
3
Favori
10.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sağır Kurbağa

Bu mesaj silindi.
    Sormayın hocam. Tek iyi üniversite okumuş kendisi gibi yazıyor bir de

Kendisine cevap vermeyeceğimi söyledim. Bu ona verilecek en güzel ceza. Çünkü nasıl sinirlendiğini görebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 7 Haziran 2018; 21:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi birbirine benzediği için nüfus memurları yanlış sayıyor ondan

• Çin nüfusu konusunda da Çin'in %40 ı kırsal kesimde yaşadığı için nüfusu gerçekten de yaklaşık 1.5 milyar insan olabilir.Ayrıca kayıt dışı milyonlarca insan var
  • realistik yönetmen kullanıcısına yanıt
    Ders tamamen Newton kanunlarına dayanırken Newton'ın 3. Yasasını inkar etmek nasıl bir mantık ben anlayamadım sanırım

• Yukarda Wernher von Braun rumuzlu kişi benim sinirlendiğimi sanmış Bu veya başka diger hiçbir konuda sinirlenmem cunku gerçeklere vakıfım ve buraya gelme sebebim bilmeyip bildiğini sanan kişileri aydınlatmak. Ha bunu yaparken kimisi kahvehane ağzıyla ileri geri laflar ederse gerekli tepki ve cevabı veririm,o zamanki mesajlarıma bakıp sinirlendiğim zannedilmesin, yaptığım şey bilen kişi olarak pozisyonumu savunmak, bilgisizliğin bilgiye karşı kendisini galip sanmasını engellemek, hepsi budur.

Şimdi gelelim k.fasulyenin zararlarına (Türkçemizde bu 'fayfalarına' dır nitekim herkesce fasulye faydalı birşey sanılır ve hiç yemeyen bile 1-2 ayda bir k.fasulye yer fakat fasulye faydasız ve direkt zararlı birşeydir ve onun da bilimsel ispatını yapabilirim) ve Wernher von Braun rumuzlu kişinin rumuzunu aldığı Wernher von Braun 'un ne icraatlarına gelelim mi? Önceki gönderdiğim resimde biri 'ingilizce bilmediğimizi mi sanıyorsun' diye atar yapmıştı, bak alttaki resim almanca, onu da biliyor musun ? Hah hah!

Wernher von Braun 'un alman olduğunu II.dünya savaşı sonrası amerikan olduğunu biliyor msunuz, tamam hadi biliyorsunuz diyelim Wernher von Braun'un 1950 ve 60'lı yıllarda çizgi filmler başta olmak üzere binlerce film ve sinema üretmiş, senaryo ve hayal üstadı, Walt Disney'le kanka olduğunu ve "uzayda ilerleyen roket" konusunda Walt Disney'in cektiği filmlere teknik danışmanlık yaptığını, filmlerde roketlerin nasıl uzayda gidiyor ayaklarını seyirciye en gerçekçi şekilde nasıl yutturulabileceğni Hollywood film stüdyolarında Walt Disney ve film cekim ekibine uzun geceler boyunca (karanlık ortam ve gizlilik dolayısıyla) gösterdiğini biliyor musunuz? Bu WvB kimlerle arkadaşmış tqa haberimiz yokmuş be! Heh heh. Bakın iki kanka nasıl da keyifli gülmüş. 50'li yıllarda milyonlarca insanı uyutarak iyi para kaldırdılar, gülerler tabi. 2018'de bile onların senaryolarına inanan ve ciddi ciddi savunanlar odluğunu görseler artık nereleri ile gülerlerdi kim bilir ?

Çin'in nüfusu nasıl 1 buçuk milyar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çin nüfusu konusunda da Çin'in %40 ı kırsal kesimde yaşadığı için nüfusu gerçekten de yaklaşık 1.5 milyar insan olabilir.Ayrıca kayıt dışı milyonlarca insan var
    bir dakika.. kayıt dışı insanlar da resmi nüfusa dahil ediliyor muydu? O zaman resmi nüfus 350 milyon, kayıt dışı doğum yapan da 1 Milyarcık, onu da ekleyip 1.35 milyar da diyebilirler

• http://nufus.mobi/dunya/nufus/sehirler/cin

Çin'in 398 tane ili var şehirlerin nüfuslarına bakarsan 1.35 milyar ediyor.Sen malum yerinden sallamaya devam et komplo teorisyeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sağır Kurbağa -- 7 Haziran 2018; 22:20:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wernher von Braun ile Walt Disney Sovyetler Birliğine karşı propaganda üretmek ve halkın desteğini almak için hükümetin sık sık bir araya getirdiği iki isimdir.

Newton'ın kanunlarından bihaber Wernher von Braun gibi bir dehadan da bihaber. Roketlerin nasıl uzayda yer hareket ettiği hakkında binlerce makale yazılmış. Kendisi hala bunu reddediyor. İlginçtir ki kitaba bakmış tavsiyemi dinleyip takdir edilesi bir çaba ama eksik hala.

• quote:

http://nufus.mobi/dunya/nufus/sehirler/cin

Çin'in 398 tane ili var şehirlerin nüfuslarına bakarsan 1.35 milyar ediyor.Sen malum yerinden sallamaya devam et komplo teorisyeni
    Malum yerimden sallamıyorum da malum yerimle gülüyorum : ) Şu videoya bak. Almancan yoktur senin şimdi dur açıklayayım: 2012'de Çin'de 64 Milyon haneye sahip onlarca içi boş şehir inşa edildi ve her sene artış eğilimi ile daha da inşa ediliyor diyor! Çin dünyada en hızlı bina ve şehir yapılan ülkedir, öyle herşey Internette Google search ile bulunmaz : ) şimdi gönderdiğin o listede kaç şehir hayalet kaçı gerçek? Bu kalpazanın verdiği para dolu çantanın içinde ne kadarı gerçek ne kadarı sahte sorusu gibi oldu, heh heh.

• Maç için adam çıkarsan 20.000 yedek olur

• roket motoruyla jet motorunu karıştırıyorsun.

irtifa yükselmesi yani oksijen düşüklüğüne bağlı verim kaybı jet motoru gibi yanma odasında dış ortamdaki havanın kullanıldığı motorlar için geçerli.roket motorlarında oksijensiz ortamda yakıtın yanmasını sağlayan oksitleyiciler (nitrous oxide,hidrojen peroksit) yanma odasına yakıtla birlikte verildiği için roketin bulunduğu atmosferdeki oksijen miktarının yanma verimliliği açısından bir etkisi olmuyor.

• Heh heh cevap vermeyerek sinir edeceğim diyorsun da ... benim ilettiğim yoruma cevap bu heh heh. Cevap vermemeyi sadece 'alıntı yapmamak' mı sanıyorsun? Sanmaya devam et. Hiç cvp verilmeyen yer olarak Ekşi Sözlük üyeliği öneriyorum sana heh heh eh , ah ah : ) orada WvB sinemacı Walt Disney ile elele kolkola hala deha bilim makale vs diyorsun. Bu arada Newton kanunu diye birşey yok, ona bakarsan kedi 2-3 kat yüksekten aşağı atladığında sakat kalacağını bilir, ona da tekir kanunları diyelim mi, eh eh. Ceşitli tarihi figürler karşısında aciz olan, bilimden cok bilimizm yapan, bilgiden cok bilgi elitizimi yapanla dalga geçerim ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

roket motoruyla jet motorunu karıştırıyorsun.

irtifa yükselmesi yani oksijen düşüklüğüne bağlı verim kaybı jet motoru gibi yanma odasında dış ortamdaki havanın kullanıldığı motorlar için geçerli.roket motorlarında oksijensiz ortamda yakıtın yanmasını sağlayan oksitleyiciler (nitrous oxide,hidrojen peroksit) yanma odasına yakıtla birlikte verildiği için roketin bulunduğu atmosferdeki oksijen miktarının yanma verimliliği açısından bir etkisi olmuyor.
    Makina mühendisine roket ve jet motoru çalışma prensipleri üzerine ders mi vermeye çalışıyorsun? Bir cevap gelsin, ona göre ne kadar güleceğime karar verceğim de!

• Bilmem ne üniversitesinin bilmem ne bölümünden mezun olmuş arkadaş daha roket motorunun çalışma prensiplerinden bi haber.

roketlerin 20 km'den fazla yükselemeyeceğini iddia ediyor.Engin bilgilerini sevdiğim.

• senin adına utandım doğrusu.

en iyisimi o diplomayı yırt çöpe at.

• Bana Google ile her şey bulunmaz diyorsun ama sen de Youtube'da gerçek olup olmadığı belli olmayan bir video atıyorsun.Kendin gibi birisinin videosunu bana atmışsın.Ben de resmi kaynak gösterecek falan sandım.Sana daha cevap vermeceğim çünkü ne desem yalanlayacaksın.1.35 milyar nüfuslu olan bir ülkenin konut yapma sıralamasında 1. olmasından normal başka ne olabilir.Tam bir komedi yahu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realistik yönetmen kullanıcısına yanıt
    Kendisi makine mühendisine ders mi veriyorsun demiş ama makine mühendisi olarak liseli çocuklara yazılıma nereden başlanır tavsiyesi verebiliyor. Müthiş bir ironi ile karşı karşıyayız.

Hala daha 3. Prensibi reddediyor. Attığım makaleleri reddediyor. f=m.a'yı atmosfer içindeki araçlara uyguladığında millet vaaay revivo72 ne bilgiliymiş diyor ama bilgisi lise fiziğinden öteye gitmiyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Makina mühendisine roket ve jet motoru çalışma prensipleri üzerine ders mi vermeye çalışıyorsun? Bir cevap gelsin, ona göre ne kadar güleceğime karar verceğim de!

Alıntıları Göster
    roket motoruyla jet motoru ayrımını yapamayan biriyle bu konuda daha fazla konuşamayacağım.

Senin için üzgünüm komplo teorisyeni arkadaş.

• bu kişi troll ise komik değil ise durumu vahim bence 😁

• alelade bir üniversiteden 2.10 küsür ortalamayla mezun olan makina mühendisi bir arkadaşım aklıma geldi.Eminim o bile newton yasaları ve roket motorları hakkında bu arkadaştan çok daha bilgilidir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.