Şimdi Ara

CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.


    Benim yaşadığım sorunum, yeni yaptığımız binaya, internet hizmeti talebinin yerine getirilmemesinden ve bu durumun devlet desteği ile birlikte bir mağdur etme sürecine dönüşmesidir.


    Her şeyi açıkça yazıyorum.


    2021 Şubat’ta, Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki bir mahallesinde, yeni yaptığımız binamıza Türk Telekom’dan internet hizmetini, bina sakinlerinin imzasını içeren talep dilekçesiyle bizzat elden Sakarya Türk Telekom İl Müdürlüğüne giderek başvuruda bulunarak talep etmiştik. Başvurumuzun kayıt altına alındığına dair telefonuma bir SMS de gönderilmişti.


    Sadece bu yolla başvurmakla yetinmemek için, mümkün olan tüm kanalları kullanmaya karar vermiştik. Bu amaçla dilekçemizin dijital kopyasıyla birlikte CİMER ve BTK üzerinden bağlı bulunduğumuz büyükşehir belediyesi dahil olmak üzere bir çok makama başvurumuzu gönderdik.


    Ayrıca Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşarak, yeni internet talebinde de bulunmuştuk.


    Başvuru yaptıktan belli bir zaman sonra, hiçbir çalışma yapılmadığı için, talebimizi dile getirebileceğimiz başka mecralar aramaya başladık. Bu süreçte her ay CİMER ve BTK üzerinden çalışmaların ne durumda olduğunu sorgulamaya devam ediyorduk (tüm başvurularımız CİMER tarafından BTK’ya yönlendiriliyor, BTK’da Türk Telekom “Alt yapınız yok” deyip geçiştiriyordu).


    Türk Telekom CEO’su Ümit Önal’a birçok kanaldan attığım mesajlar sonucu Ağustos ayında Sakarya Türk Telekom Müdürlüğü Ticari Faaliyetler Yöneticisi tarafından bir telefon aldım. Klasik hal hatır sormaktan başlayarak tüm dertlerimi dikkatlice dinleyen yönetici, beni ofisine davet etti.


    Müsait bir vakitte, bina sakinlerinden birini daha yanıma alarak bu yöneticinin ofisine gidip kendisiyle görüştük. Benzer konuşmalar geçti aramızda. Notlar aldı ve ilgileneceğini belirtti. Daha sonra ofisten ayrıldık.

    Bu süreçte gerçekten de bizim için uğraşan bu yetkili, en sonunda “Maalesef size yeni bir saha dolabı gerekiyor. Bunun için yeni bir projelendirme süreci gerekiyor.” dedi. Bunu söylediğinde Ekim ayındaydık.

    O günden sonra artık, hiçbir kanala ek bir başvuru yapmadan beklemeye koyulduk.


    Türk Telekom’un bize yaşattığı mağduriyeti bireysel çabamızla kısmi olarak aştık. İnternet kullanmayan bir komşumuz varmış. Onun hane numarasıyla internet başvurusunda bulunduk. İnterneti komşudan kablosuz (router) yoluyla almaya başladık.


    2022 yılı Ocak ayı sonlarına gelirken, tüm kanallara, tüm belgelerimizle ve önceden yaptığımız başvuruların listesiyle birlikte tekrar başvuruda bulunduk. Aradan bir yıl geçmiş bulunuyordu çünkü.


    Devletimiz, CİMER aracılığıyla yine bizi BTK’ya yönlendirdi. Devletimiz böylece, mağdur olduğumuzu belgelerle dile getirdiğimiz halde, bile bile bizi BTK’ya yönlendirmeye devam ediyor. BTK’dan yaptığımız başvurunun cevabı yine klasik “Alt yapınız olmadığı için internet hizmeti sağlayamıyoruz”dan ibaret!


    CİMER ve BTK iş birliği ile oyalandığımız için ve başvurabileceğimiz tüm kanallara başvurduğumuz için artık ne yapacağımızı bilemiyoruz.


    Son kez de bari bu sorunu sosyal mecralarda dile getireyim, belki vicdanlı bir yetkiliye denk geliriz de bizimle ilgilenir diye buraya yazmış bulundum.


    2021 Şubat’ta Sakarya Türk Telekom İl Müdürlüğüne vermiş olduğumuz dilekçe:


    CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz!

    Türk Telekom’un, altyapı çalışmaları için bana yolladığı SMS’ler:


    CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz!

    Son BTK şikayetimiz ve gelen cevap (diğer şikayetlerimize gelen cevaplarla birebir aynı, resmen kopyala-yapıştır yapmışlar):


    CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz!

    T.B.M.M. Dilekçe Komisyonuna gönderdiğimiz başvuru hakkında hiçbir geri dönüş alamadık.

    İç İşleri Bakanlığının Açık Kapı uygulamasına yaptığımız tüm başvurularımız ise sürekli “Vakfımız faaliyet alanını kapsamamaktadır” şeklinde kapatılmıştır.








  • Merhaba. Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben veya forum arkadaşlarımın amacı insanlara yardımcı olmaktır. @Ö1f1 hocamız da şahittir ki insanlara yardımcı olmak ve haberleşme sektörünü insanlara tanıtmak dışında bir amacımız hiç olmadı, yani bu çerçeveden ayrılmadık. Elbette zaman içerisinde (daha öncesinde de çok ifade ettiğim gibi) doğru bilinen yanlışları keşfettik, bizlerin de bu anlamda öğrenme süreci hiç bitmedi.


    Estağfurullah, müsait olduğumuzda hiçbir sorun yok demektir. Her zaman yardımcı olmak isteriz. Üye olduğum 2010 yılından beri ilk amacımız forum arkadaşlarım ile birlikte türkçe haberleşme sektörü kaynağı oluşturmak ve yaymaktı. Zira o yıllarda haberleşme sektörüne dair Türkçe kaynaklar çok azdı. Günümüzde ise Türkçe olarak aradığınız her bilgiye (haberleşme sektörü) erişebilirsiniz ve Google aramalarında da forumumuz çıkmakta ilk sıralarda. Ana konularımız ise sınırlarını çoktan aştı ve binlerce sitede, sosyal medya platformlarında paylaşılıyor.


    Tabi bizlerin oluşturduğu veya oluşmasına katkıda bulunduğu konular yalnızca teknik veya sistemsel şeyler değil, aynı zamanda bu sektörün ilgi çekici yanlarını da yansıtıyor. Bugün haberleşme sektörü ve özellikle internet ve mobil konularında arayıp ulaşamayacağınız Türkçe bilgi kaynağı yok diyebilirim. Bu birikim zamanla kendiliğinden oluştu, sınırlarını aştı. Tabiki aynı zamanda dikkat ederseniz son birkaç senedir haberleşme sektörünün hukuksal kısmına da değinmiş vaziyetteyiz. Çünkü haklarımızı da doğru kanallarda aramak çok önemli. Bu minvalde açılan ana konuların sayısı günden güne artıyor, yeni arayışlar içerideyiz diyebilirim.


    Kendimizi ifade etme serüvenimiz Youtube a bile ulaştı. Bir dönem haberleşme sektörü ile ilgili canlı yayınlar yaptık. Sonra ara verdik. Özetle, şu an itibariyle söyleyebilirim ki çok şey yaptık, ancak bunlar tamamen bir ekip işi. Yani forum arkadaşlarımız sayesinde oldu ne oldu ise. :)


    Bugün her yerde kaynakça olarak veriliyoruz, Youtube videolarında ismimiz geçiyor, çeşitli sosyal medya platformlarında ismimizle birlikte anılıyoruz ve farklı forumlarda da ismimizle teşekkür mesajları yazılıyor. Bunlar bizleri mutlu ediyor ancak isim bazlı ön planda değiliz, dikkat ederseniz konuşma dilimiz de her zaman forum arkadaşlarımız şeklindedir. Çünkü bireysel çabamız ile bir şey yapsak bile bunu forum arkadaşlarımız ile hep birlikte başarmış oluyoruz esasen.


    Forumumuzda çok kıymetli insanlar var, aynı zamanda çürük elmalar da var tabi. Ben üye olduğum 2010 yılından 2022 ye kadar forumumuzda çok şeyi başardım. Haberleşme bölümünün de kurucuları arasındayım. Hatta kurulmasına öncülük ettiğimiz haberleşme bölümünde yönetici seçildim, benim için bir keyifti ancak kendi isteğimle ayrıldım. Ancak bunları bireysel başarı olarak değil, forum arkadaşlarımız ile ortak bir başarımız olarak görmekteyim. Geldiğimiz noktada forum bizleri Kurmay Yarbay olarak da ödüllendirdi, bunlar forum arkadaşlarımız ile kolektif bir yapıda mümkün oldu. Bugün ana konularımız her bir yerde paylaşılıyorsa, ismimizle teşekkür ediliyorsa ve Google aramalarında en üstte isek bu başarı bizlere ait olduğu kadar forum arkadaşlarımıza da aittir. Bu vesile ile herkese tekrar teşekkür ederim.


    Bizimle veya bizsiz oturmuş bir sistemimiz var ve kendi kendine de gelişimini sürdürüyor. Bizlerden esin alan forum arkadaşlarımızın varlığı bizlere mutluluk katıyor, kıvanç veriyor ve bizleri hüzünlendirdiği kadar sevindiriyor da. Çok güzel bir topluluk burada, insanlara yardımcı olmayı bekliyor.


    Bugün sayısı belli olmayan ana konularımız, sektöre bir anlamda Türkçe kaynak oluşturan binlerce konumuz ve mesajlarımız ile kocamanız aslında. Ucundan kıyısından bu işlere dokunanlar da bir daha bırakamıyor sanırım :)


    Velhasıl, bu vesile ile sizlere teşekkür ederim yeniden forum arkadaşlarımıza teşekkür imkanı yarattığınız için :)


    https://forum.donanimhaber.com/haberlesme-forumu-olusturalim--139950285

    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-haberlesme-bolumu-toplulugu-olarak-yayinlara-basliyoruz--149035459

  • Burası Türkiye kardeşim halan dayın varsa iş yurur yoksa bir arpa boyu yol katedemezsin.Zaten istenende insanların bilinçsiz kalması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya il müdürlüğündeki yetkili müdür uyuyor yatırım planı çıkarmıyor istiyorki herkes vdsl 16-35 mbps yeter neyine yetmiyor kafasında sakarya il müdürlüğündeki yetkililer balık baştan kokarmış lafı çok yerinde olur bunu demek telekom genel müdürlüğü sakarya bölgesindeki iş yapmayan müdürlerini emekliye ayırmalı 81 il arasında en kötü en vasat 65.sırada sakarya yer alıyor bu yüzden bu şehirde bazen yaşadığıma bile inanamıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 8 Şubat 2022; 15:33:51 >
  • CİMER BTK ya yazar ..BTK işini yapmaz TELEKOMA mesajını iletir..telekom uyduruk bir cevap veriri konu kapanır..


    bizzat yaşadığım sürreç ve döngüler..


    TELEKOM TTNET A.Ş o kadar ÖZERK o kadar DOKUNULAZ Kİ keyfine göre mahalle seçer, bir mahalleye hizmet götürür diğerine götürmez, problemli altyapısını yenilemez, tüm şikayetlerime rağmen DEVLETİN KURUMLARI Senin ŞİKAYET OLUŞTURMANI engeller..TELEKOM TTNET A.Ş ye ise TEK KELİME EDEMEZ!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 8 Şubat 2022; 16:12:16 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle sizi yürekten alkışlıyorum CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 


    Bir yıldan beridir, ne zaman buralara bir şeyler yazsam, ilgileniyorsunuz ve bir yol gösteriyorsunuz. Sayenizde fiziksel başvuru yapabilmiştim. Onun sayesinde, kurumlara başvururken bir dilekçe takip numarası verebiliyorum.


    Siz ise, hiç bıkmadan herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.


    Sorması ayıp değilse, hangi işle meşgulsünüz? Telekomda falan mı çalışıyorsunuz? Bu kadar yardımda bulunan birini biraz daha tanımak isterim doğrusu CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 

  • Merhaba. Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Ben veya forum arkadaşlarımın amacı insanlara yardımcı olmaktır. @Ö1f1 hocamız da şahittir ki insanlara yardımcı olmak ve haberleşme sektörünü insanlara tanıtmak dışında bir amacımız hiç olmadı, yani bu çerçeveden ayrılmadık. Elbette zaman içerisinde (daha öncesinde de çok ifade ettiğim gibi) doğru bilinen yanlışları keşfettik, bizlerin de bu anlamda öğrenme süreci hiç bitmedi.


    Estağfurullah, müsait olduğumuzda hiçbir sorun yok demektir. Her zaman yardımcı olmak isteriz. Üye olduğum 2010 yılından beri ilk amacımız forum arkadaşlarım ile birlikte türkçe haberleşme sektörü kaynağı oluşturmak ve yaymaktı. Zira o yıllarda haberleşme sektörüne dair Türkçe kaynaklar çok azdı. Günümüzde ise Türkçe olarak aradığınız her bilgiye (haberleşme sektörü) erişebilirsiniz ve Google aramalarında da forumumuz çıkmakta ilk sıralarda. Ana konularımız ise sınırlarını çoktan aştı ve binlerce sitede, sosyal medya platformlarında paylaşılıyor.


    Tabi bizlerin oluşturduğu veya oluşmasına katkıda bulunduğu konular yalnızca teknik veya sistemsel şeyler değil, aynı zamanda bu sektörün ilgi çekici yanlarını da yansıtıyor. Bugün haberleşme sektörü ve özellikle internet ve mobil konularında arayıp ulaşamayacağınız Türkçe bilgi kaynağı yok diyebilirim. Bu birikim zamanla kendiliğinden oluştu, sınırlarını aştı. Tabiki aynı zamanda dikkat ederseniz son birkaç senedir haberleşme sektörünün hukuksal kısmına da değinmiş vaziyetteyiz. Çünkü haklarımızı da doğru kanallarda aramak çok önemli. Bu minvalde açılan ana konuların sayısı günden güne artıyor, yeni arayışlar içerideyiz diyebilirim.


    Kendimizi ifade etme serüvenimiz Youtube a bile ulaştı. Bir dönem haberleşme sektörü ile ilgili canlı yayınlar yaptık. Sonra ara verdik. Özetle, şu an itibariyle söyleyebilirim ki çok şey yaptık, ancak bunlar tamamen bir ekip işi. Yani forum arkadaşlarımız sayesinde oldu ne oldu ise. :)


    Bugün her yerde kaynakça olarak veriliyoruz, Youtube videolarında ismimiz geçiyor, çeşitli sosyal medya platformlarında ismimizle birlikte anılıyoruz ve farklı forumlarda da ismimizle teşekkür mesajları yazılıyor. Bunlar bizleri mutlu ediyor ancak isim bazlı ön planda değiliz, dikkat ederseniz konuşma dilimiz de her zaman forum arkadaşlarımız şeklindedir. Çünkü bireysel çabamız ile bir şey yapsak bile bunu forum arkadaşlarımız ile hep birlikte başarmış oluyoruz esasen.


    Forumumuzda çok kıymetli insanlar var, aynı zamanda çürük elmalar da var tabi. Ben üye olduğum 2010 yılından 2022 ye kadar forumumuzda çok şeyi başardım. Haberleşme bölümünün de kurucuları arasındayım. Hatta kurulmasına öncülük ettiğimiz haberleşme bölümünde yönetici seçildim, benim için bir keyifti ancak kendi isteğimle ayrıldım. Ancak bunları bireysel başarı olarak değil, forum arkadaşlarımız ile ortak bir başarımız olarak görmekteyim. Geldiğimiz noktada forum bizleri Kurmay Yarbay olarak da ödüllendirdi, bunlar forum arkadaşlarımız ile kolektif bir yapıda mümkün oldu. Bugün ana konularımız her bir yerde paylaşılıyorsa, ismimizle teşekkür ediliyorsa ve Google aramalarında en üstte isek bu başarı bizlere ait olduğu kadar forum arkadaşlarımıza da aittir. Bu vesile ile herkese tekrar teşekkür ederim.


    Bizimle veya bizsiz oturmuş bir sistemimiz var ve kendi kendine de gelişimini sürdürüyor. Bizlerden esin alan forum arkadaşlarımızın varlığı bizlere mutluluk katıyor, kıvanç veriyor ve bizleri hüzünlendirdiği kadar sevindiriyor da. Çok güzel bir topluluk burada, insanlara yardımcı olmayı bekliyor.


    Bugün sayısı belli olmayan ana konularımız, sektöre bir anlamda Türkçe kaynak oluşturan binlerce konumuz ve mesajlarımız ile kocamanız aslında. Ucundan kıyısından bu işlere dokunanlar da bir daha bırakamıyor sanırım :)


    Velhasıl, bu vesile ile sizlere teşekkür ederim yeniden forum arkadaşlarımıza teşekkür imkanı yarattığınız için :)


    https://forum.donanimhaber.com/haberlesme-forumu-olusturalim--139950285

    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-haberlesme-bolumu-toplulugu-olarak-yayinlara-basliyoruz--149035459




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Şubat 2022; 14:13:32 >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Başardığınız işlerin olması gurur verici. Çok iyisiniz. Sizin gibi insanlar sayesinde insanlar amaçlarına ulaşabiliyor. Ücretsiz destek vermek bir kenara, siz bayağı bilgi kaynağı oluşturmuşsunuz ve bu işi yıllardır yapıyorsunuz. Hakkınız ödenmez CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 


    Sizin verdiğiniz linkten yola çıkarak, ombudsman başvurusunda da bulundum. CİMER ve BTK'ya yaptığım başvuruların ekran görüntülerini ve dilekçemi ekledim. Belki oradan bir kişi ilgilenir.


    Sizin gibi insanlar, önemli görevlerde olsalar, şuan inanıyorum ki bambaşka bir Türkiye vardı.


    Birçok söz söylenir, makamlara haketmeyerek gelenler için. Ancak malesef buradan yazamıyorum CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 





  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah hocam rica ederim kendi adıma :)


    Çok iyi, oradan da size yanıt gelecektir. Ancak oradaki süreç biraz yavaş olabiliyor, sabırlı olmanızı tavsiye ederim.


    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam, mutlu ettiniz.


    CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Şubat 2022; 21:41:26 >
  • Eline sağlık hocam gayet güzel ifade etmiş oldun. Harfi harfine kefilim.

    Xpress hocamın da dediği gibi burada bizler menfaat gütmeksizin hep birlikte öğreniyoruz, öğretiyoruz. Açıkçası bu bana büyük bir haz veriyor. Burada yapılanlar için ne ben ne de diğer arkadaşlarımız bir çıkar, karşılık beklemedi. Bu işleri maddi kazanç maksadıyla yapanlar da var, sözüm meclisten dışarı. Onlara da kızmıyorum, neticede bu kötü bir şey de değil. Biz peki ticarileştirebilir miydik, pek zannetmiyorum ama en azından çaba sarf edebilirdik. Lakin bugün geriye baktığımda diyorum ki iyi ki böyle bir teşebbüste bulunmamışsız. Çünkü - en azından beni - bu mutlu ediyor.

    Dilerim ki ileride burası yalnızca bir forum köşesi olmakla kalmaz, özellikle telekomünikasyon teknolojileri üzerine, işletme bilimi üzerine bir okul, bir eğitim yeri haline gelir. Bunj çok arzu ediyorum. Neden derseniz sektöre baktığımda hem teknik açıdan hem de idari açıdan büyük bir insan kaynağı eksiği olduğunu düşünmenin ötesinde görüyorum. Gidin herhangi bir telco'nun iş yerine bunu rahatlıkla fark edeceksiniz. Üstelik benim bu konudaki temel motivasyonum bu sektöre olan ilginin son derece zayıf olmasında yatıyor. Umarım hayal ettiklerimizi gerçekleştirebiliriz.

    Ben de bu vesileyle katkı sağlayan, bu bilgi yığınına bir kelime dahi olsun katkı sağlamış olan herkese yürekten teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 9 Şubat 2022; 12:47:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hergün komşularınla beraber aralıksız cimer-btk-açıkkapı Türktelekom ve TT ile ilgili tüm facebook twitter ne kadar hesap varsa hepsine yaz

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Eline sağlık hocam :) Katılıyorum söylediklerine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Şubat 2022; 14:12:47 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Allah eksikliğinizi vermesin CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 


    Sizin gibi bu işleri hevesli bir şekilde ücretli dahi yapmak isteyenler yok şuan ki Telekom ve iletişim kadrolarında maalesef.


    Yaptıklarınız, inşallah yapacaklarınıza sebep olacak ve kaliteli işler ortaya çıkacaktır CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 


    Sizin gibi birkaç kişi, halkı ilgilendiren kritik makamlarda bulunsa, insanlarla insan oldukları için ilgilense, para için değil; işte o zaman farklı bir Türkiye olur. Buna inanıyorum.

  • Sadece bir gün bu dediğinizi yaptım. Bir günde 5-6 kez telekom tarafından arandım. Her arayan "Merhaba Furkan bey. Nasılsınız? İyi misiniz?" diye nedense ilk önce durumumu sordu sonra klasik "altyapı gelecek, ekibi hızlanması için bilgilendirme notu ileteceğim" gibisinden konuştu.


    Mesaj atma, başvuru yapma aralıklarını daraltırsam eminim ki bana, benim tek bu durumda olmadığımı, Telekom'un her yere yetişemeyeceğini "İşte çalışıyoruz daha ne istiyorsunuz" gibi söylemlerle küstah bir tavır takınacağını iyi biliyorum.


    Telekom'a söz söyleyecek "dayı"mız olsaydı, daha binaya taşındığımız günün ertesi fiber hattı çekilmiş olurdu. Türkiye burası, işler kabadayılıkla yürüyor.

  • Esğfurullah hocam, teveccühünüz, çok teşekkür ederim. Lakin @XpressMusic34 hocamın da ifade ettiği gibi bizim elimizde bir keramet yok, faydalı olabiliyorsak ne mutlu.


    Evet, maalsef ilgi çok zayıf ancak dediğim gibi bu durum beni motive ediyor. İlginin bu kadar az olmasının temel sebebi ise sektörün bilinmemesi ,tanınmaması. Bizlere düşen görev bu sektörü tanıtabildiğimiz kadar tanıtmak, öğretebildiğimiz kadar öğretmek. Umarım istifa edenler olur.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    İnşallah hocam. CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! CİMER ve BTK İşbirliği ile Oyalanıyoruz! İnternet Hizmeti Alamıyoruz! 

  • circassianman kullanıcısına yanıt

    Zevk alıyorlar herhalde. Yoksa insanları kasten mağdur etmek yakışıyor mu? Devletimiz de yakıştırıyor galiba.


    Bir de zamanında bakanlar, cumhurbaşkanımız ve telekomla bağlantılı bazı yetkililer 2-3 yıl öncesine kadar "TÜRKİYE 5G'YE İLK GEÇEN ÜLKELERDEN OLACAK" diye hava basıyorlardı.


    Ne oldu? Hani 5G?


    Zaten şuan dolandırıcı Türk Telekom firmasının ve diğer Telekom'dan beslenen operatörlerin, biz tüketicilere sunduğu "4.5G" hızı bile tam bir sahtekârlık örneğidir. Artık devletimiz kasten mi bu oyuna geliyor yoksa, devletimize çöreklenmiş bazı kripto şahıslar tarafından önemli kişilerin bu dolandırıcılıktan haber alması mı engelleniyor bilemiyorum.


    "4.5G" çoğu zaman o kadar yavaş kalıyor ki, "3G"ye geçmek zorunda kalıyorum ve bu daha stabil oluyor.


    Bu kafayla biz artık ne 5G ne 6G, bunların hiçbirini göremeyeceğiz. Bu yatırımlar ise öyle kolay yapılmıyor. KABLO İLE İNTERNET SAĞLAMAKTAN ACİZZ TÜRK TELEKOM firması, bize kablodan daha etkili 5G'yi sağlayamaz.


    Ben 30 yaşında bir bireyim. Yaklaşık 15 yıldır Türk Telekom'un kasti mağdur edişlerine katlanıyorum. Her ne zaman Telekom'un adı geçse veya aklıma gelse sağlam bir beddua ediyorum.


    Son olarak buraya şu videoyu bırakıyorum:



    Donanımhaberin video sistemi çökmüş galiba, size link olarak veriyorum (normalde youtube videoları link olarak eklenince forum içerisinden izlenebiliyordu ama engellemişler sanırsam, sadece linke tıklanabiliyor):


    Binali Yıldırım | Bulut Bilişim - YouTube


    Binali Yıldırım'ın Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı olduğu dönemde, Türk Telekom kürsüsünde yaptığı konuşma, Türkiye'deki iletişim teknolojisinin neden gelişmediğini net bir şekilde kanıtlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 23 Şubat 2022; 13:14:54 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.