Şimdi Ara

Çin'in nüfusu nasıl 1 buçuk milyar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
552
Cevap
3
Favori
10.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Kibar olmayacağım. Sen kimsin bilader?

Geçen de Apollo projesi yalan diyordun. Bilimsel altyapın ne? Hangi okuldan mezunsun? Kaç kitap okudun bu konu hakkında?

Celal Şengör'ün bir lafı var. Ya bilimi adam gibi öğreneceksin ya da bunu yapan insanlara saygı duyacaksın!

Alıntıları Göster
    Diploma konusunda cevabım:

https://yadi.sk/i/FFhRgvic3WmhtL

bir bak sonra tekrar gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @Wernher von Braun Diplomamı gösterdim birdenbire sustun. Olmuyor ama böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 31 Mayıs 2018; 22:18:0 >
  • Senin mi değil mi bilmiyorum ama Makine mühendisi isen durum daha vahim.

Arkadaş, makine mühendisisin ama daha Newton'un kanunlarından bihabersin. Bence sen halliday-resnick'e bir tekrar bak. İşi temelden al.

Odtü'deki hocalarınla konuşmadın mı hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Senin mi değil mi bilmiyorum ama Makine mühendisi isen durum daha vahim.

Arkadaş, makine mühendisisin ama daha Newton'un kanunlarından bihabersin. Bence sen halliday-resnick'e bir tekrar bak. İşi temelden al.

Odtü'deki hocalarınla konuşmadın mı hiç?
    Sen bana AA ile geçtiğim dersleri mi öğretmeye yelteniyorsun?

• Puhahaha. 200.000 nasa çalışanını susturabilmeyi başarmışlar ama aya gitmeyi başaramadılar öyle mi?

Küresel ısınmaya inanmaman daha da komik. Bu konudaki uzmanların %97'si bunu kabul etmiş. %3'ü tartışıyor hala yalan diyorsun komik çocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Diploma konusunda cevabım:

https://yadi.sk/i/FFhRgvic3WmhtL

bir bak sonra tekrar gel

Alıntıları Göster
    bisey bulunamadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bisey bulunamadı?

Alıntıları Göster
    Kaldırdım. Amacım sadece arkadaşa gerekli cevabı vermekti ve arkadaş gerekli cevabı aldı. Biraz hayal kırıklığı yaşadı falan ama olacak o kadar tabi.

• Bilen yapar, cahil tartışır. Çok doğru söz bunu anladım.

Arkadaş, ben sana orada üç soru sordum. Birine cevap verebildin. Hadi diploma senin diyelim. Ha o konuya gelirsek benim de peder itü - uzay mühendisliği mezunu istesem wernher von braun'dan selamlar diyip onun diplomasını kullanabilirdim.

Gerçi buna gerek yok. Kendimde hali hazırda Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. 2019'da ben de diplomamı atabilirim, sorun olmaz.

Neyse komplo teorilerine inanacak biri değilim.

Gelgelelim senin teorine. Fizik 101'i bizim ODTÜ'lü Revivo72 aldı da Rus bilim adamları almadı mı? Onlar neden kabul ediyor? Sadece Rusya değil ha. Avrupa, Çin, Hindistan ve uzay ajansları olan tüm ülkeler bunu kabul etmiş iken sen ne hakla hala gidilmedi diyebiliyorsun? Bunun cevabını verebilirsen. Odtü mezunu olmanın hatrına sana işin bilimsel yönünü anlatacağım.

• quote:

Kaldırdım. Amacım sadece arkadaşa gerekli cevabı vermekti ve arkadaş gerekli cevabı aldı. Biraz hayal kırıklığı yaşadı falan ama olacak o kadar tabi.

Alıntıları Göster
    Tek iyi okulda okuyan sen değilsin maalesef. Karşındakini yazılım bölümünde tavsiye verdiğin liseli çocuklar sandın sanırım.
  • Kusura bakma. Fizik 101'de olduğunu iddia ettiğin konunun gerçekliğine Tübitak'ın "genç" sayfasında bile yazan bir yazı ile cevap vereyim.

http://bilimgenc.tubitak.gov.tr/makale/roketler-uzayda-nasil-yol-alir

Dediğim gibi. Güzel kitaptır.

https://www.amazon.com/Fundamentals-Physics-Binder-Ready-Version/dp/1118230647

• Diplomamı gösterdim morardın. Şimdi de bakıyorum cahil muhabbeti yapmaya başlamışsın. Önce 200.000 NASA calışanını siper yapmaya calıştın şimdi Rus bilimcileri Fizik 101 almadı mı, falan. Ruslar neyi alaırsa alsın fark etmez. Tüm ülkeler Apollo aya gitti demiş, bunu kabul etmiş iken ben ne hakla hala gidilmedi diyebiliyor musum? Mak mühendisi olarak: Apollo veya başka bir roketin aya gitmesi fiziksel olarak imkansız, teknoloji olarak imkansıza yakın risk ve zorlukta. Ancak. ekran başındaki milyonlarc kişiyi stüdyo cekimi ile kafalamak risksiz ve cok kolay. İTÜ, Boğaziçi, Bilkent, bunlar üniversite değil be abicim.

• quote:

Kusura bakma. Fizik 101'de olduğunu iddia ettiğin konunun gerçekliğine Tübitak'ın "genç" sayfasında bile yazan bir yazı ile cevap vereyim.

http://bilimgenc.tubitak.gov.tr/makale/roketler-uzayda-nasil-yol-alir

Dediğim gibi. Güzel kitaptır.

https://www.amazon.com/Fundamentals-Physics-Binder-Ready-Version/dp/1118230647
    Bir CGI ile süslenmiş medyanın vitrinlik sayfalarını göndererek dalga mı geçmeye eğlenmeye mi calışıyorsun?

• quote:

Tek iyi okulda okuyan sen değilsin maalesef. Karşındakini yazılım bölümünde tavsiye verdiğin liseli çocuklar sandın sanırım.

Alıntıları Göster
    Lafa bak . Yazılım bölümünde Euler Project, HackerRank sorularını çözdüğüm gönderilere bakmadın demi? Traveling Salesman Problem'i Java ile çözme denememi kodları ile gönderdiğim mesajı da.

Senin şu lafına bakan biri beni Yazılım böllümünde liseli cocuklara tavsiye vermekten başka birşey yapmayan kişi sanır. Yukarda bahsettiğim gönderilerin linklerini ekleyeyim mi, ne kadar yalancı biri olduğun bilinsin diye?

• quote:

Diplomamı gösterdim morardın. Şimdi de bakıyorum cahil muhabbeti yapmaya başlamışsın. Önce 200.000 NASA calışanını siper yapmaya calıştın şimdi Rus bilimcileri Fizik 101 almadı mı, falan. Ruslar neyi alaırsa alsın fark etmez. Tüm ülkeler Apollo aya gitti demiş, bunu kabul etmiş iken ben ne hakla hala gidilmedi diyebiliyor musum? Mak mühendisi olarak: Apollo veya başka bir roketin aya gitmesi fiziksel olarak imkansız, teknoloji olarak imkansıza yakın risk ve zorlukta. Ancak. ekran başındaki milyonlarc kişiyi stüdyo cekimi ile kafalamak risksiz ve cok kolay. İTÜ, Boğaziçi, Bilkent, bunlar üniversite değil be abicim.
    Kaç mesajdır diploma vurgusu yapman cidden sıkmaya başladı. Dediğim gibi benim de akademik bilgi birikimim senden aşağı kalır değil. Bunun cevabını verdim bitti daha uzatmayacağım.

Soruma cevap veremedin. Neyse disiplinlerimiz farklı olsa da bir mühendis olarak meslektaşım hatrına ben yine bu son mesajı atıyorum. İddia ettiğin şeyin cevabını bulmak Google'da bulmak 2 dakikamı almadı. Bir önceki mesajımda bulabilirsin. Dediğim gibi unutmuş olabilirsin. O yüzden tekrar bakman da fayda var.

Senin hala geçiştirdiğin olay binlerce bilim adamının kabul ettiği bir olay. Belki de bilim tarihinin en büyük olayı. İşin fiziksel boyutu da bir çok kez açıklandı. Yazılım-Elektronik kısmı alanım olduğu için o konuda kendimde bir şeyleri test edebiliyorum.

Şöyle de güzel bir açıklama sayfası var. Aklına takılan bir konu varsa Google'a sorabilirsin.

http://www.kozmikanafor.com/aya-gidilmedi-iddialari/

Bu da konuya son mesajımdır. İyi forumlar :)

• quote:

Kaç mesajdır diploma vurgusu yapman cidden sıkmaya başladı. Dediğim gibi benim de akademik bilgi birikimim senden aşağı kalır değil. Bunun cevabını verdim bitti daha uzatmayacağım.

Soruma cevap veremedin. Neyse disiplinlerimiz farklı olsa da bir mühendis olarak meslektaşım hatrına ben yine bu son mesajı atıyorum. İddia ettiğin şeyin cevabını bulmak Google'da bulmak 2 dakikamı almadı. Bir önceki mesajımda bulabilirsin. Dediğim gibi unutmuş olabilirsin. O yüzden tekrar bakman da fayda var.

Senin hala geçiştirdiğin olay binlerce bilim adamının kabul ettiği bir olay. Belki de bilim tarihinin en büyük olayı. İşin fiziksel boyutu da bir çok kez açıklandı. Yazılım-Elektronik kısmı alanım olduğu için o konuda kendimde bir şeyleri test edebiliyorum.

Şöyle de güzel bir açıklama sayfası var. Aklına takılan bir konu varsa Google'a sorabilirsin.

http://www.kozmikanafor.com/aya-gidilmedi-iddialari/

Bu da konuya son mesajımdır. İyi forumlar :)

Alıntıları Göster
    Hep aynı muhabbet, binlerce bilim insanı kabul etti. Apollo nın aya gittiğini kabul eden istersen 1.000.000 mürit bul, yine de Apollo aya gitmedi, cunku gidemez. Ya senin capında birine zaten laf anlatmama yazmama gerek yok. Diploma dedin, gösterdim yamuldun. Yazılım bölümünde liselilere tavsiye veren biri dedin, TSP algoritmasını tasarlayıp Java ile implemente ettim dedim yamuldun. 1993 Mayıs'ta Internet'e girmiş kişilerdenim, şimdi de Google bak falan diyorsun. Biraz çapını bi, ona göre konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 31 Mayıs 2018; 23:12:48 >

• 2023 te Allah in izniyle onlardan 6 sıfır atip durumu esitleyecez

• çünkü çinliler homo sapiens ten daha önce yeryüzündeydiler

• Şimdi bu varsayımdan yola çıkarsak, İstanbul nasıl 20 milyon?

Türkiye'de bu kadar Suriyeli, Afgan vs. yok ki?

Geçen bizim köyden biri Bağcılar'da yarım yamalakta olsa Türkçe konuşan insanlar görmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Cin de yasanmaz arkadas adamlar essek eti yiyor
    Burda da ilişkiye giriyorlar ona bakarsak
  • çin'de kayıtsız suriye'lileri de sayarsanız nüfus patlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.