Şimdi Ara

Çin'in nüfusu nasıl 1 buçuk milyar? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
3
Favori
10.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Yarım yanlış mesajlarla konu dışı geyik yapmaktan hoşlanıyorsun galiba? Dünya düzdür yemek ısmarlıyorum geyik meraklısı bir Trol'ün konusu. Okey geyikle eğlen fakat şu dünyada sadece ölüm gerçektir; sen istesen de istemesen de tek gerçek o. Hadi iyi geyikler.

Alıntıları Göster
    Konunun adını

Bu arada Zeytinyağlı taze bakla Nasıl Yapılır
    Baklaları yıkayıp ayıklayın. Kararmaması için yarım limon suyu ilave edilmiş suda bekletin. Soğan ve taze sarımsağı temizleyip ince doğrayın. Zeytinyağını tencerede ısıtıp piyazlık doğradığınız soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Unu ilave ederek kavurmaya devam edin. Baklayı süzüp ekleyin. Taze sarımsağı ilave edip karıştırın. Kapağı kapalı olarak kısık ateşte 5 dakika pişirin.Tozşeker, tuz, sıcak su ve kalan yarım limonun suyunu ilave edip baklalar yumuşayana kadar pişirin. Dereotunu temizleyip kıyın. Servis tabağına aldığınız baklanın üzerine serpin. Dilerseniz sarımsaklı yoğurtla servis yapın.

Vitamin ve protein açısından son derece zengin bir besin olan baklanın taneleri tazeyken yeşil, kuruyunca kahverengidir.

Verdiğin teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Ormanda kalsan hayatta kalamazsın sen. Doğal seleksiyonla silinir gidersin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Ormanda kalsan hayatta kalamazsın sen. Doğal seleksiyonla silinir gidersin :)
    Kusura bakma bilader yazdığım yoruma, sorduğum soru dışında konuyla alakası olmayan şeyler de söyleyince ben de öyle yaptım.

• ya yemin ediyorum utancımdan ağlayacağım, adam odtü mezunuymuş bir de. Sen bu kafayla cidden odtüden mezun olduysan odtüde iş kalmamış, benim için saygınlığını yitirmiş bir okul artık. Bir de euler, tsp falan çözdüm diyor java'da Her taraf onun çözümüyle dolu zaten, utanmasalar bim101'de çözdürecekler onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 1 Şubat 2019; 19:17:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

ya yemin ediyorum utancımdan ağlayacağım, adam odtü mezunuymuş bir de. Sen bu kafayla cidden odtüden mezun olduysan odtüde iş kalmamış, benim için saygınlığını yitirmiş bir okul artık. Bir de euler, tsp falan çözdüm diyor java'da Her taraf onun çözümüyle dolu zaten, utanmasalar bim101'de çözdürecekler onu

Cehaletin şaha kalktığı bir yorum. TSP probleminin tanımı basittir, çözümü ise zordur, ancak bu zorluğu bilebilmek için öncelikle problemi hakkını vererek çözmeye calışmak bunun için de derin düşünmek onun için de derin bilgi gerekli ki sende o yok. Bu arada TSP'yi Java ile bir arkadaşın problemine yardımcı olmak üzere çözmeye çalıştım, problemin temelini çözmedim fakat Lisp ile problemin özünü, kısmen çözdüm. Lisp sen hayatında kaç kez kullandın? Hadi onları geç forumda yazılım problemleri üzerine sorular geliyor, onlardan hangisini çözdün?

ODTÜ'ye gelince ODTÜ mezunu biri için senin düşüncelerinin anlamı önemi olacağını mı sanıyordun? Benim için örneğin Avrupa'daki işverenin düşünceleri önemlidir, bilgi düzeyine karşılık küstaglığı ters orantılı büyümüş, alelade tiplerin düşünceleri değil.

Bu kadar konu dışına çıkmaya gerek yoktu. Konu Çin 'in nüfusu nasıl 1.350 Milyon sorusu? Bu konu üzerine fikrin de mi yok? Gastede, CNN haberlerde öyle diyorsa, Wikipedia'da 1.350 Milyon yazıyorsa öyledir, demek de bir fikir. Onu ilet. ODTÜ'lüler ile kaşık atmaya yelteneceğine forumun hakkını ver, fikrini ilet.

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Kusura bakma bilader yazdığım yoruma, sorduğum soru dışında konuyla alakası olmayan şeyler de söyleyince ben de öyle yaptım.

Alıntıları Göster
    Önemli değil. Amacım gerçekleri konuşmak. Şakalışabilir. Ama gerçek ana menü, şaka aperatif olarak kalmalıdır:

Çin'in nüfusu üzerine Wikipedia'dahttps://wiki2.org/en/Demographics_of_China (Türkiye'den açan Wiki!) cok kapsamlı ve "inandırıcı" makale var. Peki o makalenin kaynakları nedir? No.1 kaynak : UN yani BM / Birleşmiş Milletler. Peki BM nedir? Bu sorunun Çin'in çakma nüfusundan cok daha uzun bir cevabı var. Wiki'de 2. kaynak kim? World Bank yani DB/Dünya Bankası! ve diger kaynaklar arasında CIA birkaç kez geçiyor. BM, DB, CIA, bunların gerçekte ne olduğunu bilmeden, Çin'in gerçek nüfusunu bilmek anlamsız zaten.

• Dunyanin duz olduguna inanan birine ne diye bulasiyorsunuz? Birakin kendi bokunda bogulsun.

• aman aman iyi ki forumda sorular çözmüş, forumda soru çözünce aynştayn oluyorsun zaten Lisp kullandın mı diye sormuşsun kahkaha attım belli ki bu işlerde yenisin ve bilginle birilerine hava atma derdindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

aman aman iyi ki forumda sorular çözmüş, forumda soru çözünce aynştayn oluyorsun zaten Lisp kullandın mı diye sormuşsun kahkaha attım belli ki bu işlerde yenisin ve bilginle birilerine hava atma derdindesin
    Daha "Çin 'in nüfusu nasıl 1.4 Milyar olur" asıl konumuza dair gram fikrin ve yorumun olmadan, aylar önce başkasına yazdığım şeylerden kendi kendine sonuçlar çıkarıp sataşmaya yeltendin ben de ona göre cevap verdim, sen bundan bilgim ile hava atmaya çalıştığım sonucunu mu cıkarttın? Lisp kullandın mı şeklinde basit bir soru ile folluğa döndün, neyine hava atacağım ki hah hah.

• Aaaaa revivo doğal seleksiyon dedi hani evrim yalandı. Bunların bujiler iyice meme yapmış

• Konuyla alakalı yorum yapma zorunluluğum yok, konuyu başka yerlere çevirme ve hala daha lisp diyorsun

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Lisp ve yazılım o kadar biliyorsanız, sizi Yazılım Geliştirme bölümünde de görmek isteriz. Bilginizi kendinize saklamayın o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.